merhaba üzüldüm cnm aynı şeyleri bende yaşadım 3.aşılamam da tutmadı benim üzülme tekrar denersin hayırlısı olur inş hepimiz için ilk aşılamanmıydı?
canım benim tutmadı aşılama dün geldi kırmızılar, sen nasılsın test yaptın mı? senden güzel haber alalım inşallah bizim de umutlarımız artsın
evet canım ilk aşılamamdı, bir daha denemek içimden gelmiyor açıkçası yine olumsuz olacak diye hayırlısı allahtan hepimiz için tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah
içimden hiçbi şey yapmak gelmiyor,sancılarım devam ediyor
öyle tabi hayırlısı herşeyin ama tedavini yarım bırakma derim ben bıraktım yeni başladım 3.aşılamada oldu 1 ay dinlenmemi söyledi doktor önümüzdeki ay tekrar gidecegim tekrar aşılama olacak olmadı tüp bebek olacak vazgeçmek yok benim yaşım 22 hormonlar daha çalışıyorken şansımda yüksekken yaş bakımından denemeye devam sende sıkma canını herşey olacağını varır....
sağol canım ya bu ay ara vericem ama önümüzdeki ay devam ederim bende tedaviye güzel haberlerimizi veririz inşallah..
canm yaa,keşke elimizden dua etmekten fazlası gelse...
ben ise test yapmadım korkuyorum:18:
ama sabahtan beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum
ha geldi ha gelecek modundaym
keşke güzel haberler verebilsem
ben de 22 ekimde aşılama yaptırdım... şu anda kasık ve karın ağrılarım, batmalar ve sarımsı akıntım var. ben de adet günümü beklemeyi düşünüyorum...
Arkadaşlar Merhaba Bende Pko Eşimde Oligospermi var.Bu Sebeple 12 Kasımda Aşılama Yaptırdık.Şuana Kadar Gebelikle İlgili Hiçbir Belirti Falan Olmadı.Ancak Bugün Çok Hafif Bir Kaç Kere Kasığımın Sol Tarafına Ağrı Girdi.Ama Çok Hafif Acaba Bir Belirti Arıyorum Ondanmı Öyle Hissediyorum Bilmiyorum.Hamile Kalanlardan Ricam Bu kasık Ağrısı Ne Şiddette oluyor Ve Aşılamadan Ne kadar Sonra Başlıyor?Paylaşımlarımnızı Bekliyorum.Şimdiden Teşekkür Ederim.
kızlar bende 3 gün önce aşılama oldum.iki gün arka arkaya aşılama yapıldı bana şansımız artar dedi doktor...bel kasık ağrım var adet sancısı gibi...inş hamile kalırım allh kimsenin kucagını boş bırakmasın
aminnn.inşallah dilediğin gibi olur arkadaşım allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın...beklemek o kadar zorkibenimde aşılamam yeni sayılır daha 8 gün oldu 28 inde test yaptırıcam.hepimiz için hayırlısı olsun inş.seninde test sonucunu paylaşmanı isterim.sevgiler...
Aşılama yaptıran kızlar bugün benim aşılamamın 5.günü.adet sancıları vr sanki .sizdede böle olan varmı??adetime 5-6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?