Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba üzüldüm cnm aynı şeyleri bende yaşadım 3.aşılamam da tutmadı benim üzülme tekrar denersin hayırlısı olur inş hepimiz için ilk aşılamanmıydı?

evet canım ilk aşılamamdı, bir daha denemek içimden gelmiyor açıkçası yine olumsuz olacak diye hayırlısı allahtan hepimiz için tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah

canım benim tutmadı aşılama dün geldi kırmızılar, sen nasılsın test yaptın mı? senden güzel haber alalım inşallah bizim de umutlarımız artsın

canm yaa,keşke elimizden dua etmekten fazlası gelse...
ben ise test yapmadım korkuyorum:18:
ama sabahtan beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum
ha geldi ha gelecek modundaym
keşke güzel haberler verebilsem

içimden hiçbi şey yapmak gelmiyor,sancılarım devam ediyor

Son düzenleme:
evet canım ilk aşılamamdı, bir daha denemek içimden gelmiyor açıkçası yine olumsuz olacak diye hayırlısı allahtan hepimiz için tez zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah

öyle tabi hayırlısı herşeyin ama tedavini yarım bırakma derim ben bıraktım yeni başladım 3.aşılamada oldu 1 ay dinlenmemi söyledi doktor önümüzdeki ay tekrar gidecegim tekrar aşılama olacak olmadı tüp bebek olacak vazgeçmek yok benim yaşım 22 hormonlar daha çalışıyorken şansımda yüksekken yaş bakımından denemeye devam sende sıkma canını herşey olacağını varır....

sağol canım ya bu ay ara vericem ama önümüzdeki ay devam ederim bende tedaviye güzel haberlerimizi veririz inşallah..

canm yaa,keşke elimizden dua etmekten fazlası gelse...
ben ise test yapmadım korkuyorum:18:
ama sabahtan beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum
ha geldi ha gelecek modundaym
keşke güzel haberler verebilsem

İnşallah verirsin güzel haberler canım üzülme allah herkesin gönlüne göre versin inş...

ben de 22 ekimde aşılama yaptırdım... şu anda kasık ve karın ağrılarım, batmalar ve sarımsı akıntım var. ben de adet günümü beklemeyi düşünüyorum...

Buara asilama yapan varmi arkdaslar? Guzel sonuclar alan..? Ben ilkini yapicam ama tutmazsa 3_4 ay sonra tup bebek denicem.. yoruldum 1.5 senedir

merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastası olduğumu temmuz ayında öğrendim ve hemen bebek yapmak istedim 3 ay tedavi gördüm klomen kullandım fakat gebeli olmadı bende doktorumla konuşup tedaviyi kestim aşılama için para biriktiriyorum bilmiyorum tutma derecesi ne benim rahatsızlığımdan olup aşılama ile hamile kalan varmı aranızda?

Arkadaşlar Merhaba Bende Pko Eşimde Oligospermi var.Bu Sebeple 12 Kasımda Aşılama Yaptırdık.Şuana Kadar Gebelikle İlgili Hiçbir Belirti Falan Olmadı.Ancak Bugün Çok Hafif Bir Kaç Kere Kasığımın Sol Tarafına Ağrı Girdi.Ama Çok Hafif Acaba Bir Belirti Arıyorum Ondanmı Öyle Hissediyorum Bilmiyorum.Hamile Kalanlardan Ricam Bu kasık Ağrısı Ne Şiddette oluyor Ve Aşılamadan Ne kadar Sonra Başlıyor?Paylaşımlarımnızı Bekliyorum.Şimdiden Teşekkür Ederim.

Kızlar bende 3 gün önce aşılama oldum bana iki gün arka arkaya aşılama yapıldı.şansımız artar dedi doktor.bel ve kasık agrim var sanki adet agrısı gibi, umarım hamile kalırım allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

Kızlar bende 3 gün önce aşılama oldum.iki gün arka arkaya aşılama yapıldı bana şansımız artar dedi doktor...bel kasık ağrım var adet sancısı gibi...inş hamile kalırım allh kimsenin kucagını boş bırakmasın

aminnn.inşallah dilediğin gibi olur arkadaşım allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın...beklemek o kadar zorki benimde aşılamam yeni sayılır daha 8 gün oldu 28 inde test yaptırıcam.hepimiz için hayırlısı olsun inş.seninde test sonucunu paylaşmanı isterim.sevgiler...

Tmm canım sonuçlarımızı paylaşalım burda

Merhabalar kızlarr...
Bi süredir ara vermiştim..ilk aşılamam tutmayınca.. şimdi bugün itibariyle 2. Aşılama için start vermiş bulunmaktayız.sizlere sormak istediğim bişey var..
Dr. Beni muayene ederken yanındaki hemşireye not aldırıyordu,o sırada duydum pco dedi... Ama sonrasında bana herhangi bir bilgi vermedi..açıklamada yapmadı..sizce benim aşamamda pco nun durumu nedir?yani moral bozucu bi durum mu ki?yaşayan var mı böyle bişey ?

Aşılama yaptıran kızlar bugün benim aşılamamın 5.günü.adet sancıları vr sanki .sizdede böle olan varmı??adetime 5-6 gün var

Aşılama yaptıran kızlar bugün benim aşılamamın 5.günü.adet sancıları vr sanki .sizdede böle olan varmı??adetime 5-6 gün var

slm cnm! bende 9 kasımda yaptırdım aşılama sonuç bekliyorum.hiç ağrı falan olmadı diğer aylardan tek farkı braz göğüslrim ağrıyor belki adet olucam ondan bilmem yüzüstü yatamıyorum cnm yaaa.ama şimdi lavabodan geldim sanki adet olacam hafif leke gelmiş.yaa çok üzgünüm ilk aşılamam ama umudumu yitirdim senin tecrübelerin neler anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…