slm cnm! bende 9 kasımda yaptırdım aşılama sonuç bekliyorum.hiç ağrı falan olmadı diğer aylardan tek farkı braz göğüslrim ağrıyor belki adet olucam ondan bilmem yüzüstü yatamıyorum cnm yaaa.ama şimdi lavabodan geldim sanki adet olacam hafif leke gelmiş.yaa çok üzgünüm ilk aşılamam ama umudumu yitirdim senin tecrübelerin neler anlatsana
slm cnm! bende 9 kasımda yaptırdım aşılama sonuç bekliyorum.hiç ağrı falan olmadı diğer aylardan tek farkı braz göğüslrim ağrıyor belki adet olucam ondan bilmem yüzüstü yatamıyorum cnm yaaa.ama şimdi lavabodan geldim sanki adet olacam hafif leke gelmiş.yaa çok üzgünüm ilk aşılamam ama umudumu yitirdim senin tecrübelerin neler anlatsana
Tatlım test yapsana 13 gün olmuş çıkar bence.belki gelen lekelenme yerleşme lekelenmesidir..
yok canım ya diğer aylardan hiçbir farkı yok belimde ağrıyor akşama kalmaz gelir kırmızılar.üffffffffffff ya. sıkıldım çok moralim bozuldu iyice ağladım şimdi seni aktif görünce yazayım dedim
tmm canım sonuçlarımızı paylaşalım burda
kızlar merhaba dün kan testi yaptırdım aşılamanın 11 günüydü ve testim çok şükür pozitif çıktı yani hamileyimmm:) değerim 20,68 çokmu az bilmiyorum ama yarın birdaha test yaptırıcam
yükselme varsa sağlıklı bir bebek anlamına geliyor.ikinci testi görmeden sevinemiyorum bile.içim bir tuhaf allahım isteyen herkese nasip etsin.benim birtek göğüslerim çok şişti kızlar onun başka bir belirtim yoktu birde zaman zaman başım ağrıdı.kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin olurmu.olmasa inanın benim olmazdı bende pko var eşimde oligospermi var ve ilk aşılamada tuttu gerçekten hiç umudum yoktu hatta testini akşam yaptırdımki sonucu işyerinde değilde evimde alayım olmayacak nasılsa rahat rahat ağlayayım diyordum.kızlar sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.umuyorum en kısa zamanda hepinizin hayırlı haberlerini alırız.sevgiler...
kızlar merhaba dün kan testi yaptırdım aşılamanın 11 günüydü ve testim çok şükür pozitif çıktı yani hamileyimmm:) değerim 20,68 çokmu az bilmiyorum ama yarın birdaha test yaptırıcam
yükselme varsa sağlıklı bir bebek anlamına geliyor.ikinci testi görmeden sevinemiyorum bile.içim bir tuhaf allahım isteyen herkese nasip etsin.benim birtek göğüslerim çok şişti kızlar onun başka bir belirtim yoktu birde zaman zaman başım ağrıdı.kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin olurmu.olmasa inanın benim olmazdı bende pko var eşimde oligospermi var ve ilk aşılamada tuttu gerçekten hiç umudum yoktu hatta testini akşam yaptırdımki sonucu işyerinde değilde evimde alayım olmayacak nasılsa rahat rahat ağlayayım diyordum.kızlar sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.umuyorum en kısa zamanda hepinizin hayırlı haberlerini alırız.sevgiler...
İnan haberini alınca gözlerim doldu canım...allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...benim umudum yok dün iyice adet sancıları bastırdı.sanki her an adet olcam..hamile kalmak hayal gibi geliyo bana.allahım inş daha çok aratmaz isteyenleri..
Allah Razı Olsun Canım,Hayırlı uğurlu olsun canım ya böyle aşılamayla hamile kalanlar yazınca başkalarına umut oluyorlar bak belirtin yokmuş, sorunlar varmış ama ilk aşılama da olmuş Allah ol dedikten sonra olmayacak var mı. İnşalalh sağlıkla kucğına alırsın 2 gün sonra bir daha kan testi yaptır iki katı çıkarsa ilkinden, sağlıklı ilerliyor demektir.
canım inan banada hayal gibi geliyordu.olunca oluyormuş hala hayal gibi geliyor sanki hamile değilmişim gibi.birgün mutlaka olacak bunu sakın unutma.bu arada adet sancıları iyiye yorumluyorlar adet olmadıkça.bende geçen ay öyle oldu ama maalesef kistim olmuşkendini her iki sonucada hazırla lütfen çünkü sonra çok üzülüyoruz.testini ne zaman yaptırıcaksın.bu arada benim değerim çok şükür 20,68 di 1,5 gün sonra 48,41 olmuş.allahım sizlerede yaşatsın inşalllah bilirim çünkü çocuk hasretinin ne olduğunu.dilerim hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz..
arkadaslar,bende 13 kasımda adana'da yaptırdım 1.aşılamamı,forumda anlatılan bütün belirtileri(bel ve göğüs ağrısı,kasık batması)gecen hafta belirgin bir şekilde yasadım hatta,cuma günü tansiyonum çok düştü okulda fenalaştım.9.gün bu belirtilere dayanamayıp tahlil yaptırdım sonuç 2,06 gelmişti.ama h.sonu bütün belirtilerim birden yokoldu.dün akşamsa adetime 4 gün kala ufak bi lekelenme yasadım.adet oluyorum dedim ama dünden beri bidaha bişey gelmedi.kafayı yemek üzereyim çarsamba dr.un söyledği tahlil vakti ama böyle adet mi yerleşme kanaması mı derken kafayı yiyecek duruma geldim..rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı biran önce doldursun inş.
gerek kalmadı maalesef bugün akşam 2 gün aradan sonra adetim basladı,inş. bidaha ki sefere :2:
çatlatma iğnesi değil ama klomen kullandım canım adetim gecikti çünkü 3 yumurtamdan biri çatlamayarak kist oluşturmuştu adet sancısı çektim ancak belli bir süre adet olamadım yani yumurta çatlamasından 2 hafta sonra adet olmalıymışız tıbben ama benim 4 haftayı buldu.kist yoksa klomenin geciktireceğini sanmıyorum.adetin geçti ise eğer bir test yapmanı öneririm.
ya canım önceki aylara göre hesaplarsam 25 yada 26 kasım adet tarihimdi..ben 25 yada 26 günde adet oluyorum çünkü.en son 1 kasımda oldumm..ama 14ünde catlatma iğnemi oldum 15inde yumurta çatlasa,adet tarihim 29 kasım oluyo...kafam karıştı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?