Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende 15-16kasımda iki aşılama birden oldum canım.iki gün üst üste yapıldı.şansımız artar dedi doktor.pek sancı agrı yok şimdi.ama çok ayakta kaldığımda kasıklarım ve belim ağrıyo.göğüs uclarım hassaslaştı.sürekli kendimi dinlemekten kafayı yiyecem artık:)25-26kasım adet günüm.çok az kaldı

Tatlım test yapsana 13 gün olmuş çıkar bence.belki gelen lekelenme yerleşme lekelenmesidir..

Tatlım test yapsana 13 gün olmuş çıkar bence.belki gelen lekelenme yerleşme lekelenmesidir..

yok canım ya diğer aylardan hiçbir farkı yok belimde ağrıyor akşama kalmaz gelir kırmızılar.üffffffffffff ya. sıkıldım çok moralim bozuldu iyice ağladım şimdi seni aktif görünce yazayım dedim

Canım bu kadar sıkma ama canını.ilk aşılamada hamiş kalanlar çook az zaten.coğu kişi ikincide kalıyo hamile.ikinci aşılamaya hazırla kendini tatlım moral bozukluğuyla dewam etme

tmm canım sonuçlarımızı paylaşalım burda

kızlar merhaba dün kan testi yaptırdım aşılamanın 11 günüydü ve testim çok şükür pozitif çıktı yani hamileyimmm:) değerim 20,68 çokmu az bilmiyorum ama yarın birdaha test yaptırıcam
yükselme varsa sağlıklı bir bebek anlamına geliyor.ikinci testi görmeden sevinemiyorum bile.içim bir tuhaf allahım isteyen herkese nasip etsin.benim birtek göğüslerim çok şişti kızlar onun başka bir belirtim yoktu birde zaman zaman başım ağrıdı.kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin olurmu.olmasa inanın benim olmazdı bende pko var eşimde oligospermi var ve ilk aşılamada tuttu gerçekten hiç umudum yoktu hatta testini akşam yaptırdımki sonucu işyerinde değilde evimde alayım olmayacak nasılsa rahat rahat ağlayayım diyordum.kızlar sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.umuyorum en kısa zamanda hepinizin hayırlı haberlerini alırız.sevgiler...

İnan haberini alınca gözlerim doldu canım...allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...benim umudum yok dün iyice adet sancıları bastırdı.sanki her an adet olcam..hamile kalmak hayal gibi geliyo bana.allahım inş daha çok aratmaz isteyenleri..

Hayırlı uğurlu olsun canım ya böyle aşılamayla hamile kalanlar yazınca başkalarına umut oluyorlar bak belirtin yokmuş, sorunlar varmış ama ilk aşılama da olmuş Allah ol dedikten sonra olmayacak var mı. İnşalalh sağlıkla kucğına alırsın 2 gün sonra bir daha kan testi yaptır iki katı çıkarsa ilkinden, sağlıklı ilerliyor demektir.

canım inan banada hayal gibi geliyordu.olunca oluyormuş hala hayal gibi geliyor sanki hamile değilmişim gibi.birgün mutlaka olacak bunu sakın unutma.bu arada adet sancıları iyiye yorumluyorlar adet olmadıkça.bende geçen ay öyle oldu ama maalesef kistim olmuş kendini her iki sonucada hazırla lütfen çünkü sonra çok üzülüyoruz.testini ne zaman yaptırıcaksın.bu arada benim değerim çok şükür 20,68 di 1,5 gün sonra 48,41 olmuş.allahım sizlerede yaşatsın inşalllah bilirim çünkü çocuk hasretinin ne olduğunu.dilerim hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz..

Allah Razı Olsun Canım,
değerim İlkinde 20,68 di 1,5 gün sonra 48,41 e çıktı 6 7 aralık gibi keseyi görürüz dedi doktor.umarım bir aksilik çıkmaz.senin ne zaman belli olacak kısmetse.bu arada çalıştığım için ara ara bakabiliyorum foruma geç yazarsan k. bakmayın olurmu

Benim adet günüm bugün canım..ama klomen kullanmıştımya o yüzden belki gecikir diyolar..28ine kadar olmazsam test yaparım

hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıkla kucağına versin inş.13 kasımda mı yaptırmıştın aşılamayı?sanırım benle aynı gün

arkadaslar,bende 13 kasımda adana'da yaptırdım 1.aşılamamı,forumda anlatılan bütün belirtileri(bel ve göğüs ağrısı,kasık batması)gecen hafta belirgin bir şekilde yasadım hatta,cuma günü tansiyonum çok düştü okulda fenalaştım.9.gün bu belirtilere dayanamayıp tahlil yaptırdım sonuç 2,06 gelmişti.Ama h.sonu bütün belirtilerim birden yokoldu.dün akşamsa adetime 4 gün kala ufak bi lekelenme yasadım.adet oluyorum dedim ama dünden beri bidaha bişey gelmedi.kafayı yemek üzereyim çarsamba dr.un söyledği tahlil vakti ama böyle adet mi yerleşme kanaması mı derken kafayı yiyecek duruma geldim..Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı biran önce doldursun inş.

saol canım allah razı olsun.ben ayın 12 sinde yaptırdım aşılamayı.testini bir daha yenile bence test 3 e yakın çıkarsa doktorlar bir daha yeniletebiliyorlarmış.ayrıca hem testi erken yapıp hemde geç döllenme olduysa falan bence testini yenile imkanın varsa.

gerek kalmadı maalesef bugün akşam 2 gün aradan sonra adetim basladı,inş. bidaha ki sefere :2:

sağlık olsun arkadaşım dediğin bir dahaki sefere inş.adet olmuş olmanda güzel en azından diğer tedaviye başlarsın tekrar hemen. ben bundan öncekinde klomen kullandım ne hamile kaldım nede adet olabildim kist olmuş ne ağrılar çektim anlatamam onun için dediğim gibi en azından vakit kaybetmeden bir sonraki tedavine başlarsın içini ferah tut inş.bir diğerinde tutacak.tekrar hayırlı haberlerinle görüşmek dileğiyle...

çatlatma iğnesi değil ama klomen kullandım canım adetim gecikti çünkü 3 yumurtamdan biri çatlamayarak kist oluşturmuştu adet sancısı çektim ancak belli bir süre adet olamadım yani yumurta çatlamasından 2 hafta sonra adet olmalıymışız tıbben ama benim 4 haftayı buldu.kist yoksa klomenin geciktireceğini sanmıyorum.adetin geçti ise eğer bir test yapmanı öneririm.

ya canım önceki aylara göre hesaplarsam 25 yada 26 kasım adet tarihimdi..ben 25 yada 26 günde adet oluyorum çünkü.en son 1 kasımda oldumm..ama 14ünde catlatma iğnemi oldum 15inde yumurta çatlasa,adet tarihim 29 kasım oluyo...kafam karıştı yani...

14 ünde çatlatma iğnesi olduysan 2 hafta sonra adet olman lazım normal şartlarda tabi ne kadar uzar bu süre bilemiyorum tam olarak.doktor bana yumurta çatladıktan en geç2 hafta sonra adet olman lazım demişti.bence test yaptırsan artık.beta hcg de çıkar artık varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…