Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen öyle muhasebe olunca hep yoğunum eve gidince yorgunluktan hiç bişi yapasım gelmiyor sen ne işle meşgulsün..

ben devlet kurumunda çalışıyorum benim işim çok yoğun türkiye geneli ile ilgileniyoruz sinirli ve stresli bir işim var anlayacağın işemi zaman ayırayım evemi eşimemi ayrıca bu çocuk meselesinemi okadar bumalıyorum ki bağırasım geliyor avaz avaz bir de çocuk olursa ne yapacağım oda var :) olmadı basrım istifayı sonra gene girerim kpss ile bir yere nede olsa yaş sınırı yok

allah kolaylık versin sana baya stresli işin var benimde yogun dediğin gibi evlemi işlemi eşlemi uğraşacan belli değil ben çocuk olursa eger işi bırakmayı düşünüyorum nasip olursa kendim bakmak istiyorum bebeğime annem de var kayınvalidem var ama kayınvalideme bırakmak istemiyorum (kayınvalidemi pek sevmem de) aynı şehirde değiliz zaten annem de gözü gibi bakar ama olsun genede kendim bakmak istiyorum bakalım olsun da öyle düşünücem artık...

bende kensim bakmak istiyorum aslında en güzel zamanlarını görmek istiyorum ben kayınvelidemle karşılıklı dairelerde otuyoruz çalışmak istesem o bakar ama çok sigara içiyor bende eşimde kullanmıyoruz onun sigarası yüzünden istemiyorum annem bana uzak biraz anca çocuğu bırakmam lazım 5 gün onuda yapamam ayrıca annanem ve dedemler var çok yaşlılar annem onlarla ilgileniyor istesede bakamaz 3 seceneğim var işten çıkıp kendim bakacağım yada kayınvalidem bakacak yada bakıcı tutacağım ben zaten 1 tane olunca çok ara vermeden 1 tane daha istiyorum allah nasip kısmet ederse bakalım bir tanesi kucağımıza alalım zaman ne gösterecek

öyle tabii senin yetiştirdiğin gibi olmuyor kayınvalidenin yada annenin bakması o zaman çocuğun üzerinde otorite kuramayız yani ben öyle düşünüyorum şımarık büyür o zaman inşallah hayırlısı artıkk...

dünya ya gelsinde alalım kucağımıza gerisini ozaman düşünürüz bir dahaki asılamda neler gelecek basımıza

dünya ya gelsinde alalım kucağımıza gerisini ozaman düşünürüz bir dahaki asılamda neler gelecek basımıza

Öyle tabi bakalım neler olacak sabırsızlanıyorum bir an önce gelsede kasım ayı gitsem diye hayırlısı olur inş ve tabi yumurtlama tarihimi hesaplayaraktan normal yolla deneyeceğim bu ay )) pes etmek yokk....

Son düzenleme:
Öyle tabi bakalım neler olacak sabırsızlanıyorum bir an önce gelsede kasım ayı gitsem diye hayırlısı olur inş ve tabi yumurtlama tarihimi hesaplayaraktan normal yolla deneyeceğim bu ay )) pes etmek yokk....

bende öyle deneyeceğim ama ben regl 8 gün önce oldum insallah yumurtlama zamanı gene aynıdır inşallah benim bigisayarda bir proğram var ovilasyon hesaplamak için sende ordan takip edebilirsin JX Ovulation Calendar diye bir program ben deneme sürümünü kullanıyorum tamamı için üyelik istiyor deneme sürümüde yetiyor

peki doğru hesaplıyormu adetliyken karın ağrısı iyi bişimiş yumurtalarının çalıştığını gösterirmiş ilk doktoruma sormuştum öyle demişti deneyeceğim bu verdiğin programı teşekkür ederim cnm...

ovilasyon gününü doğru hesaplıyor ama kaç günde bir olduğunu belirlemen lazın (28 günlük periyotmu 30 yada üstü periyot seçenekleri var) türkçe zaten zorlanmazsın benim telefonumdada var oda hemen hemen aynısı ama ingilizce olduğundan zorlanıyorum biraz

sağol cnm yükledim bende bilgisayarıma telefonum desteklemediğinden yükleyemedim ona ama buda faydalı olur bana ) çalışmalara başlarız artık )

sağol cnm yükledim bende bilgisayarıma telefonum desteklemediğinden yükleyemedim ona ama buda faydalı olur bana ) çalışmalara başlarız artık )

benim proğrama göre 12de başlıyor 17de bitiyor 16 yumurtlama gunu en iyi gün diye çıkıyor :))

benimde 13de başlayıp 18de bitiyor 17side en iyi yumurtlama günü diyor :)) senden bir dün sonra benimki

çalışmalar başlasın artık bakalım önümdeki aya sonuçlar nasıl olacak görmesek kırmızıları çif çizgi görsek ne güzel olurdu :))

çalışmalar başlasın artık bakalım önümdeki aya sonuçlar nasıl olacak görmesek kırmızıları çif çizgi görsek ne güzel olurdu :))

ay evt ya görmesek keşke allah bilir artık oluverir belki hiç beklemediğimiz bir anda tutar :))

Evet ya ne güzel olurdu görmesek nasip artık hiç beklemediğimiz bir anda tutuverir belki inş :)))

canım yazamadım uzun süre benim aşılamam olmadı malesef.adette oldum bikaç gün önce.çok ağrılı bi adet dönemi geçiriyorum duramıyorum sancıdan neredeyse ilaçların etkisi dedi doktor ama muayeneye gitmedim henüz.önümüzdeki ay kısmet olursa tüp bebek düşünüyorum ben.senin durumlar nasıl öğrendin mi sonucu umarım inşallah olmuştur.hakkaımızda hayırlısı buda bizim imtihanımız demekki

canım ya benimde tutmadı malesef dün adet oldum bende çarşamba doktora gidicem, bu ay düşünmüyorum 2.aşılamayı bi dahaki aya bakıcaz artık çok canım sıkıldı ama yapıcak bişiy yok hakkımızda hayırlısı olsun.

dünden beri gelen giden yoksa hala umut var demektir
sen yine de umutlanma ama ben senin adına çok umutlandm canm ya
seni merakla takipteym

canım benim tutmadı aşılama dün geldi kırmızılar, sen nasılsın test yaptın mı? senden güzel haber alalım inşallah bizim de umutlarımız artsın

canım benim tutmadı aşılama dün geldi kırmızılar, sen nasılsın test yaptın mı? senden güzel haber alalım inşallah bizim de umutlarımız artsın

merhaba üzüldüm cnm aynı şeyleri bende yaşadım 3.aşılamam da tutmadı benim üzülme tekrar denersin hayırlısı olur inş hepimiz için ilk aşılamanmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…