Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Denizcim benim 11 gün değerim 20,68 çıktı ya hani 9 günde yaptırsaydım benimde tahminimce 9 10 çıkard. Umuyorum benimki gibi seyreder seninkide bende inş.sağlıkla kesesini görüp kalbini duyarım.

kızlar ayın 15inde aşılama olmuştum bugün 29u hala kan testine cesaretim yokbenim normal adet tarhim 26 kasımdı..ama yumurta 15inde çatladı iki hafta sona adet olman lazım dedi bazı kızlar..ona göre hesaplarsakta bugün olmam lazım inş olmam

:) olmazsın inşallah.yaptır artık şu testi bu gidişle doğuma gidicen:) sabırlısın ne güzel ben 11 gün zor attım kendimi hastaneye:)

aminn canım benim..hayırlısı olsun inşallah..hadi bakalım hayırlsıyla bu sefer tutar inşallah benim ve bütün isteyenlerinde...inşallah sende hayırlısıyla keseyi görürsün :) böyle senin gib iyi şeyler duymak iyi geliyor aslında insana...evet bencede herkeste farklı bu belirtiler..aslında bu sefer pek te belirtiye takılmak istemiyorum ama..yine de insanın elinde olmuyor,sormak istiyor...ben işe gitmicem bu 14 gün boyunca... bugün 3.günüm ve ööle yatıyorum bakalım...ama varya inanırmısın bugün sabahtan beri göğüslerim bi sızlıyor ki sorma... hani sanki adet olcakmışım gibi..ama adette olamam yani daha imkansız.. şuan yatmaktan ve dua etmekten başka çarem yok...amhaa buarada bizde eşimde de bende de bi sorun yok Allaha şükür..ama 3 yıllık evli olduğumuz için dr aşılamayla başlayalım dedi..bi de ben kendimi hep çok kasıyorum dr dediğine göre belki de o yüzden gebelik gerçekleşemiyor dedi...inşallah inşallahh ALLAHIM HERKESİ DİLEĞİNE KAVUŞTURSUN....

merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen tedavisi gördüm fakat olumlu sonuç yok c.tesi tekrar kontrole çağardı doktorum yine klomen tedavisi uygulayacak eğer bu da olmazsa aşılama olacak kısmetse ama korkuyorum bu aşamadan inş.sıkıntılı olmaz

kızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana.

SEDEFCİM ADETİ GECİTİRİRMİ BİLMEM AMA ZARARIDA YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BANA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENENİNCE VERDİ DOKTOR BEBEĞİN TUTUNMASINI KOLAYLAŞTIRIYOR.BEN ŞİMDİ SENİN İÇİN BAKTIM LİNKİ SANA GÖNDERİYORUM SENDE BİR BAK adet geciktirmek |Doktora Sor | Online Doktora Sor Doktora Soru Sor Doktora Danış Doktor Deva BU LİNKİ KOPYALAYIP ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIR ORADA GEREKLİ BİLGİ VAR SANIRIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…