canım dün yaptırdığın sonuç kaç çıktı[/QU
48.41 DEN 3 GÜN SONRA 272 DARISI BAŞINA İNNNNŞAAALLAHH:) SEN NE DURUMDASIN BİR DAHAKİ TEST NE ZAMAN KISMETSE?
canım dün yaptırdığın sonuç kaç çıktı[/QU
48.41 DEN 3 GÜN SONRA 272 DARISI BAŞINA İNNNNŞAAALLAHH:) SEN NE DURUMDASIN BİR DAHAKİ TEST NE ZAMAN KISMETSE?
ay ne güzelll
bugün tam 10. günüm dün yaptırdım testi
acaba bugün mü yaptırsam midem yanıyor dr a gitmem lazım ama gidemiyorum
ay ne güzelll
bugün tam 10. günüm dün yaptırdım testi
acaba bugün mü yaptırsam midem yanıyor dr a gitmem lazım ama gidemiyorum
BEKLE YARIN YAPTIR CANIM ZOR BEKLEMEK BİLİYORUM AMA SON DEĞERDEN 2 GÜN GEÇSİNKİ SAĞLIKLI VE DEVAM EDEN BİR GEBELİK VARMI ANLAYALIM.İNŞALLAH YARINKİ DEĞERDE 18 20 Yİ GÖRMEMİZ LAZIM.BU ARADA SEN AĞIR KALDIRMA KENDİNİ YORMA MİDE YANMASI BENDEDE VAR MİDE SORUNUM VARDI AMA GEÇMİŞTİ HAMİLELİKLE YİNE GELDİ MAALESEFBENİMDE YANIO ARA ARA.İNŞALLAH YÜKSELİR ARKADAŞIM ALLAH IM HER İNSANA YAŞATSIN ANNE BABA OLMAYI:)
kızlar ayın 15inde aşılama olmuştum bugün 29u hala kan testine cesaretim yokbenim normal adet tarhim 26 kasımdı..ama yumurta 15inde çatladı iki hafta sona adet olman lazım dedi bazı kızlar..ona göre hesaplarsakta bugün olmam lazım inş olmam
:) olmazsın inşallah.yaptır artık şu testi bu gidişle doğuma gidicen:) sabırlısın ne güzel ben 11 gün zor attım kendimi hastaneye:)
:) olmazsın inşallah.yaptır artık şu testi bu gidişle doğuma gidicen:) sabırlısın ne güzel ben 11 gün zor attım kendimi hastaneye:)
bu dr moralimi bozmakta birebir daha belli olmaz dedi test yaptırmış olsan bile[/QUOT
Doktorun umutlanmayasın diye öyle demiştir.Hak Vermelisin Günde Kaç İnsanla Uğraşıyorlar sorun Yaşamak İstemez Sonra Aksi Olunca.Sen Stres Etme.Eğer Bebeğin Varsa Stresten Kaçınmalısın.var Gibi Kendini Koru Yok Gibi Düşünki Kendini Kaptırma 9 Gün 9 Değer İyi Gibi Ama 2 Gün Sonraki Değer Daha Önemli.Herşey Allah tan Belkide Yüzüp Yüzüp Kuyruğuna Geldik Arkadaşlar Belkide Artık Emeklerimizin Karşılığını Alıcaz:)
güldüm valla canım olumsuz sonuçtan korkuyorum yarın yaptırırım belki:=)idrarda çıkarmıki?[/QUO
Aslında Çıkması Lazım Ama Bence Beta Yaptır.Pozitifse Zaten Değerlerini Görmek İçin Yaptıracaksın Negatif Olursa Aklında Şüphe Kalacak Doğrumu Sonuç Diye Yine Yaptıracaksın.Beta Yaptır Bence
güldüm valla canım olumsuz sonuçtan korkuyorum yarın yaptırırım belki:=)idrarda çıkarmıki?[/QUO
Aslında Çıkması Lazım Ama Bence Beta Yaptır.Pozitifse Zaten Değerlerini Görmek İçin Yaptıracaksın Negatif Olursa Aklında Şüphe Kalacak Doğrumu Sonuç Diye Yine Yaptıracaksın.Beta Yaptır Bence
bence de beta yaptır 50 nin altındaysa idrarda çıkmıyor o yüzden en garantisi kan testi
bence de beta yaptır 50 nin altındaysa idrarda çıkmıyor o yüzden en garantisi kan testi
2 gün önce bir idrar testi aldım şu çift çizgiyi bide ben göreyim dedim hiç görmemiştim bu güne kadar testi yaparken o kadar çok negatifle karşılaştımki yine öyle çıkacak diye aklım çıkıyor ama:) sonra bir baktım yine negatif sonra çok şükürki silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm:) ben bu testi yaptığımda beta hcgde 50 değeri göreli 2 gün olmuştu yani demem o ki arkadaşlar maalesef kaset testler değer sanki çok yüksekse gösteriyor.aklınızda soru kalmaması için beta yaptırın.Zaten Aşılama Yaptıran Her İnsan Sonucundan Emin Olduğu Bir Yaptırmış Olmalı Dış Gebelik İhtimalini Düşünerek.dış gebeliğin hayati tehlikesi var çünkü.
2 gün önce bir idrar testi aldım şu çift çizgiyi bide ben göreyim dedim hiç görmemiştim bu güne kadar testi yaparken o kadar çok negatifle karşılaştımki yine öyle çıkacak diye aklım çıkıyor ama:) sonra bir baktım yine negatif sonra çok şükürki silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm:) ben bu testi yaptığımda beta hcgde 50 değeri göreli 2 gün olmuştu yani demem o ki arkadaşlar maalesef kaset testler değer sanki çok yüksekse gösteriyor.aklınızda soru kalmaması için beta yaptırın.Zaten Aşılama Yaptıran Her İnsan Sonucundan Emin Olduğu Bir Yaptırmış Olmalı Dış Gebelik İhtimalini Düşünerek.dış gebeliğin hayati tehlikesi var çünkü.
aşılamada da dış gebelik ihtmali var mı
aşılamada da dış gebelik ihtmali var mı
Ya bir Uzman Yazmıştı Orada Okudum Ama riski Vardır Yada Yoktur demiyor Tam da Hatırlayamıyorum Sadece Aşılama Yaptıranın Gebelik Testi Yaptırması lazım Diyor Ve Dış Gebelikten Bahsediyor YAzıyı Aradım Tekrar Bulamadım Bence Aklınızı Karıştırmayın Kızlar Her gebelikte Dış Gebelik İhtimali Var ama hani Bizim vucudumuzda birşeyleri dışarıdan yardım alarak sağlıyoruz ya.yani vucuda bir şey Yaptırıyoruz O yüzden İyisini Kötüsünü Düşünmek Lazım.Amacım Kafanızı Karıştırmak Değil Beta Hcg Yaptırın Kafanız Rahat Olsun.
Hayırlısı Olsun İnşallah Senin İçin canım. Benim İlk Aşılamam Tuttu Ancak Daha Keseyi Görmedik 6 Aralıkta görücez İnş.Herkeste Belirtiler Farklıdır Ama benim Aşılamadan 2 3 Gün Sonra Gögüslerim Şişmişti.Sol Gögsümde Az Biraz Ağrım Olmuştu Ama Az.Aşılama Yapıldıktan Sonra Ogün Yattım Hiç Kalkmadım Sonra Günlük Tempoya DEvam Ettim.Sorununuz Neydi Bilmiyorum Ama ilk Yada 2 Seferde Aşılama Tumazsa Tüp Bebeğe Geçin Diyorlar.Yani Bu İki Aşılamanında Şansı Yüksek Anlamına Gelio.Sağlıklı İnsanların Bile Doğal Yolla Hamile Kalması Her Ay İçin %25 Geçen Ay olmadıysa Bu ay olma İhtimali Yüksek Ama Tabi Allah Bilir.Ben Bu Ay İçin Tutmaz Diye Düşünüp bir Dahaki Ay Hiç Aşılama İle Uğraşmayıp Tüp Bebeğemi Geçsem Diyordum Neyseki Allahım Nasip Etti.Darısı Başınıza...Hayırlısı İle Eninde Sonunda Olacakta İnşallah Allah Daha Fazla Uğraştırmazda Hayırlısı İle Dilediğin Olur.
aminn canım benim..hayırlısı olsun inşallah..hadi bakalım hayırlsıyla bu sefer tutar inşallah benim ve bütün isteyenlerinde...inşallah sende hayırlısıyla keseyi görürsün :) böyle senin gib iyi şeyler duymak iyi geliyor aslında insana...evet bencede herkeste farklı bu belirtiler..aslında bu sefer pek te belirtiye takılmak istemiyorum ama..yine de insanın elinde olmuyor,sormak istiyor...ben işe gitmicem bu 14 gün boyunca... bugün 3.günüm ve ööle yatıyorum bakalım...ama varya inanırmısın bugün sabahtan beri göğüslerim bi sızlıyor ki sorma... hani sanki adet olcakmışım gibi..ama adette olamam yani daha imkansız.. şuan yatmaktan ve dua etmekten başka çarem yok...amhaa buarada bizde eşimde de bende de bi sorun yok Allaha şükür..ama 3 yıllık evli olduğumuz için dr aşılamayla başlayalım dedi..bi de ben kendimi hep çok kasıyorum dr dediğine göre belki de o yüzden gebelik gerçekleşemiyor dedi...inşallah inşallahh ALLAHIM HERKESİ DİLEĞİNE KAVUŞTURSUN....[/
AMİN CANIM.BU ARADA GÖGÜSLERİNİN SIZLIYOR OLMASI BENİ MUTLU ETTİUMUYORUM HAYIRLISI İLE OLUR.BEN BU AY FORUMDA AŞILAMADAN 3 GÜN SONRA GÖĞSÜ SIZLAYANLARIN HAMİLE KALDIĞINI OKUDUM ŞİMDİ BENDEDE AYNISI OLUNCA BİRİNİN GÖGSÜ SİŞİP SIZLIYORSA OLCAKMIŞ GİBİ GELİYOR BANA.ALLAH GÖNLÜNÜN İSTEĞİNİ VERSİN TEZ ZAMANDA CANIM.
kızlar doktorumu aradım normal günümde adet olmam gerekiyomuydu diye...uyuz kadın ya..progestanı 10 gün kullanıp bırakcaktın dedi..ben kullanmaya devam ediyom aşılamadan beri...progestan kullanımı adeti geciktirrmi kızlar moralim bozuldu ya...madem 10 gün kullanılcaktı niye sölemedin bana...adet olursan kullanmayı bırak demişti sadece bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?