Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

okudum canım..benimkide ondan gecikti işte hamilelik fln yok inanılmaz kötüyüm ya nasıl umutlandım

okudum canım..benimkide ondan gecikti işte hamilelik fln yok inanılmaz kötüyüm ya nasıl umutlandım

sedef kızıyorum valla artık sana test yapmadan var yada yok niçin fikir yürütüyorsun bebeğin varsa kendine eziyet ediyorsun boştan yere.yaptır bi testini üzülüceksen o zaman üzülürsün.neye göre olmadığına karar veriyorsun belirtin falan yok diyemi bendede yoktu belirti.yarın kısmetse ver kanını yap testini eğer bebeğin varsa zaten progesterona devam edeceksin.bebeğin yoksada allahtan deyip hayırlı zamanda rabbim versin deyip dua ediceksin.biliyorum söylemesi böyle kolay gibi gözüküyor ama değil onuda çok iyi biliyorum lütfen negatifi görene kadar üzme kendini görünce zaten üzülüyoruz yeterince.

inşallah aşılamayada gerek kalmadan bu ayki tedavinde tutar.ama eğer aşılamada olacaksa öyle sıkıntılı bir işlem değil forumlarda okudum öyle ağrılı bir işlemde değilmiş.ben yaptırdım korkutmak gibi olmasın ama adet sancısına benzer ağrım oldu işlem sırasında ama topu topu 3 dk bir işlem.hakkında hayırlısı artık...

ya midem felaket yanıyor hangi ilaç iyi gelir arkadaşlar

Bu arada yanma eğer daha önceden yoksa şuanda yanması sanki biraz iyiye delalet gibi:) hamilelikte sindirim sistemi genişlediğinden mide yanması oluyor diye biliyorum.hadi hayırlısı:)

Bu arada yanma eğer daha önceden yoksa şuanda yanması sanki biraz iyiye delalet gibi:) hamilelikte sindirim sistemi genişlediğinden mide yanması oluyor diye biliyorum.hadi hayırlısı:)

ay inşallah:)

bugün dr la konuştuğumdan beri o kadar moralim bozuk ki işyerinde olmasam oturup ağlayacağım o kadar yani

bu arada sakın nane limon falan içme mideyi rahatlatır diye çünkü nane rahim kramplarına yol açabiliyormuş aklında bulunsun.

eğer işten erken çıkabilirsem yada öğle tatilinde kaçabilirsem yaptıracağım peki nasıl anlatayım karnım ağrımıyor sanki akıntı gibi bişiler gelio gibi hissediyorum hah adert oldum diyorum sende de böyle şeyler oluyor muydu

evet canım bende hala oluyor o bebeğin tutunması için vucudun salgıladığı progesterondan oluyor.ama bende hamile olmadığım ayda böyle beyaz bir akıntı olmuştu doktor adete yakın olur dedi.şimdikide hemen hemen aynı sanki biraz daha yoğun gibi

bilemiyorum inşallah dediklerin gibidir ve bunlar iyiye işarettir:)

herşeyin hayırlısını diliyorum

inşallah bunlar iyiye işarettir:)

inşallah bunlar iyiye işarettir:)

Ümidim bitti 4.78 cikti şimdi ki sonucum neyse 2 gün mutlu gezdim bu da bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…