SEDEFCİM ADETİ GECİTİRİRMİ BİLMEM AMA ZARARIDA YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BANA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENENİNCE VERDİ DOKTOR BEBEĞİN TUTUNMASINI KOLAYLAŞTIRIYOR.BEN ŞİMDİ SENİN İÇİN BAKTIM LİNKİ SANA GÖNDERİYORUM SENDE BİR BAK adet geciktirmek |Doktora Sor | Online Doktora Sor Doktora Soru Sor Doktora Danış Doktor Deva BU LİNKİ KOPYALAYIP ADRES ÇUBUĞUNA YAPIŞTIR ORADA GEREKLİ BİLGİ VAR SANIRIM.
okudum canım..benimkide ondan gecikti işte hamilelik fln yok inanılmaz kötüyüm ya nasıl umutlandım
merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen tedavisi gördüm fakat olumlu sonuç yok c.tesi tekrar kontrole çağardı doktorum yine klomen tedavisi uygulayacak eğer bu da olmazsa aşılama olacak kısmetse ama korkuyorum bu aşamadan inş.sıkıntılı olmaz
inşallah aşılamayada gerek kalmadan bu ayki tedavinde tutar.ama eğer aşılamada olacaksa öyle sıkıntılı bir işlem değil forumlarda okudum öyle ağrılı bir işlemde değilmiş.ben yaptırdım korkutmak gibi olmasın ama adet sancısına benzer ağrım oldu işlem sırasında ama topu topu 3 dk bir işlem.hakkında hayırlısı artık...
ılaç ismi verebiliyormuyuzki buradan
benim doktorum bir şurup verdi ama benim öncedende kullandığım bir şuruptu hamileykende kullanılabiliomuş.midendeki sorun ne tam olarak yanmamı ağrımı
benim doktorum bir şurup verdi ama benim öncedende kullandığım bir şuruptu hamileykende kullanılabiliomuş.midendeki sorun ne tam olarak yanmamı ağrımı
yanma hayatımda ilk defa böyle bir yanma hissi ile karşı karşıyayım
Bu arada yanma eğer daha önceden yoksa şuanda yanması sanki biraz iyiye delalet gibi:) hamilelikte sindirim sistemi genişlediğinden mide yanması oluyor diye biliyorum.hadi hayırlısı:)
ay inşallah:)
bugün dr la konuştuğumdan beri o kadar moralim bozuk ki işyerinde olmasam oturup ağlayacağım o kadar yani
sıkma canını ama doktorum dediği ihtimalide düşün tabi hele bi yarın olsun şu ikinci testide bi görelim.yarın yaptırabilecekmisin test
bu arada sakın nane limon falan içme mideyi rahatlatır diye çünkü nane rahim kramplarına yol açabiliyormuş aklında bulunsun.
eğer işten erken çıkabilirsem yada öğle tatilinde kaçabilirsem yaptıracağım peki nasıl anlatayım karnım ağrımıyor sanki akıntı gibi bişiler gelio gibi hissediyorum hah adert oldum diyorum sende de böyle şeyler oluyor muydu
evet canım bende hala oluyor o bebeğin tutunması için vucudun salgıladığı progesterondan oluyor.ama bende hamile olmadığım ayda böyle beyaz bir akıntı olmuştu doktor adete yakın olur dedi.şimdikide hemen hemen aynı sanki biraz daha yoğun gibi
evet canım bende hala oluyor o bebeğin tutunması için vucudun salgıladığı progesterondan oluyor.ama bende hamile olmadığım ayda böyle beyaz bir akıntı olmuştu doktor adete yakın olur dedi.şimdikide hemen hemen aynı sanki biraz daha yoğun gibi
inşallah bunlar iyiye işarettir:)
herşeyin hayırlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?