Kızlar aşılamam tutmadı adet oldum...hayırlısı demekten başka çare yok.
sizin sorununuz neydi
bende kan tahlili yaptırdım maalesef benim de tutmamış
çok üzüldüm senin için umarım bundan sonrakinde tutar
Sebepsiz canım bizimki...ben iki aşılama birden olmuştum 15-16 kasımda.bi kere daha deneyip yaza kadar beklemek olmazsa tüpe geçmek istiyorum..senin içinde hayırlısı olsun canım elden bişey gelmiyo
ben bir kere aşılama yaptırdım sanırım ocak gibi tüp bebek yaptırırım
Sorun ne sizde canım??tüp bebek fiyatını biliyomusun..zorluklarını fln anlatırmısın araştırma yaptıysan...
ümidim bitti 4.78 cikti şimdi ki sonucum neyse 2 gün mutlu gezdim bu da bişey
Kızlar aşılamam tutmadı adet oldum...hayırlısı demekten başka çare yok.[/QUOT
HAKKINDA HAYIRLISI İNŞALLAH.ALLAH BUNDAN SONRASI İÇİN YOLUNNU AÇIK ETSİN...
inan çok üzüldüm.neden 9 çıkmış kimyasal gebelik faln yok demi
ya iğnelerden yada kimyasal gebelik anlamadım
belki de farklı bir laboratuarda yaptırdım onla alakası var mıdır hiç bilmiyorum
neyse pazartesi günü tekrarlarım ama olmadı biliyorum adet ağrım var çünküvalla bir yerde okudum. Yazıyı arardım ama bulamadım hep aynı yere ölçtürün diyorlar.sonucu değiştirirmi bilmem ancak keşke aynı yere ölçtürseydin.şimdi 4 değer çıkmış oda tam sınırda doktoruna danışmanda fayda var sağlığın açısından.
neyse pazartesi günü tekrarlarım ama olmadı biliyorum adet ağrım var çünkü
aslında adet olana kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü bir kez daha o negatif sonucu görmek istemiyorumhayırlısı inşallah...benimde adet ağrılarım mide bulantılarım var bu kadar erken başlarmıki yaatabi isyan etmiyorum allahın gücüne gitmesin ama bu mide bulantısı var ya kızlar çok fena birşey.neyse testi yaptırdın mı haber ver lütfen.
şu mübarek cuma günü inş rabbim bizimde kucağımızı doldurur çok zor bir duygu bende aşılama yaptıracağım şansım nedir hiç bilmiyorum inannın hamile kalan birini duyduğum zaman kalbime sanki bir ok saplanıyor kıskanmıyorum ama ne biliyim ya çok kötü oluyorum
aynen benim de öyle oluyor.kimseyi kıskanmıyorum ama kendimi eksikmiş gibi hissediyorum.benle aynı anda hamile kalmaya karar veren arkadaşlarım şuan hamileler bile.yengem hamile üstelik spiralle hamile kaldı. 30 kasımda aşılama yaptırdım aşılamadan önce çok ümitliydim ama şimdi o kadar ümidim yok.çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Allah saglıklısı ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) ben zaten ümitlenmiyorum çok, çünkü ne kadar çok ümit o kadar hayalkırıklığı. Bişe hissetmiyorum zaten. Aşılamadan sonra iki gün kasıklarım agrıdı geçti bitti şimdi bişe yok. Progestron fitili alıyorum sabah akşam ikişer tane, onun haricinde sadece ağır kaldırmıyorum.yoksa ayakta saatlerce duruyorum.dr normal hayata devam edebilirsin dedi.hatta aşılamayı yaptıktan sonra yatırmadı bile hadi kalkabilirsin dedi.ben eve gelince yattım iki saat.bakalım kısmet çok merak ediyorum sonucu.ona göre adım atıcaz artık olmazsa eğerlütfen ümitsizliğe kapılma.rabbim ol dedikten sonra...benim ilk aşılamam tuttu şükür hiç beklemiyordum aynen senin gibi ümitsizdim.çokta kendini olacak diye kaptırma çünkü hayal kırıklığını çok kere tecrübe ettim çok kötü oluyor insan sonra.olacakmış gibi kendine dikkat et koru kendini.allah innnşaaallah sizlerede nasip eder.bugün ilk defa hamilelerle ilgili foruma yazı yazdım hamileliğimi öğreneli 10 gün olmasına rağmen.daha çok infertilite forumlarını okuyor ve yazıyorum.sizlerden kopamıyorum çünkü yaşadım ve çocuk hasretinin nasıl birşey olduğunu biliyorum.birine bir yardımım dokunur diye.daha çok burayı takip ediyorum.güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar:)
allah saglıklısı ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) ben zaten ümitlenmiyorum çok, çünkü ne kadar çok ümit o kadar hayalkırıklığı. Bişe hissetmiyorum zaten. Aşılamadan sonra iki gün kasıklarım agrıdı geçti bitti şimdi bişe yok. Progestron fitili alıyorum sabah akşam ikişer tane, onun haricinde sadece ağır kaldırmıyorum.yoksa ayakta saatlerce duruyorum.dr normal hayata devam edebilirsin dedi.hatta aşılamayı yaptıktan sonra yatırmadı bile hadi kalkabilirsin dedi.ben eve gelince yattım iki saat.bakalım kısmet çok merak ediyorum sonucu.ona göre adım atıcaz artık olmazsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?