Kızlar doktorumu değiştirdim dün randewum vardı muayene etti 1 mmlik küçük bi kist var atılır belki kendiliinden dedi.atılmazda büyürse tedavisini yaparız dedi..gecen ay aşılamamda yumurtalar hapla büyümüştü bu sefer iğneyle büyütüp aşılama olcak..sans daha yüksek oluyomuş galiba iğnede..hormon tahlilleri verdi.21 aralıkta yaptırcam..adet olunca 2. yada 3. gün doktora gştcem
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.o kisti rahat atarsın Allah ın İzniyle.Bendede olmuştu Adetin 2 günü Baktığımda Atamamıştım.Klomen Kisti Büyütür Diye Tedaviye Başlayamıyorduk.Bir İhtimal 5 İnci Günü yine Baktık şükürki Atmıştım.O günde Klomene Başladım aşılamamı yapabildik Ve Hamile Kaldım:)darısı başına inş.bende yarın keseyi görmeye gidicem kısmetse olsun diye beklemek bir dert olunca kesesi görmek bir dert keseyi görünce kalbini duymak bir dert doğuncada dertleri bitmiyor:) Allah Sabır Versin Bizlere..
hamile kalıyımda dediğin dertleri çekmeye razıyım:))seninki sayılı gün çabuk gecer:)) sonunda bebeğine kavuşcksın
allahım sanada nasip etsin inşallah. Okadar gönülden isterim ki.inşallah bir gün bunları değil seninde hamileliğindeki bu süreçleri konuşucaz emin ol rabbim en kısa zamnda sanada nasip edecek.ben yeni doktordan geldim keseyi gördük çok şükür.kısmetse haftaya perşembe kalbini duymaya gideceğiz.kalbini duymadan içim rahat etmiyor.hala çok endişeliyim.hayırlısı artık:)
İnşallah bitanem..senin yumurtalar iğneylemi büyümüştü canım yoksa klomen hapmı kullanmıştın..benim bu sefer iğneyle büyütüp öle aşılama yapılcak
Kızlar merhaba;
Benim aşılamam 8 gun önce yapıldı bırkac gün önceye kadar kadar bel agrısı,kasık ağrısı gibi regl belirtileri vardı ama şuan hıcbısey yok sanırım tutmadı.sizce test yapsam belli olurmu.Olumlu yada olumsuz bu belirsizlikten kurtulmayı cok ıstıyorum çünkü.
kızlar merhaba;
benim aşılamam 8 gun önce yapıldı bırkac gün önceye kadar kadar bel agrısı,kasık ağrısı gibi regl belirtileri vardı ama şuan hıcbısey yok sanırım tutmadı.sizce test yapsam belli olurmu.olumlu yada olumsuz bu belirsizlikten kurtulmayı cok ıstıyorum çünkü.
yalnışın var canım belirtilere bakarak var yada yok dememelisin.ayrıca belirti olduğunu düşündüğün herşey sürekli devam etmiyor.ara ara kaybolabiliyor.test için sabretmek zor biliorum ama en azından 3 4 gün daha beklemelisin ben 11 gün yaptırmıştım.bence biraz daha bekle .allah emeklerini boşa çıkarmazda hayırlı bir evlat verir inşallah...
İnşallah bitanem..senin yumurtalar iğneylemi büyümüştü canım yoksa klomen hapmı kullanmıştın..benim bu sefer iğneyle büyütüp öle aşılama yapılcak[/QUOTE MRB ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.BEN AŞILAMAMI PUREGON İĞNEYLE YAPMIŞTIM.AMA KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM.BU DURUMDA OLAN VAR MI
Bu ne kadar bi süreçtir boyle( ilk asilamami 3aralikta yaptirdim 14de kan testi var hem gunler gecmek bilmiyor sabirsizim hemde o gun gelsin istemiyorum negatif gormek korkusuyla.asilama yaptirirken netten asla belirti okumicam dedim gunler forumlarda belirti okumakla geciyor belki ayni seyleri bin defa okudum ama ne gariptirki her seferinde okumaktan buyuk zevk aliyorum bu nasil bir tezatliktir:) hic bisiy hissetmiyorum ne olumlu ne olumsuz.6gunde belirti olurmu gercekten merak ediorum.arada kisa sureli kasigima giren sancilar,gogus uclarinin acimasi suanki belirtiler..sizde durumlar nasil kizlar?
mrb ccanım..öncelikle aşılaman hayırlı olsun.. :) seninle de aynı durumdayız aşağı yukarı...benim 2.aşılamam ve sonucu salı günü öğrencem bakalım her neyse görcez,yaşıycaz..,ilk başta bende hiçbişey hissetmiyordum.. sonra bazı belirtiler noldu,sonra gecti..aslına bakarsan forumları okudukça insanın kafası karışıyor..benim öyle oldu şahsen..yani belirtiye çokta takımamamk lazım...artık her ne olursa olsun hayırlısı olsun...ne diyelim Allah büyük,takdiri neyse onu yaşayıp görcez...ama inşallah Rabbim gönlümüze göre hayırlısını versin...
Ya aslinda eminimki bu forumda gebelik isteyen ve bekleyen butun arkadaslarim bunun bilincinde bizde dahil ama ne hikmetse vazgecemiyoruz belirti aramaktan:)) progesteron testini yaptirdin mi cnm sonuc nasil?
aynen öyle canım..kesinlikle herkes bilincinde ama herkes kendisini anlayan birileriyle paylaşmak istiyor belkide..yok canım ben yaptırmadım progesteron test.. hatta yapılıyomuymuş bilgim bile yok....ilk aşılama sürecimde de yapılmadı bişey ... yapılması mı gerekiyor yaniİ?
cnm oncelikle hamileligin hayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip eder ins.bisiy merak ediyorum asilamadan sonra progesteron degerin kac cikmisti?
allah razı olsun canım.darısı başınıza...bn hiç progesterona baktırmadın aşılamadan gün sonra beta hcg yaptırdım 20,68 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?