Aşılama Aşılama ile hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Doğru söylüyorsun canim. Aslında en iyisi hiç birşey düşünmeden,birşey aramadan beklemek.
İnsallah güzel Rabbim sana da yeniden hamilelik nasip eder.

[/QUOTE] Öncelikle inş. rabbim dualarımızı kabul eder.Ben yatmıyorum ama hiç bir işte yapmıyorum.:) bekliyorum :)[/QUOTE]

İnsallah canim. Oh ne güzel :) yapma vallah. Ben bugün artık evi süpürdüm ve ütü yaptım. İsler birikiyor yoksa. Hayırlısı olsun insallah.

Merhaba arkadaşlar!
Ben de 4 sene aradan sonra 9 Haziranda 2. aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim....Allah'ım hepimizin kucağını bebişimizle doldursun...Hepimiz hayırlı haberleri verelim buradan :))

hayırlı olsun canım aşılaman 4 yıl önceki tutmuşmuydu bende 2. aşılamamı yaptırcam

Merhaba arkadaşlar!
Ben de 4 sene aradan sonra 9 Haziranda 2. aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim....Allah'ım hepimizin kucağını bebişimizle doldursun...Hepimiz hayırlı haberleri verelim buradan :))

canım bende 9 haziranda 2. aşılamamı oldum.bugün 8. günüm hiç bi belirtim yok moralim çok bozuk tutmadı galiba sende belirti var mı

doğru söylüyorsun canım beklemekten başka çare yok inş güzel haberlerimizi burdan veririz zaten insan çok kafaya takınca psikolojik olarak midesi bulanıo yada başı dönüo hakkımızda hayırlısı olsun

mrb ben yeni katıldım aranıza.bugün adetimin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptrdm yarın sonuç alcam.18 aydır korunmuyoruz şimdiye kadar olmadı gebelik.aynı zamanda tiroid hastasııyım.dr sonuçlra göre rahim filmi çekelim dedi.çok korkuyorum.aşılama da deneyebilir belki bilmiyorum.yazıları okudum siize sormak istedim.aşılama nasıl oluyor.kendimiz mi vuruyoruz iiğneyi öle yazanlar olmş.ben bilmediğim için hem korkuyorm hem de stres oldum açıkcası.hayrlısı allahtan inş herkesin dileği gerçek olur

canım bende 9 haziranda 2. aşılamamı oldum.bugün 8. günüm hiç bi belirtim yok moralim çok bozuk tutmadı galiba sende belirti var mı

bugün göğüslerim sızlamaya başladı,adet olacakmışım gibi... ama hamilelik belirtilerinde de oluyormuş...ona yormak istiyorum...bakalım hayırlısı
bak seninle aynı tarihte yaptırmışız,ne zaman öğreneceksin? inşallah buradan güzel haber veririz :)

canım benim öncelikle merhaba.ben 2. aşılamamı oldum beklemedeyim şu an inş yüce rabbim güzel haberlerimizi burdan vermeyi nasip eder.şimdi aşılama şöyle oluyor doktorun sana yumurtalık geliştirici bi hap verecek ve seni takibe alacak en iyi duruma geldiği zaman çatlatma iğneni olacaksın(ben hastanede göbekten vurdurdum)2 gün sonrada eşinle beraber gidiosn eşinden alınan sperm örneği belli bir kimyasalla dahada kaliteli hale getirilio ve senin yumurtalıklarına en yakın yere bırakılıo.hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende 3 senelik evliyim ve korunmadıgımız halde hamile kalamadım.bende sorun yok,eşimin spermi biraz yavaş gidiyormuş.o yüzden bizde daha fazla beekleyemedik ve aşılama yaptırmaya karar verdik.ve yaptırdık.aşılama yaptıralı tam 7 gün oldu.ve öğrenebilmem için 7 gün kaldı.bende ki belirtiler sizdekinlerin aynısı guest,bi tek göğüslerimde şişlik ve sızı yok.sizin dediğiniz diğer belirtiler var.kasıklarımda ağrı,belimde ağrı,sık idrar,ve idrarım sarı renk,bir de akıntı var fakat ben onu jel den buluyorum jel kullandığım için o akıyor galiba.arkadaşlar bende ki belirtiler bunllar.LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN.AŞILAMA YAPTIRIP HAMİLE KALANLAR SİZDE DE BU BELİRTİLER VAR MIYDI.LÜTFEN CEVABINIZI BEKLİYORUM.zor sabrediyorum ya daha 7 gün var ve ögrenebilmek için zor dayanıyorum

mehaycım, benimde ilk aşılamam bu ve ilk başta bende öyle zannetmiştim belimde ve kasıklarımda ağrı vardı ve aileme dedim hatta ,benim belim cok kötü agrıyor diye adetim gelcek galiba demiştim fakat sizin yazılarınızı okudukça içim bi nebze hafifledi,rahatladı.bende de aynı belirtiler var hamilemiyim acaba arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum.belimde ve kasıklarımda ağrı ve sık idrar,ve idrarım sarı renk.aynı adet gelecekmiş gibi agrılar var fakat göğsümde şişlik yok.sızı da yok.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar ve aşılama yaptırıp hamile kalanlar da bize müjdeli haberi vermeyi unutmasınlar 8 gün sonra ben müjdeli haberi yazarım inş. Size haberleri iletiirim.

Öncelikle inş. rabbim dualarımızı kabul eder.Ben yatmıyorum ama hiç bir işte yapmıyorum.:) bekliyorum :)[/QUOTE]

İnsallah canim. Oh ne güzel :) yapma vallah. Ben bugün artık evi süpürdüm ve ütü yaptım. İsler birikiyor yoksa. Hayırlısı olsun insallah.[/QUOTE]

ARKADAŞLAR bana da ailem hep yat kalkma bi iş yapma diyorlar.ama ben duramıyorum.doktoruma sordum çünkü; doktoruma dedim araba sarsıntısı gibi,agır kaldırmak,hareket etmek gibi durumlarda aşılamada hemen cocuk düşer mi dedim.doktorum yok hayır siz normal hayatınıza devam edin dedi ve ben 3 gün yattım sonraki günler,dolmuşa da bindim arabaya da bindim,evi de elektrikledim.carsıya da gittim ve yürüyüş te yaptım yani normal hayatıma devam ettim.ve bugün 7.günüm ve sonucu öğrenebilmem için 8 gün var.cok heyecanlıyım.dediğiniz belirtilere göre kendimi hamile gibi hissediyorum fakat ümitlenmekte istemiyorum.çünkü doktor sakın kendinizi ümide kaptırmayın tutacak diye dedi.tutabilirde dedi tutamayabilirde dedi.yüzde 15-20 sans var dedi.bu bi sizin için değil bütün aşılama yaptıranlar için aynı yüzdeler dedi doktor ve ben ümitsizdim.çünkü bi de adetim gelecek gibi berbat belim agrıyor ve kasıklarım.adetim gelcek diye düşünmüştüm.ve sizde ki belirtileri de görünce içim bi nebze rahatladı fakat yine de korkuyorum.arkadaşlar cvbınızı bekliyorum.lütfen mesajlarıma cevap verirseniz cok memnun olurum.bende 13 haziranda olldum aşılamamı.

Öncelikle inş. rabbim dualarımızı kabul eder.Ben yatmıyorum ama hiç bir işte yapmıyorum.:) bekliyorum :)[/QUOTE]

İnsallah canim. Oh ne güzel :) yapma vallah. Ben bugün artık evi süpürdüm ve ütü yaptım. İsler birikiyor yoksa. Hayırlısı olsun insallah.[/QUOTE]

ARKADAŞLAR bana da ailem hep yat kalkma bi iş yapma diyorlar.ama ben duramıyorum.doktoruma sordum çünkü; doktoruma dedim araba sarsıntısı gibi,agır kaldırmak,hareket etmek gibi durumlarda aşılamada hemen cocuk düşer mi dedim.doktorum yok hayır siz normal hayatınıza devam edin dedi ve ben 3 gün yattım sonraki günler,dolmuşa da bindim arabaya da bindim,evi de elektrikledim.carsıya da gittim ve yürüyüş te yaptım yani normal hayatıma devam ettim.ve bugün 7.günüm ve sonucu öğrenebilmem için 8 gün var.cok heyecanlıyım.dediğiniz belirtilere göre kendimi hamile gibi hissediyorum fakat ümitlenmekte istemiyorum.çünkü doktor sakın kendinizi ümide kaptırmayın tutacak diye dedi.tutabilirde dedi tutamayabilirde dedi.yüzde 15-20 sans var dedi.bu bi sizin için değil bütün aşılama yaptıranlar için aynı yüzdeler dedi doktor ve ben ümitsizdim.çünkü bi de adetim gelecek gibi berbat belim agrıyor ve kasıklarım.adetim gelcek diye düşünmüştüm.ve sizde ki belirtileri de görünce içim bi nebze rahatladı fakat yine de korkuyorum.arkadaşlar cvbınızı bekliyorum.lütfen mesajlarıma cevap verirseniz cok memnun olurum.bende 13 haziranda olldum aşılamamı.

Canim bende 7sinde olmuştum. Ama benimde hiç bir belirti yok. Ama belirti aramamak lazım. Hiç belli olmuyor, hayırlısı olsun.

merhabalar, ben de 6 haziranda ilk aşılamamı oldum. Dün kan testi yaptırdım sonuç negatif Bugün de adet öncesi kahverengi akıntım başladı.Yarın kesin başlar.Cumartesi doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. 2.aşılama ne zaman yapılacak onu öğreneceğim.Demek ki hayırlısı buymuş diyorum.Sonucu görünce insan inanmak istemiyor yazanlara hemşireye tekrar sordum bana dediği aynen şuydu '' negatif, hamile değilsiniz işte, yoksa istiyor muydunuz?'' Sanki olmamış işte sevinsene der gibi konuştu deli oldum.Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım bende aşılama yaptırdım ve 2 gün oldu ögreneli inş seninde tutar

canım bende aşılama yaptırdım ve 2 gün oldu ögreneli inş seninde tutar

merhaba esra 59, cok sevindim tutmasına,benim ilk aşılamam senin ki de mi ilk aşılama? bi de sende de bel agrısı,kasık agrısı,gibi durumlar varmıydı? bi de ben cok sık idrara gidiyorum.idrarım da sarı renk.bazen beyaz.her zaman sarı degil yani.bir tane aşılama yaptıran arkadasta tutmus ve bu belirtiler varmış.bende de aynı var..pek ümidim yoktu ama bu belirtileri okuyunca bi nebze rahatladım bakalım 7 gün kaldı.bu ayın 28 inde tahlil verecem.29 unda öğrenirim herhalde.arkadaşlar dua edin.sonucu öğrenince haber veririm size.inş.tutar.offffff 7 gün nasıl gecer yaaa

evet cnm bel agrısı ve kasık agrısı oluyodu şu anda kasık agrım gecti hafifte olsa bel agrım var inş tutar cnm dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…