İyi gecelerkizlar en basta aşılamalarınız hayırlı olsun ins hemencik gelsin bebisler bende iki aşılama oldum ikincisi tuttu ama malesef sekiz haftalık kalbi durdu Rabbim böle nasip etmiş ins gene olucak inanıyorum size yalnız sunu soliyim sakın belirti aramayın çünkü içilen ilaçlar hormon vetum hamilelik belirtilerine uygun tepkiler veriyo vücut ilk aşılamamda öle inandım öle belirtiler yasadım ki oldu dedim sonu hüsran olunca yıkıldım ikincide kasıklarım herhangi adet olucakmisim gibi ağrıyordu aslında belirtiler ilkiyle aynıdır ben bunda ümidim olmadıgı için adette yorsun ilkinde hamileliğe ama tersi çıktı inanın kalp atımı duyulana kadar yani bebek altı haftalık olana kadar aslında pek bı belirti olmuyo yormayın kendinizi inş Rabbim hepimize cok aratmasan emeklerimizi zayi etmeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim de aşılamam 7 haziranda oldu canim. Sen yatıyor musun sadece canim? Ben ilk 2 gun yattım sonra normal hayata dondüm gibi. Ama dikkat ediyorum yine de.[/QUOT
Öncelikle inş. rabbim dualarımızı kabul eder.Ben yatmıyorum ama hiç bir işte yapmıyorum.:) bekliyorum :)
Merhaba arkadaşlar!
Ben de 4 sene aradan sonra 9 Haziranda 2. aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim....Allah'ım hepimizin kucağını bebişimizle doldursun...Hepimiz hayırlı haberleri verelim buradan :))
canım bende 9 haziranda 2. aşılamamı oldum.bugün 8. günüm hiç bi belirtim yok moralim çok bozuk tutmadı galiba sende belirti var mı
hayırlı olsun canım aşılaman 4 yıl önceki tutmuşmuydu bende 2. aşılamamı yaptırcam
canım bende 9 haziranda 2. aşılamamı oldum.bugün 8. günüm hiç bi belirtim yok moralim çok bozuk tutmadı galiba sende belirti var mı
mrb ben yeni katıldım aranıza.bugün adetimin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptrdm yarın sonuç alcam.18 aydır korunmuyoruz şimdiye kadar olmadı gebelik.aynı zamanda tiroid hastasııyım.dr sonuçlra göre rahim filmi çekelim dedi.çok korkuyorum.aşılama da deneyebilir belki bilmiyorum.yazıları okudum siize sormak istedim.aşılama nasıl oluyor.kendimiz mi vuruyoruz iiğneyi öle yazanlar olmş.ben bilmediğim için hem korkuyorm hem de stres oldum açıkcası.hayrlısı allahtan inş herkesin dileği gerçek olur
canım hayırlı olsun aşılamann..bende 4 aşılama yaptırmış biri olarak,,,3 aşılamam tuttu sadece 1 tanesi tutmadııı,,,tutan aşılamarımda ağrılarım vardı kasıkları ağrıyoduuu şişlik vardı,,göğüslerim hassaslaştı sık idrar..ve sulu akıntım oluyoduuu,,ama herkeste aynı olmaya bilir canımm..hakkında hayırlısı olsun inşallah...............en zorda beklemesi seni çok ii anlıyorumm,,ama bu dönemde stres yapma rahat ol:1hug::1hug:
suhendancim herkesde degisiklik gosterir bu..ben 3 defa asilama oldum 3. Tuttu ilk ikisi tutmadi ama hic bir belirtim yoktu adet olacakmisim gibi belirtiler vardi ama hamileymisim..sadece bende adetime 5 gun ve 3 gun kala implantasyon(yerlesme) kanamasi olmustu digerlerinden farkli olarak!!!!
Canim bende 7sinde olmuştum. Ama benimde hiç bir belirti yok. Ama belirti aramamak lazım. Hiç belli olmuyor, hayırlısı olsun.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende 3 senelik evliyim ve korunmadıgımız halde hamile kalamadım.bende sorun yok,eşimin spermi biraz yavaş gidiyormuş.o yüzden bizde daha fazla beekleyemedik ve aşılama yaptırmaya karar verdik.ve yaptırdık.aşılama yaptıralı tam 7 gün oldu.ve öğrenebilmem için 7 gün kaldı.bende ki belirtiler sizdekinlerin aynısı guest,bi tek göğüslerimde şişlik ve sızı yok.sizin dediğiniz diğer belirtiler var.kasıklarımda ağrı,belimde ağrı,sık idrar,ve idrarım sarı renk,bir de akıntı var fakat ben onu jel den buluyorum jel kullandığım için o akıyor galiba.arkadaşlar bende ki belirtiler bunllar.LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN.AŞILAMA YAPTIRIP HAMİLE KALANLAR SİZDE DE BU BELİRTİLER VAR MIYDI.LÜTFEN CEVABINIZI BEKLİYORUM.zor sabrediyorum ya daha 7 gün var ve ögrenebilmek için zor dayanıyorum
canım bende aşılama yaptırdım ve 2 gün oldu ögreneli inş seninde tutar
merhaba esra 59, cok sevindim tutmasına,benim ilk aşılamam senin ki de mi ilk aşılama? bi de sende de bel agrısı,kasık agrısı,gibi durumlar varmıydı? bi de ben cok sık idrara gidiyorum.idrarım da sarı renk.bazen beyaz.her zaman sarı degil yani.bir tane aşılama yaptıran arkadasta tutmus ve bu belirtiler varmış.bende de aynı var..pek ümidim yoktu ama bu belirtileri okuyunca bi nebze rahatladım bakalım 7 gün kaldı.bu ayın 28 inde tahlil verecem.29 unda öğrenirim herhalde.arkadaşlar dua edin.sonucu öğrenince haber veririm size.inş.tutar.offffff 7 gün nasıl gecer yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?