merhabalar, ben de 6 haziranda ilk aşılamamı oldum. Dün kan testi yaptırdım sonuç negatifBugün de adet öncesi kahverengi akıntım başladı.Yarın kesin başlar.Cumartesi doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. 2.aşılama ne zaman yapılacak onu öğreneceğim.Demek ki hayırlısı buymuş diyorum.Sonucu görünce insan inanmak istemiyor yazanlara hemşireye tekrar sordum bana dediği aynen şuydu '' negatif, hamile değilsiniz işte, yoksa istiyor muydunuz?'' Sanki olmamış işte sevinsene der gibi konuştu deli oldum.Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Merhaba canim, bende bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktıne yapalım canim hayırlısı buymuş. Kan testi yaptırmadım. Henüz bende adet belirtisi yok. Bekliyorum bakalım.
Hemşire de ne manyakmis.
idrar testine pek güvenme canım. Ben önce idrar testi yaptım belki erkek yapmışımdır deyip kan testi yaptırdım. 1 saatte çıktı sonuç zaten. Bugün doktora gittim.Rahim filmi çekip yapalım 2. aşılamayı dedi.İnşallah bu kez bebişlerimize kavuşuruz. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
arkadaşlar merhaba... 3 senelik evliyim ve çatlatma tedavisi ile 1 kez hamiş kaldım ama 6 haftalıkken kaybettim. şimdi 21 inde aşılama tedavisi oldum. sizlerden okuduklarıma göre belirtiler aynı ama ama progestan fitil kullandığım için yan etkilerinde göğüslerde ağrı, adet olacakmış gibi sancılar yazıyo o yüzden kendimi fazla kaptırmak istemiyorum. ama sık idrara cıkıyorum. 2 temmuzda test yaptırcam sizde de ağrılar sancılar var mı yada progestan kullananınız var mı diyeyim. inş rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder....
Canim henüz belirti falan aramayacaksın.bende Progesteron kullandım. Zaten iğneler falan göğüste hassasiyet, vs yapıyor. Daha yeni olmuşsun. Benim aşılamanın üzerinden 16 gun gecti basta çok belirti varken simdi ne göğüs agrisi ne başka bir sey. Kafa san at bütün bu düşünceleri. İnsallah güzel Allahım herkese saglikli, hayirli bebislerimiz versin.
amin. inşallah canım. rabbim herkezin gönlüne göre versin. zaten kendimi dinledikçe stres oluyorum. sen kan testi yaptırmadın mı daha belli olur.
İdrar testi yaptım negatif çıktı, bugün de pembe akinti geldi adet oldugumu düşündüm. Ama devami gelmedi henüz bekliyorum. Olmadı Pazartesi kan testine giderim.
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım. umarım pemke akıntıda yerleşme kanamasıdır.
evet cnm bel agrısı ve kasık agrısı oluyodu şu anda kasık agrım gecti hafifte olsa bel agrım var inş tutar cnm dualarım sizinle
Merhaba canim, bende bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktıne yapalım canim hayırlısı buymuş. Kan testi yaptırmadım. Henüz bende adet belirtisi yok. Bekliyorum bakalım.
Hemşire de ne manyakmis.
bnde ilk aşılama 15 de oldum 29 belli olcak göguslerımde cok agrım var arada migdem bulanıyo halsızlıkte var ama korkuyorum psıkolojıkte olabılır kendımı hep olumlu hazırladıgım ıçın mı bılmıyorum sızce normal mi
inş Allah isteyen herkeze nasip etsin morelimi iii tutuyorum ama ya olmasa
jasemincim kac gün oldu senin aşılaman yaptıralı.canım idrar testine güvenme.aşılama yaptıranlar,15 günde kan testinde bile zor cıkıyor hamile olup olmadıgımız şüpheli cıkıyor 2 gün sonra tekrar yaptırınca o zaman tam cıkıyo.ki idrar testinden cıkmasını bekliyorsunuz.ona güvenmeyin arkadaşlar.kan testi yaptırın.kan testinde negatif cıkarsa o zaman üzülün.bence ben derim idrar testine güvenmeyin.çünkü ben inanmıyorum.ben kan testinde öğrendikten sonra hususi olarak gidip alacam.idrar testi ve yapacam. :))) çünkü o çift çizgiyi o kadar görmek istiyorum ki bıktım tek çizgiden :))))
Bugün benim 17nci gunünde canim ama dün az bir pembelik gelmişti. Bugün de devamı geldi kırmızıları gördüm
Hayırlısı olsun. Gelmeseydi Pazartesi kan testine gidecektim yine de. Bende tek çizgiyi görmekten yoruldum ama ne yapalım.
arkadaslar lutfen konu hakkinda bilgisi olan cvp yazsin...
asilama dusunuyoruz bu ay ama benim adet donemim 4gun oldu gecelii
asilama oncesi illaki adetin 2.gunumu tedaviye baslamak gerekk.
asilama deneyen arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirimm.
hayırlısı olsun jasemincim. inş. görücez bir gün o çift çizgiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?