İnsallah canim ya. 5 senelik evliyim, yaklaşık 4 senedir istiyoruz. Asilama da tutmayınca insan istemese de üzülüyor.
Bugün benim 17nci gunünde canim ama dün az bir pembelik gelmişti. Bugün de devamı geldi kırmızıları gördüm
Hayırlısı olsun. Gelmeseydi Pazartesi kan testine gidecektim yine de. Bende tek çizgiyi görmekten yoruldum ama ne yapalım.
inş tutar cnm emekler boşa gitmez
merhaba canım esra 59, canım sen sonucu aşılama yapıldıktan kac gün sonra öğrendin.yani 15 gün dediler 14.gün öğrenilebilinir mi???
cnm ben 12. gün kan testinde ögrendim
evet kızlar.....
aşılama olalı 12 gün oldu....ve adetim de gelmedi....heycanlıyım inş cuma günü hayırlı haberi alırım........
anladım canım esra 59.ben perşembe günü verecem tahlil.bana 15 gün dediler bende 15 gün bekledim.canım o 12 günü beklerken hiç idrar testi yaptın mı?? sonuç ne cıktı ?
idrar testinde negatif cıkıyo ama kanda pozitif
ay canımm esra 59 seninle benim belirtiler aynı ve herşeyimiz uyumlu inş.tutmuştur.bende var ya idrar testi yaptım 12 13.gün ve negatif çıktı ve üzülmüştüm.cok sagol canım sorularımı cevapladığın için.sorularımla senin canını sıkmıyorum degil mi? canım bi de sunu soracaktım.ögrendikten sonra kontrole gittin mi hiç.dr.kesede bebeği gördü mü? yani ona embriyo diyorlar ilk basta embriyoyu bebegi gördü mü?.... inş. canım ya seninle konustukça daha da iyi hissediyorum kendimi cok teşekkür ederim..
canım ilk kanda çıktıktan iki gün sonra tekrar kanda yaptım ve deger iki katına çıkıyo ve şu anda aşılamadan 20 gün geçti 5 haftalık hamileyim daha gitmedim bi kaç gün sonra gidicem çünkü doktorum kese görünmez dedi bende bi kaç daha bekliim hem keseyi hemde kalp atışını dinlerim çünkü doktormla arada 1 saat yol var o yüzden yollarda kaçınmak istemedim ha bu arada ne demek canım istedigin soruyu sorabilirsin
anladım canım cok sevindim gerçekten.benim kardeşimde aşılama yapmıştı ve onun ki de aynı 15.gün var dediler.ama şüpheli dediler ve 2 gün sonra bi daha gitti ve aynı dediğin gibi 2 katına çıktı.tamam canım 6 haftalıkken zaten kalp atışları duyuluyo.6 haftalıkken gittiğinde bana da haber ver olur mu.merak ediyorum senin kini de sanki kendim de hamileyim gibi sen anlatırken heyecanlanıyorum.inş.benimde vardır.canım bu arada ağrıların devam ediyor mu? kasık ve bel ağrıların??? benim ilk güne göre agrılarım biraz rahatladı senin ki nasıldı 15 günlükken?? bu arada tsk ederim
canın çok agrım vardı şimdi ise ara ara devam ediyo inş allahım sanada verir bende senin güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum sana
canın çok agrım vardı şimdi ise ara ara devam ediyo inş allahım sanada verir bende senin güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum sana
canım ya esra 59 yeni geldim doktorumdan.benim eşimin güvencesi bagkur ama eşim parasını yatırmamış bu ay galiba borçlu gözüküyor ve özel olarak 100 tl verdim.ve doktorun muayene etmesini de ondan buluyorum.100 tl verdiğim için girişte mecbur muayene etmek zorunda beni.lafın kısası esracım senin doktorun sana daha kese gözükmez demiş.ama benim doktorum bana öyle bişey demedi.ultrasondan baktı.ve keseyi göremedim dedi.bana moralim cok bozuk ya hadi yoksa.cok ümitlenmiştim.keseyi görmemesi normal mi acaba??? sonra bi idrar testi,bi de kan testi yapalım dedi.kanımı verdim.sonuç yarın cıkacakmış.o yönden su anda bilemiyorum.idrarda da negatif cıktı cok üzgünüm ya.idrarda negatif cıktı ve ultrasonda da keseyi göremedi.bütün ümitlerim kırıldı.cok üzgünüm.son ümidim,kan testi sonucu inş.vardır yaa.canım sen doktora gittiğinde doktorun sana ne dedi.idrar testinde negatif cıkabileceğini,falan doktorun mu söyledi??? kese konusunu sana nasıl söyledi??? yani siz mi sordunuz ultrasonda görebilir miyiz diye ???? öyle sorunca mı kese daha gözükmez dedi doktorun??? offf ya ya tutmadıysa,cok üzülürüm ya kendimi o kadar kaptırmıştım ki.çünkü seninle belirtilerimiz aynı canım.o yönden ümitlenmiştim biraz.cevabını bekliyorum canım.
son 1 gun yarın test yaptırcam rabbim benım yuzumu de benim gibi olan herkezin yüzünü güldürsün bu kadr adet olmadım inş hiçte olmam idrar testi alsam bu gun belli olurmu
canım üzülme ya benim doktorum daha yeni oldugu için görünmez demişti inş seninde yeni oldugu için görünmemiştir inşş yarın kan testinde çıkar stres yapma bu kadar allahın izniyle seninde yüzün gülecek umutsuz olma cnm
esracım canım sana iyi haber vermek isterdim ama kötü bi haber veriyorum maalesef.cok üzgünüm.resmen dünyam yıkıldı.doktorumun orda yapılan testi bekleyemedim.2 saat sonra test sonucunu cıkartan hastaneye gittim ve sonuç negatif.sonucum 1.2 cok düşük.anladım ben zaten negatif oldugunu da ordaki görevlinin birine sordum.o da negatif dedi bana.yani beniim ki tutmadı arkadaşlar.cok üzgünüm.ağlamaktan gözlerim şişti resmen.kendimi o kadar alıştırmıştım ki cok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?