canım valla bende pko var bana iğnelere 3.gün başlandı ama ilk kullandığım iğne fayda etmediği için başka iğneyle devam ettik.ve benimkiler bayağı uykucu :hulya:çıktı adetimin 23.günü yumurtam büyüdü ve çatlatma iğnesi oldum.iğneden 37 saat sonrada aşılamam yapıldı.yani normal şartlarda benim 13.günde ideal büyüklüğe gelmeesi lazımdı ve 14.gün ç.iğnesi olacaktım ve iğneden 36/37 saat sonrada aşılamam yapılacaktı.ama zor uyandı benimkiler.anlayacağın böyle inşallah tutar canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.buarada sorun ne sizde?opuyorumnanaktan
Mearhaba bendede polikistik over var canım.:çok üzgünüm:
bende pkoluyum ama klomen işe yaramadı...iğne tedavisi uygulandı geçen ay ve şansımız artsın die aşılama yapıldı ama tutmadı....inşallah seninki tutar çok zor arkadaşım allah fazla aratmasın....ben çok üzgünüm ve bu yüzden tedaviye ara verdim ruh halim iyi değil...:Saruboceqpuyorumnanaktan
aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama sonucu beni korkutuyo
merhabalar, bende şuan aşılama tedavisi görüyorum 2. Iğnemi yaptım pazartesi doktorum bi kontrol edicek bizim problemimiz eşimin sperm hızının yavaş olması acaba bu aşılama ie yararmı, sizin sorunlarınız neydi?.
merhabalar, bende şuan aşılama tedavisi görüyorum 2. Iğnemi yaptım pazartesi doktorum bi kontrol edicek bizim problemimiz eşimin sperm hızının yavaş olması acaba bu aşılama ie yararmı, sizin sorunlarınız neydi?.
arkadaşlar mrb şu andan itibaren aranıza yeni katılıyorum 6 yıllık evliyim ben 3 yıldan sonra ilk aşılamada hamile kaldım ve bir kız bebek dünyaya getirdim ama 2 yaşını bitirmesine 1.5 ay kala 2604.2009 güzel kızım zeynebimi kaybettim ölüm nedeni pnomoni yani sil baştan olduk tedaviye yumurta geliştirici merional adlı igneyle başladık sonra çatlatma ignesi yapıldı ilk aşılama tarihim 11 temmuzda yapıltı ama tutmadı sonra ikinci aşılamamı 7.ekimde çatlatma ignesi yapıldı 8.ekimde aşılama oldum.bugün aşılamanın 8. günü allahtan hayırlısı dualarınızı bekliyorum
en kısa zamanda canım.bebişlerimize kavuşuruz umarım.sabır sabır .başka çare yok.allah gönlünce versin.
teşekkürler space .allahım en güzel evlat sevgisini hepimize yaşatsın.sen hap ve igne kullanıyorsun ilaçların adı neydi.ilk aşılaman olacak degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?