merhaba nergis ne güsel aynı anda güsel haberleri alırıs inşallah :Saruboceq:benim aşılamadan sonra dinlenmem gerekirken gezintiye çıktım ve ona bağlı sanırım düne kadar fena kasık ağrılarım vardı çok şükür şimdi kesildi :) şuanda göğüslerimde bi hassasiyet var başkada bişey yok senin nası geçiyor
Selam arkadaşlar 6. günüm ve kasık ağrılarım kesildi çok şükür bugün hiç bi ağrım yok neşecim kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm allahım sanada sağlıklı bir bebek verir inşallahben aşılamadan iki saaat sonra pek dinlenme fırsatı bulamadım misafirim vardı onu gezdirmek için dışarı çıktım ve baya bi merdiven inip çıktım kötü mü yaptım bilmiyorum ama en azından aklımdan çıkarmış oldum , ağrılarımda o yüzden olmuş olabilirmi şimdiden korkmaya başladım
kızlar bugün gittim doktora geçen sefer progon kullanmıştım bu doktor gonal verdi bu ilacı kullanan varmı?benim yumurtalığım multi over yapıya sahipmiş bu bir rahatsızlık değilmiş biraz fazla yumurta yapmaya yatkınlıkmış o nedenle ben 1.aşılamamda çok ağrılar çektim aşılamadan 1 hafta sonra karnım şişti ve müthiş ağrım oldu doktorun söylediğine göre kalan yumurtalar büyüdüğünden öyle olmuş.umarım bu sefer aynı şeyleri yaşamam hayırlısı diyorum bende 1 yıl ara verdim 1.aşılamadan sonra çok üzüldük.bu sefer daha iyiyim baştan olmama olasılığını kabul ederek başladık:)
Ya kızlar ya.aşılamam tutarmı sizce.çok heycanlıyım.2.de şans artıyor deniliyorya.ya olmazsa.dua edelim birbirimize.
sağol nese allah razı olsun ınsallah ıyı haberler verırım herkese asılamam dun yapıldı asılamadan sonra sureklı yattım ama calıstıgım ıcın suan işteyım ınsallah bı sorun teskıl etmez
pulsargulsen teşekkür ederim canım hepimiz için ne hayırlı ise o olsun inşallah bebeğimiz olur. Sanki inadına çevremde okarada çok hamileyen diyen insan oldu ki yoksa hep öylemiydide ben farketmedim bu durum dahada çok üzüyor insnaı
space canım sen hap kullanıyordun adet olup tedaviye başladınmı.daha aşılamanda olmadı zannımca.tedavinin daha başında iken böyle şeyler düşünme canım önünde nereden baksan gebeliginin oluşması için 1 ay kadar vaktin var .kafana takma.olur allahın izni ile....
Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. 4 yıllık evliyim ama 2 yıldır bebişim olmuyor. Çok istiyoruz olsun ama kısmet... Doktorun dediğine göre aşılama olucam sanırım. Ama çok korkuyorum. Bende hastane ve iğne fobisi var. İğne gördüğüm an tansiyonum düşünüyor. Ellerim bacaklarım titriyor. Aşılama yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi acaba??
Neşecim merhaba bende maraştayım tanışmmak isterim
Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. 4 yıllık evliyim ama 2 yıldır bebişim olmuyor. Çok istiyoruz olsun ama kısmet... Doktorun dediğine göre aşılama olucam sanırım. Ama çok korkuyorum. Bende hastane ve iğne fobisi var. İğne gördüğüm an tansiyonum düşünüyor. Ellerim bacaklarım titriyor. Aşılama yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi acaba??
ya canım elimde değil işde.bazen sakin oluyrm bazen olmuyorum.çok şükür bi problemmimiz yok.ilacıma devam ediyrm.12 gün kaldı ilacımın bitmesine.bakalım hayırlısı.inş.
Neşecim merhaba bende maraştayım tanışmmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?