Kızlar mrb.1 hafta sonra göbekten iğneye başlıcam.aşılamam olacak yaklaştı.çok heycanlıyım yaa.dua edelim birbirimize.
Kızlaaar aşılama için bana bilgi verir misiniz??
Ne lazım??
Hangi testleri istiyorlar?
Nerelerde yapılaıyor?
Kaça mal oluyor??
Özel muayene hanelerde oluyo mu??
Şansı ne kadar??
Şİmdiden teşekkürler arkadaşlar
canım mrb.ben 2.aşılamamı yaptırcam.eğer eşinin sperm sonuçları iyiyse.seninde yumurtlama problemin yoksa aşılama olur.adetin.2.3. günü testler yapılıyor zaten.dr.un seni yönlendirir.özelde yaptırıyrm bende tabi oluyor.benim dr.um.260 ytl istedi.ama iğnesi ilacı 1 milyarı buluyor canım.spermler özel tıp merkezinde yıkanıyor.şansı artıyor aşılamamanın muhakkak sizde öyle yapın.bi problem yoksa tutar inş.benim 10.günde değerim yükselmişdi ilk aşılamamda sonra tekrar düşmeye başladı.rahimden parça aldırdım sonucum polip çıktı.çok şükür onuda atlattım.2.aşılamamda biraz daha umutluyum.allah hayırlısını versin.ama stres yapma gerçekten.emeklerin boşa gitmez umarım.hoşcakal.
Allah'ım tüm aşılama yaptıracakların yardımcısı olsun ben de aşılamayla hamile kaldım bebeğim 21 haftalık oldu çok şükür Rabbime 7 yıllık bekleyişten sonra hamile kaldım darısı tüm bebek isteyenlerin başına :Saruboceq:
canım mrb.tebrik ederim.hayırlı olsun.çok güzel ya maaşallah diyimde.yerimseniben.anlatsana aşılamadan sonraki belirtiler neler.kaçıncı aşılaman.benim 2.aşılamam olacak.neolur bizede dua et.
pulsargulsen canım siz iki maaşlı oldugunuzdan dolayı farketmeye bilir ama devletin verdigi imkanlar dururken bu kadar yüksek fiyatı vermekte sanada eşinede yazık canım sizde o kadar emek verip kazanıyorsunuz canım .benim eşimde ögretmen kooperatif eve girdik aylık 800 tl para veriyoruz. biz şuanki tedavimizdede heyetle ilaç alıyoruz bir tedavi boyunca ya 80 yada 100 tl para kesiliyor.bana doktor gonal-f vermedi .o tüp bebek tedavisinde kullanılan igne oldugu için şimdi aşılamada verirsem.tüp bebek tedavisinde devlet karşılamaz demişti .bana MERİONAL igne verdi ilk aşılamamda tutmuştuama düşük yaptım 17 kimde ...ignenin pahalı olması bence önemli degil .hatta bana doktor gonal-f igneden merional daha iyi dedi .ama aşılamamı özelde yaptırmıştım 250tl ye hakkında hayırlısı canım....
Benim de 2. aşılamada tuttu inşallah senin de öyle olur. Ama arka arkaya yaptırmadık bi 3 sene var arasında. Ara vermiştik tedaviye artık bunalmıştım tedavilerden gitmek istemiyordum sonunda karar verdik başlayalım artık dedik ve ilk ayda hamile kaldım ve hiç umudum yoktu çünkü aşılama yapıldıktan sonra en fazla 3-4 dk yattım dr kalkabilirsin dedi öncekinde birkaç saat yatmıştım hastanede (özel hastaneydi) ve yatacağım yere bile sedyeyle götürmüşlerdi. Yatmam gerekmiyor mu diye sorduğumda da tuttuysa tuttu zaten dedi :)) Dediğim gibi ama benim tutacağına hiç umudum yoktu. Bir de üstüne ohss oldum ama o ayrı konu
Hamilelik belirtisi de yaşamadım hiç ne bulantı ne aşerme kan testiyle öğrendik yoktur ama yine de test yaptıralım dedik veee mutlu haber geldi birkaç saat sonra opuyorumnanaktan
canım tekrar hayırlı olsun.negüzel yaa.darısı bizlere inş.bende mens olmayı bekliyorum aşılamaa için.benim iğnemde var sana dr vermişmiydi.çok heycanlıyımmm.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
evet bana da iğne verdi dr aşılama için 8 tane fostimon ve çatlatma için de ovitrelle ama işte bu 8 fostimon fazla geldi bana ohss oldum yani yumurtalıklarımda kist oluştu 1 hafta hastanede yattım çok ağrı çektim karnım 6-7 aylık hamile gibi şişmişti sıvı birikmesinden dolayı, bebişi de hastanede yatarken öğrendik o kadar ağrı sancıdan sonra bu haber çok iyi gelmişti opuyorumnanaktan
İnşallah sen ve aşılama yaptıracak hiçkimse yaşamaz böyle sıkıntılar hemen alırsınız iyi haberi :Saruboceq: :CüvCüv:
neşe canım Allah sizinde yardımcınız olsun sanırım 84 lüsün yaşın küçük bence Allahım verirse olur yaş önemli ...
canım ben kendi yaşımı ne küçük nede büyük buluyorum aslında tam anne yaşı ama allahım nasip ederse..ilk anneligi 23 yaşında dogurarak yaşadım ama anlatmıştım ya güzel kızım öldü.güzel bir duygu annelik ama olupta öldügü zaman dünyan başına yıkılıyor işte...çooooooooooooooooooooooook zor allah kimseye ve banada yaşatmasın.şimdi yine hamile kalsam dogursam ufacık bir hastalıgında çocugumu kaybetmekten çoook korkacagım.
neşe canım inş.bidaha yaşamazsın allah hiç kimseye yaşatmasın.benimde.bugün iğnelerim başlıyr.aşılama için göbekten iğne.dua et neolur.çok korkuyorum.4 yıl oldu banada.2.aşılamam.çok heycanlıyım.
space canım bu ölen çocugum ilk aşılamada gonal-f igne kullanmıştım hamile kaldım
canım fostimon ne oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?