Aşılama Aşılama İle Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar mrb.1 hafta sonra göbekten iğneye başlıcam.aşılamam olacak yaklaştı.çok heycanlıyım yaa.dua edelim birbirimize.

canım hakkında hayırlısı olur inşallah. daha ilk aşılamandı herhalde. bu site çok yavaş gidiyor ben başka siteye giriyorum canım dahada zevkli sorularına hemen yanıt alabiliyorsun .bir çok kişi hamile kalacak sayfasına gir seni oradan takip edelim canım hadi görüşürüz..

Kızlaaar aşılama için bana bilgi verir misiniz??
Ne lazım??
Hangi testleri istiyorlar?
Nerelerde yapılaıyor?
Kaça mal oluyor??
Özel muayene hanelerde oluyo mu??
Şansı ne kadar??
Şımdiden teşekkürler arkadaşlar

canım mrb.ben 2.aşılamamı yaptırcam.eğer eşinin sperm sonuçları iyiyse.seninde yumurtlama problemin yoksa aşılama olur.adetin.2.3. günü testler yapılıyor zaten.dr.un seni yönlendirir.özelde yaptırıyrm bende tabi oluyor.benim dr.um.260 ytl istedi.ama iğnesi ilacı 1 milyarı buluyor canım.spermler özel tıp merkezinde yıkanıyor.şansı artıyor aşılamamanın muhakkak sizde öyle yapın.bi problem yoksa tutar inş.benim 10.günde değerim yükselmişdi ilk aşılamamda sonra tekrar düşmeye başladı.rahimden parça aldırdım sonucum polip çıktı.çok şükür onuda atlattım.2.aşılamamda biraz daha umutluyum.allah hayırlısını versin.ama stres yapma gerçekten.emeklerin boşa gitmez umarım.hoşcakal.

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
İnşaalllaaah tez zamanda kavuşursun cennet kokuluna
Hep beraber inşaaalllaaahhh

Allah'ım tüm aşılama yaptıracakların yardımcısı olsun ben de aşılamayla hamile kaldım bebeğim 21 haftalık oldu çok şükür Rabbime 7 yıllık bekleyişten sonra hamile kaldım darısı tüm bebek isteyenlerin başına :Saruboceq:

canım mrb.tebrik ederim.hayırlı olsun.çok güzel ya maaşallah diyimde.yerimseniben.anlatsana aşılamadan sonraki belirtiler neler.kaçıncı aşılaman.benim 2.aşılamam olacak.neolur bizede dua et.

canım mrb.tebrik ederim.hayırlı olsun.çok güzel ya maaşallah diyimde.yerimseniben.anlatsana aşılamadan sonraki belirtiler neler.kaçıncı aşılaman.benim 2.aşılamam olacak.neolur bizede dua et.

Benim de 2. aşılamada tuttu inşallah senin de öyle olur. Ama arka arkaya yaptırmadık bi 3 sene var arasında. Ara vermiştik tedaviye artık bunalmıştım tedavilerden gitmek istemiyordum sonunda karar verdik başlayalım artık dedik ve ilk ayda hamile kaldım ve hiç umudum yoktu çünkü aşılama yapıldıktan sonra en fazla 3-4 dk yattım dr kalkabilirsin dedi öncekinde birkaç saat yatmıştım hastanede (özel hastaneydi) ve yatacağım yere bile sedyeyle götürmüşlerdi. Yatmam gerekmiyor mu diye sorduğumda da tuttuysa tuttu zaten dedi :)) Dediğim gibi ama benim tutacağına hiç umudum yoktu. Bir de üstüne ohss oldum ama o ayrı konu

Hamilelik belirtisi de yaşamadım hiç ne bulantı ne aşerme kan testiyle öğrendik yoktur ama yine de test yaptıralım dedik veee mutlu haber geldi birkaç saat sonra opuyorumnanaktan

canım neden bilmiyorum hiç devleti düşünmedik gerçekten bilmiyorum ama sanırım benim bu panikliğim evhamlılığım nedendi.ben hastaneye gider gitmez çıkaran biriyim.garip bişeyler oluyor bana.birde dediğin gibi imkanlar sanırım çok şükür ev kendimizin o konuda daha rahatız ama ben bu sene çalışmıyorum 1 yıl ara verdim eşimin maaşı benim özel derler idare etcez artık hayırlısı ama aşılamayla hamile olsam süper olur valla yinede hayırlısı olsun...

neşe canım Allah sizinde yardımcınız olsun sanırım 84 lüsün yaşın küçük bence Allahım verirse olur yaş önemli ...

canım tekrar hayırlı olsun.negüzel yaa.darısı bizlere inş.bende mens olmayı bekliyorum aşılamaa için.benim iğnemde var sana dr vermişmiydi.çok heycanlıyımmm.

canım tekrar hayırlı olsun.negüzel yaa.darısı bizlere inş.bende mens olmayı bekliyorum aşılamaa için.benim iğnemde var sana dr vermişmiydi.çok heycanlıyımmm.

Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
evet bana da iğne verdi dr aşılama için 8 tane fostimon ve çatlatma için de ovitrelle ama işte bu 8 fostimon fazla geldi bana ohss oldum yani yumurtalıklarımda kist oluştu 1 hafta hastanede yattım çok ağrı çektim karnım 6-7 aylık hamile gibi şişmişti sıvı birikmesinden dolayı, bebişi de hastanede yatarken öğrendik o kadar ağrı sancıdan sonra bu haber çok iyi gelmişti opuyorumnanaktan

İnşallah sen ve aşılama yaptıracak hiçkimse yaşamaz böyle sıkıntılar hemen alırsınız iyi haberi :Saruboceq: :CüvCüv:

canım fostimon ne oluyor.

canım benim ilaçlarım şunlar.ovitrella,gonal-f birde progesteron vajinal jel.duydunmu bunları.

neşe canım Allah sizinde yardımcınız olsun sanırım 84 lüsün yaşın küçük bence Allahım verirse olur yaş önemli ...

canım ben kendi yaşımı ne küçük nede büyük buluyorum aslında tam anne yaşı ama allahım nasip ederse..ilk anneligi 23 yaşında dogurarak yaşadım ama anlatmıştım ya güzel kızım öldü.güzel bir duygu annelik ama olupta öldügü zaman dünyan başına yıkılıyor işte...çooooooooooooooooooooooook zor allah kimseye ve banada yaşatmasın.şimdi yine hamile kalsam dogursam ufacık bir hastalıgında çocugumu kaybetmekten çoook korkacagım.

neşe canım inş.bidaha yaşamazsın allah hiç kimseye yaşatmasın.benimde.bugün iğnelerim başlıyr.aşılama için göbekten iğne.dua et neolur.çok korkuyorum.4 yıl oldu banada.2.aşılamam.çok heycanlıyım.

kokma canım bizde bu yollardan geçtik bende önceden gonal -f kullandım çatlatma ignesi olarak pregny vermişti kullandım ve bir kızım olmuştu. aradan biraz geçti tayinimiz maraşa çıktı burada tedaviye başladık.aşılama denedik çocugumun sıkıntısından tutmadı diye düşünüyorum ben. sonra ikinciyi denedik tuttu ama kanamam oldugu icin 1 ay önce düşük yaptım canım ama benim kullandıgım igneye doktor gonal-f ten daha iyi ve fiyatıda uygun bizim 1 aylık tedavi masrafımız 80 tl tutuyor sadece ilaçlar ama .birinci aşılamayı 200 yapmıştı ikinci aşılamayıda 250 yaptı bende bayramdan sonra başlayacam tedaviye yine aşılama deneyecez olmazsa ver elini ankara....tüp bebege gidecez içimde kuvvetli bir his var olacak sanki allah yüzümüzü güldürecek sanki....ama bu rahimden pregesteron jeli kullanmadım canım bunu genelde tüp bebekten önce veriyorlar. ben düşük olmadan iki gün önce kullandım pregesteron hapı. ama faydası olmadı pregesteron rahimi güçlendiriyor döllenen yumurtanın rahime tutunmasını saglıyor canım .bir hafta yada on gün sonra aşılaman olur inşallah.

space canım bu ölen çocugum ilk aşılamada gonal-f igne kullanmıştım hamile kaldım

space canım bu ölen çocugum ilk aşılamada gonal-f igne kullanmıştım hamile kaldım

canım ya inş.benimkide tutar.inş.göbekten iğneye başladım canım bende.banada dr.dediki.bu iğne çok iyi.dedei.gerçi herkesin düşüncesi farklı.umutlanmak istemiyorum.ama çok istiyorum çoook.4 yıl oldu yaaa.yinede hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için.

slm kızlarr bende aranıza yeni katıldım pazar günü benimde ilk aşılamam yapıldı büğün 3günü olmasına rağmen bende hiç ağrı sızı yok iyim kötümü bilmiyorum hayırlısı bakalım bekicez şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…