Aşılama Aşılama İle Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi 9 yıldır bebek hasreti çekenlerdenim.3 negatif aşılama 4 tüp bebek denemesi.ilk deneme mecburi kürtaj (bebek gelişimi olmadığı için)2. Deneme kimyasal gebelik.3 ve 4 negatif.500 yasin adadım benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilir...

ben bugün aşılama yaptırdım. bekliyip görücez. hayırlısı inşşllh

aşılama yaptıran çalışan bayanlar.... aşılama sürecinde rapor falan mı aldınız? aldıysanız kaç günlük?

bana doktoum çalışmanda bir mahsur yok dedi ben bugün aşılama yaptırdım. yarın sabah okula gidicem sizce gitmemeli miyim..

ben aşılamamı üniversitede yaptırdım ve bu süreç için her hangi bir rapor vermediler.
özelde durum nasıl olur bilmiyorum. ben aşılamamın 5.günündeyim, ilk günüm hariç
diğer günlerde izinli olma ihtiyacı duymadım, umarım sizlerinde öyle olur :)

bana doktoum çalışmanda bir mahsur yok dedi ben bugün aşılama yaptırdım. yarın sabah okula gidicem sizce gitmemeli miyim..

ben aşılama yaptırdığım gün otobüsle dokuz saatlik yola gittim. gece yolculuğuydu ve sabah direk işe başladım. tüm bunlara rağmen aşılamam tuttu. çalışmanda sakınca yok merak etme.

inşallah tutmuştur aşılamalarınız.

Son düzenleme:
hasret_41 senin adına çok sevindim, umarım Allah bizlere de senin yaşadığın o güzel duyguyu
yaşatır, evlat hasretiyle tutuşturmaz.

hasret_41 senin adına çok sevindim, umarım Allah bizlere de senin yaşadığın o güzel duyguyu
yaşatır, evlat hasretiyle tutuşturmaz.

yaşatır, evlat hasretiyle tutuşturmaz...

hasret41 aşılama galiba 13 gün falan sürüyormuş. bu süre içinde kaç defa hastaneye gidiliyor. ben öğretmenimde izin konusu çok sıkıntı oluyor. kaç günde bir gitmek gerekiyor acaba?

bluelowe benim de 3. günüm ne gibi belirtilerin var bende hiç bir belirti yok. kasıklarımda batmalar olmuştu ilk hamile kaldığımda şimdi tık yok acep tutmadı mı

inşallah benimkide tutmuştur ama hiç belirtim yok. allah verecekse şartlar ne olursa olsun veriyo kısmet bekliyoruz

bluelowe benim de 3. günüm ne gibi belirtilerin var bende hiç bir belirti yok. kasıklarımda batmalar olmuştu ilk hamile kaldığımda şimdi tık yok acep tutmadı mı

merhaba canım;

benim ara sıra hafif olmakla birlikte bel ve kasık ağrılarım var ama kendimi dinlediğim
içinmi, ilaçların etkisi içinmi, yoksa gereçekten varmı bilmiyorum:)))
sadece yumurta geliştirici iğnelere başladığım günden itibaren göğüslerimde
hassasiyet var, onunda basit kistlerime bağlıyorum :) onun haricinde bir belirtim olmadı canım,
varsa artık çözemez duruma geldim :))))

off ya bende bu ay aşılama yaptıracaktım ama çatlamayan yumurtam varmışş.doktora sinirlendim bende niye hap falan vermediniz,sonucta yumurtlama problemim oldugunu biliyodunuz falan dedim ama sonuc....1 ay daha beklemekten başka çarem yok

ya biri benim sesimi duysun cevap versin nolur,

2 aydır aşılama oldum, son ay araya bayram girdi diye aşılama tedavisine başlamadık, 28 ekimde son adetim oldu, koca ay eşimle sadece 1 kere birlikte olduk. biliyorum hamile değilim ama adette olmadım. adetlerim aşılama ayları hariç çok düzensiz, 29-35 arası gidiyor ama 43. günde bile adet olduğum oluyor. tam 8 gündür kasık ve bel ağrısı çektim özellikle geceleri bugün iyiyim bişeyim yok.

benim gibi aşılama tedavisi alıp sonra adeti düzene giren yada girmeyen varmı

benim aşılamamın sonucu sıfır. tutmadı yani. bidaha da yaptırmıycam. eşimin morfolojisi yüzde 2 onu ve hareketliliğini yükseltmeye çalışıyoruz. normal yolla kalırsam çok iyi olacak bu iş çok canımı sıkıyor ama elimden bişey gelmiyor.

slm kıslar sizlere biraz moral vereyim bende picos var eşim gayet sağlılklı 2009 da 1 aşı oldum tutmadı derken 2. aşımı geçtiğimiz mayıs ayında oldum ve hemen tutdu ikizdi ama malesef ki 8. haftaya kdr ilerlediler sonra kalpleri durdu aldılar((kalpleri diorum çnk ikizmiş ne yazıkki yürümedi olsun ama dedim bunada şükür tabi zman zamnda isyan ettim yaradana nekdr yanlışta olsa kötü yanlı nefsime yenik düştüm...dr 3 ay ara vermemiz gerektiğini söledi bizde öle yaptık ve sonra 3. aşılamamı bu ay oldum çok yalvardım çok dua ettim isdetim rabbimden veeee şimdi yine hamileyim yeni aldık sonucu zaten belirtilerim de vardı..sakın umudunuzu yitirmeyinnn....benim belirtilerim şu şekilde oluyor aşılamalarımda mutlaka 12 bekleme süreci içerisinde çok şiddetli ağrılarım oluyor kasıklarda ve rahmimde ama sdc 1 kere ve bir gün içerisinde sona göğüslerimde şişlik ağrı ve uçlarda karıncalanma hissi ayrıca en belirgin öz ise sık idrara çıkmam ağrısız tabii birde hep hareket değişikliklerimde otururken kalkarken eğildiğimde batarlı şeklinde rahmimde ağrı oluyor yani benimkiler bunlar benim için dua edin kıslar bu sferki yürüsün bende size dua ediyorum allah yar ve yardımcınız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…