Aşılama Aşılama İle Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım dün aşılamam yapıldı annemlerin zoruyla yatak istirahatindeyim ama bende dün aşılamadan sonra eve geldigimde uyumuşum ne zaman geldigini bilmedigim koyu sarı lekelenme olmuş wc de çamaşırımda gördüm bugünde uzayan yine aynı renkte akıntım geldi silerde böle şeyler yaşayan ve sonrasında hamile kala
n oldumu yoksa bu leke tutmamasınamı işaret lütfen cvb verin meraktayım çok ilk aşılamam oldugundan tedirginligim daha fazla.

Herkese Merhaba,

29 Temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım ve dün yapılan beta hcg testinde hamile olduğumu öğrendim. İlk aşılamada hamile kalabildiğim için çok mutluyum. Darısı herkesin başına. Aşılamadan sonra sürekli burdaki yazılanları okudum, gebelik belirtileri vs. Öncelikle söylemeliyim ki belirtiler herkese göre değişiklik gösteriyor, yani okuduklarınız sizi ümitlendirmesin veya hayal kırıklığı yaratmasın. Mesela bir arkadaş bel ağrısı çekiyorsanız aşılama tutmamış demektir diye yazmıştı. Benim 5 gündür belim ağrıyor ama hamileyim. Yani burda yazanları sadece bilgi olarak okuyun ama tamamen kendinize adapte etmeyin. Umarım benim gibi güzel haberi alırsınız.

selam kızlar,

aşılama yöntemi ile hamile kalan var mı aranızda nasıl bir işlem süreci kısaca anlatabilirmisiniz

çocuk olmadığı durumlarda mı yoksa zaman uzamasın diye mi yaptırdınız

henüz 2. ayındayım denemelerin dr. önerdi ama henüz düşünmüyorum

fikirlerinizi almak istiyorum

asılama sonrası temizlik yapıyomusunuz yani agır isler yaptınmı bende yaptıracagım bu ay asılama yardımcı olursanız sevinirim

canım adına çok sevindim darısı bizim başımıza bende 2. Aşılamayı deneyecem bayram sonrası hayırlısı bakalım. Bizim içinde bol bol dua et olur mu?

arkadaşlar öncelikle bebek isteyen herkese rabbim nasip etsin diye başlamak istıyorum.
benim sorum belkı klasikleşen bi soru ama bilen birilerinden duymak her defasında beni rahatlatıyor..
2 yıllık evlıyım ve polikistik over hastasıyım 3 aydır tedavi goruyorum klomen ile yumurtam buyutulup iğne ile çatlatılarak gebe kalmayı amaçladı doktorum ... tutmadı. fakat artık aşılama yapalım dedi.. Önce çok ağladım fakat belkı benım için hayırlısı budur dedim. bu ay yumurtalarım buyumedıği için bu ay ara vermiş olduk... hikayem bundan ibaret...
arkadaşlar allah rızası için bana yardım edin aşılama olupta gebe kalan kaç tane polikistik over li bayan var.. artık kendi kendime konuşmaya başlıcam korkuyorum.. küçük bi yerde yaşıyoruz kimseylede konusamıyorum,, bana cevap veren olursa çok sevinirim...

canım sperm sayınız neydi öğrenebilir miyim sakıncası yoksa, bizim de 2 yıldır olmuyor da,çok merak ettim,aşılama yaparız belki sperm syımızı yükseltebilirsek .

bizde bu ay denicez aşılama.ilk kez olacak bakalım..eşimdede morf.ve sayıda biraz problemler var.bende pko.acaba aşılamadan önce çatlatma iğnesi mi denesek bilemiyorum ki.aşılamaya bile % 12 oran verdi dr.

arkadşlar 3 kez aşılama yaptırmama ve herhangi bir problem olmamasına rağmen bnm tutmadı,acıbademde 2 kez,international da 1 kez denedim.Bu ay tüp denedik inşallah bugecede adet olmadan atlatırsam yarın test yaptırcm.Herkesden dua beklyorum.İsmim lale aranıza yeni katıldım.İyi bayramlar burdaki herkese

denemek isteyenler için bn çok araştırdım ve eşime kulandırttim.Sonuç mükemmeldi!ama bn de yıkama sonrası 2 kalitli sağlam yumurta çıktı.Sanırım yumurta kalitesi bnde düşük

lalecim inş hayırlısı ile olur.artık yarın yaarsın güzel şeyler.sana cmyplus tedaviden ne kadar önce ve kaç paket kullandıgınızı sormak istiyorum.

eşimin sperm sayısı 7.9 milyon ileri harketli 0 yavaş hareketli 39, hareketsiz 61 morfoloji yapısı yüzde 1 normal. proxeed içiyor bir aydır. ilacı bekleyelim mi artış olur mu ve bu sonuçla şu anda aşılama olur mu napalım biz bir akıl verin yaşımızda 35in üsünde..

keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim ayrıca çakşır suyu..faydası olacagına inanıyorum,sonuç degişebilir bizim ilk tahlilimizde düşüktü degerler 5 ay sonra epey artma görüldü.

keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim ayrıca çakşır suyu..faydası olacagına inanıyorum,sonuç degişebilir bizim ilk tahlilimizde düşüktü degerler 5 ay sonra epey artma görüldü.

teşekkür ederim keçi boynuzu kürü yapıyorum. faydalı bitkilerden (ginseng, çakşır otu, arı sütü, polen vs)
karışım yaptırıp yedirmeyi düşünüyorum. inşallah sonuç alırız

merhabalar hanımlar. benim hsg çekildi. herhangi bir problem yok çok şükür. doktor istersen aşılama yapalım dediler. bende çalıştığım için pek izin alamıyorum. aşılama işlemi toplam kaç gün sürüyor?

Merhaba, adetinin 2 veya 3. gunu ilaca basliyorsun (klomen veya igne) bu arada dr 2 gunde bir yumurtalarin buyumesini takip ediyor. Yumurtalar yeterli olgunluga gelince catlatma ignesi veriyor. Bu igneden 36 saat sonra da asilama yapiyor. 5 dk suren acisiz bir islem. Sonra da 45 dk yatip aynen hayatina devam ediyorsun (benim dr um boyle uyguladi) Toplamda 13 gunluk bir surec oldu benim icin... bol sanslar :)

canım ben 3 kez aılama yaptırdım herhangi bir problemimiz olmamasına rağmen en iyi hastanelerde,ancak tutmadı bnce direkt tüp bebeğe harca aşılama zaman kaybı

Benim eşimin hızlı hareketli 0 dı 3 ay cymplus kullandı.müthhiş sayısı ve hızı arttı.bu sefer soru bnm kalitesi yumurtalarım oldu.' tane kaliteli çıktı.1i öldü diğeri döllendi ama o da rahimde tutmadı.cym plus ı internetten sipariş verebilirsin

peki birşey soracağım benden şimdi rahim filmi istediler haftaya salı çektireceğim . 10 günüm de yani peki 5 günlük ilaç kullanımı ve aşılama bu ay içerisinde olabilecek mi sizce yoksa ilaç kullanımı -aşılama için zaman çakıştığı için ay atlar mı? ne dersiniz? meraktayım meraktayım meraktayım. ALLAH hepimize gönlümüzdeki bebişleri nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…