Herkese Merhaba,
29 Temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım ve dün yapılan beta hcg testinde hamile olduğumu öğrendim. İlk aşılamada hamile kalabildiğim için çok mutluyum. Darısı herkesin başına. Aşılamadan sonra sürekli burdaki yazılanları okudum, gebelik belirtileri vs. Öncelikle söylemeliyim ki belirtiler herkese göre değişiklik gösteriyor, yani okuduklarınız sizi ümitlendirmesin veya hayal kırıklığı yaratmasın. Mesela bir arkadaş bel ağrısı çekiyorsanız aşılama tutmamış demektir diye yazmıştı. Benim 5 gündür belim ağrıyor ama hamileyim. Yani burda yazanları sadece bilgi olarak okuyun ama tamamen kendinize adapte etmeyin. Umarım benim gibi güzel haberi alırsınız.
herkese merhaba,
29 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım ve dün yapılan beta hcg testinde hamile olduğumu öğrendim. Ilk aşılamada hamile kalabildiğim için çok mutluyum. Darısı herkesin başına. Aşılamadan sonra sürekli burdaki yazılanları okudum, gebelik belirtileri vs. öncelikle söylemeliyim ki belirtiler herkese göre değişiklik gösteriyor, yani okuduklarınız sizi ümitlendirmesin veya hayal kırıklığı yaratmasın. Mesela bir arkadaş bel ağrısı çekiyorsanız aşılama tutmamış demektir diye yazmıştı. Benim 5 gündür belim ağrıyor ama hamileyim. Yani burda yazanları sadece bilgi olarak okuyun ama tamamen kendinize adapte etmeyin. Umarım benim gibi güzel haberi alırsınız.
Herkese Merhaba,
29 Temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım ve dün yapılan beta hcg testinde hamile olduğumu öğrendim. İlk aşılamada hamile kalabildiğim için çok mutluyum. Darısı herkesin başına. Aşılamadan sonra sürekli burdaki yazılanları okudum, gebelik belirtileri vs. Öncelikle söylemeliyim ki belirtiler herkese göre değişiklik gösteriyor, yani okuduklarınız sizi ümitlendirmesin veya hayal kırıklığı yaratmasın. Mesela bir arkadaş bel ağrısı çekiyorsanız aşılama tutmamış demektir diye yazmıştı. Benim 5 gündür belim ağrıyor ama hamileyim. Yani burda yazanları sadece bilgi olarak okuyun ama tamamen kendinize adapte etmeyin. Umarım benim gibi güzel haberi alırsınız.
eşimin sperm sayısı 7.9 milyon ileri harketli 0 yavaş hareketli 39, hareketsiz 61 morfoloji yapısı yüzde 1 normal. proxeed içiyor bir aydır. ilacı bekleyelim mi artış olur mu ve bu sonuçla şu anda aşılama olur mu napalım biz bir akıl verin yaşımızda 35in üsünde..
keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim ayrıca çakşır suyu..faydası olacagına inanıyorum,sonuç degişebilir bizim ilk tahlilimizde düşüktü degerler 5 ay sonra epey artma görüldü.
merhabalar hanımlar. benim hsg çekildi. herhangi bir problem yok çok şükür. doktor istersen aşılama yapalım dediler. bende çalıştığım için pek izin alamıyorum. aşılama işlemi toplam kaç gün sürüyor?
selam kızlar,
aşılama yöntemi ile hamile kalan var mı aranızda nasıl bir işlem süreci kısaca anlatabilirmisiniz
çocuk olmadığı durumlarda mı yoksa zaman uzamasın diye mi yaptırdınız
henüz 2. ayındayım denemelerin dr. önerdi ama henüz düşünmüyorum
fikirlerinizi almak istiyorum
keçiboynuzu kürünü tavsiye ederim ayrıca çakşır suyu..faydası olacagına inanıyorum,sonuç degişebilir bizim ilk tahlilimizde düşüktü degerler 5 ay sonra epey artma görüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?