leyloş yakaladım senikaydirigubbakcemile
meraba arkadaşlar bende yeni üyeyim.
4.aşılamam tuttu. şu an 15 haftalık hamileyim.
arkadaşlar öncelikle mrb ve geçmiş olsun..Allah hepimize şifa versin..
arkadaşlar bişeyi merak ediyorum da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..yumurta geliştirici ilaçla tedavi başlatılıyor ya özel hastanelerde kurumlarla anlaşma varsa devlet karşılıyor mu maddi olarak?yanii reçeteye o ilaçları yazacaklar ya biz cebimizden mi karşılıyoruz?bi de o ilaçları içince belli bi zamanda ultrasona girmek için tekrar tekrar gidicez ya her seferinde bi daha mı muayene ücreti alınıyor?devlet hastanesini mi önerirsiniz (klomen vb ilaç tedavisine başlanırken) yoksa özel hastaneleri mi (ilgi alaka bakımından)..
deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..bende bu tedavi başlıycak da merak ediyorum nasıl oluyor..
paran varsa özelde çok rahat olur ama iyi bi doktor bulursan seni takip edecek devletede gidebilirsin, özel sigortan yoksa özelde tahliller çok tutuyor.bide ilaçları benim kurum karşılamadı daha doğrusu iğneyi ödemedi, klomeni ödüyor.iğneden 22 lira zaten.
tşk ederim bilginiz için..devlette iyi bi dr bulamıyorum ve hepsi o kadar farklı ki (hastalıkları yorumlama ve tedavi bakımından) malesef antalyadayım ve imkanlar kısıtlı burda..bende de bu tedavilere başlanıcak..nerde başlasam diye düşünüyorum bide para açısından değerlendiriyorum tabii..
tekrar tşk ler..
Canım ben özele yaetiptırıyorum sadece muayene ücreti verdim 50 tl. granal f ve çatlama iğnesine devlet ödemediği kısım vardı 240 lira onu ödedim başkada ücret alınmadı hastaneden
bende araştırmaya başladım özellikle de özelleri..devlet hastanesinde dr yanına girmemizle çıkmamız bir oluyo..sorcağım soruları bile soramıyorum..
inş çatlatma iğnesi işe yarar da bebişiniz olur..sıkı sıkı tutunur size..çok zor çok ağır duygular bunlar çünkü..çeken biliyo..
bende de pko var + hipofiz bezi tümörü var + adetlerim düzensiz + rahim yarası var..yanii herşey var :)) bu nedenlerden de hamile kalamıyorum..ek tedaviler başlıycak yakında..yarın fikir danışmak için tüp bebek merkezi buldum..ücretsiz görüşmeye gidicem..yumurta uyarıcı tedaviyi onlarda yapıyorlar ya bakalım fiyat fln nasıl çıkarcaklar..sonra da özelleri araştırcam..
çok yoruldum bu süreçten..dualarınızda bana da yer verin nolur..bıktım bu ara kanamalardan sancılardan iltihaplardan ne zaman adet olucam diye tasalanmaktan..offfffffff :1no2:
4.aşılalam tuttu. şu an 15 haftalık hamileyim. ikizdi ama biri yaşamadı 6 haftalıktı.allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?