Aşılama infertilite

Ay inşallah vardır seninledir bebiş hayırlısı olsun hakkımızda ama olsun yani
Aminnnn kuzum inşallah hepimiz heyecanla bekliyoruz Rabbim nasip etsin inşallah bı yerde dinlemiştim şey diyordu dua ederken hayırsiz ise hayira çevir de nasip et Allah'ım

Canim çok geçmiş olsun, neden acıdı acaba işlem esnasında. Sonrasında iki üç gün benimde kasık ağrım olmuştu
Hiç bilmiyorum sonu hayırlı olsun inşallah Bana yumurtalarım erken çatlıyo diye çatlatma iğnesiz aşılama yapıldı. Bende 10 gün sonra test yaptırmaya başlarım

Hiç bilmiyorum sonu hayırlı olsun inşallah Bana yumurtalarım erken çatlıyo diye çatlatma iğnesiz aşılama yapıldı. Bende 10 gün sonra test yaptırmaya başlarım
Anladım canım evet sonu güzel olsun inşallah bende dayanamadım yaptım bakalım yarın sabah deniycem bidaha.

Günaydın kızlarbuda bu sabahki test koyulaşmis ama ben ihtimal veremiyorum hala akşam bidsha yapım ben normal testte aliyim. İkili olan resim üstteki dün alttaki bugün

Eklentiler

• IMG_20211116_063527.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20211116_063456.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20211116_062437.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 36
amınnnn inşallaahhh vardır kuzum, ben henüz emin olamıyorum ya karnm agryo bıraz. yarın sabah da cıkarsa kan verırım ınsallah. hepımıze nasıp olsun ya
Erken gebelik testimi yaptın bende merak ediyorum ama eşim bekleyelim diyor negatif görürüz diye korkuyoruz biraz

Erken gebelik testimi yaptın bende merak ediyorum ama eşim bekleyelim diyor negatif görürüz diye korkuyoruz biraz
kuzu erken gebelık vardı evde gecen aydan onları yapıyorum. evet ınsan korkuyor ya bende gizli yapıyırum eşimde diyo 4günümüz kaldı :)

Sonucunuz belli oldu mu acaba benimde 2 kimyasal gebeliğim var tüp bebek tedavimden de
Malesef negatif sonuç aldım. 2.aşılamaya başladım sabah yumurta kontrolüm var zor süreçler insan çok yıpranıyor vakti zamanı var elbette ama işte bi umuttur bekliyoruz

Malesef negatif sonuç aldım. 2.aşılamaya başladım sabah yumurta kontrolüm var zor süreçler insan çok yıpranıyor vakti zamanı var elbette ama işte bi umuttur bekliyoruz
tez vakitte bebeğinin eline ayağına kavuştursun inşallah arkadaşım öyle tamam tabiki Allah bilir vakti gelmemiştir vs vs ama insan bekliyor yani artık tabiki bide kimyasal da yaşayınca insan çok üzülüyor. Bi yandan bakınca kürtaj vs gerekmediği için şanslıyız diyorum ama insan sağlıklı gebelik bekliyor tabi

Tabi ki halime binlerce kez şükürler olsun bizden daha zor durumda olan kişiler var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez vakitte bebişlerimize kavuşalım sağlıkla sıhhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…