- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Bi mucize olsun
-
Demi doğruBelirtiye çok takılma kuzum kasım ayı topiğinde çoğu kişi belirti olmasına rağmen negatif sonuçlandı ..benimde 7. Günüm bugün 1 hafta kaldı teste bakalım
Evet aynıymışız 2 gündür rüyalarımda test veriyorumDemi doğrubende önceden hep belirti olurdu ama sonuç negatif olurdu o yüzden Nasip diyorum. Aaa senle aynıyız
Ay bende ilk gün öyle görmüştüm hamileyim doğurmusum vsEvet aynıymışız 2 gündür rüyalarımda test veriyorumkafayı yemeden şu 1 haftada geçerse hayırlısıyla
Haftaya cuma gözümü açar açmazAy bende ilk gün öyle görmüştüm hamileyim doğurmusum vssen ne zaman yapcaksin test
Haftaya cuma gözümü açar açmaz
hayırlı olsun canımmm, ınsallaaahh hepımız pozıtıf goruruz amınnbende bu ay 2 senenin sonunda aşılama yaptırmaya karar verdim
hap ve iğne verdi yumurtalar için, onları kullanmaya başladım
umarım hepimiz pozitifi görürüz
Yani belirtimi bilmem ama dün belim ağrıyordu bugünde yoruldum biraz sol kasığım sızladı geçti progestan biraz yalancı belirtiler çıkarıyor bana benceBende Perşembe falan bir idrara bakarim galiba merak ediyorum. Sende varmı belirti
evet yaaa progesteran dan bnımkılerde bence. 10gunde belırtı olmuş hep okudugum kadarıylaYani belirtimi bilmem ama dün belim ağrıyordu bugünde yoruldum biraz sol kasığım sızladı geçti progestan biraz yalancı belirtiler çıkarıyor bana bence
Benimde oyke regl ağrısı gbi kasık ağrım var canımKızlar nasılsınız ? Ben bir tuhafım adet olacakmışım gibi hafif kasık ağrılarım var 5 gün var adetime daha ama kısmet bakalım
Tedirgin oldum ne bileyimBenimde oyke regl ağrısı gbi kasık ağrım var canım
Bende biraz öyleyim.Tedirgin oldum ne bileyim
10.gün bugün senin 9 demiBende biraz öyleyim.senin aşılama kaçıncı günün canım
Benimde 10 canım. 6kasimi sayarsam 6sinda aşılama oldum ,4unde çatlatma ignesi10.gün bugün senin 9 demi
Canim çok geçmiş olsun, neden acıdı acaba işlem esnasında. Sonrasında iki üç gün benimde kasık ağrım olmuştuBana da bu sabah aşılama yapıldıı daha önce rahim filminde falan hiç canım acımamıştı ama aşılama yapılırken çok kötü canım acıdı eve gelince de kanama oldu birazsonra uyudum şimdi kasıklarımda ağrı var halsizim normal mi sizcee
Gebelik belirtisi olarak da geçiyor inşallah regl ağrısı değildirBenimde 10 canım. 6kasimi sayarsam 6sinda aşılama oldum ,4unde çatlatma ignesi
Ayy insallaaahhhGebelik belirtisi olarak da geçiyor inşallah regl ağrısı değildir
Ay inşallah vardır seninledir bebişAyy insallaaahhhben bugün oyke meraktan test Erken gebelik vardı elimde, erken şuan silik çizgi çıktı ama iğne etkisinde olabilir çok okudum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?