Aşılama infertilite

Ankara’da yaşıyorsanız Prof Dr Özlem Evliyaoğlu bana süreçte inanılmaz güzel destek olup, çok iyi de yönlendirmelerde bulundu. Aşılamam da onun takibinde gerçekleşti.

Canım sen ne durumdasın bi ara asilama mi tup bebek mi diyordun galiba

Yerleşme kanaması yaşadım canım.. İlk 10 gün belirti yoktu sonra kasıkta batma falan oldu ama o an hiç belirti olarak düşünmedim çünkü önceden de olurdu
Persembe oldum bende aşilama hic belirtim yok kasik agrilari arada batmalar dışında 10. Gün mü hissettiniz siz benim 6. Günüm yarın bir hafta olacak

Canım sen ne durumdasın bi ara asilama mi tup bebek mi diyordun galiba
Valla kuzu aşılamaya karar verdik ilk etapta
Direkt tüp bebeğe girişmek gözümü korkutuyor
Şöyle yapmayı planlıyorum
Bugün 10. Günüm
Cuma günü 12 oluyor
Aşılama yaptırmayı düşündüğüm doktora randevu aldım cuma gününe
Hem o gün yumurta kendiliğinden olusuyor mu ne durumda onu kontrol ettirmek istiyorum
Hemde eğer olmazsa gebelik 29 kasım regl günüm
O reglde aşılama işlemlerine başlamayı düşünüyoruz doktorla planlayıp
Sen aşılama yaptırmıstım dimi, kaçıncı gün bugün
Ne durumdasın =)

Evet aşılama hic yaptırmadık ya denemekte fayda var tup bebege hemen gerek yok insallah da gerek kalmaz benim bugun 6. Gunum yarin 1 hafta olacak hic belirti yok kuzum kasık agrisindan başka ne gögüsler ne bel hic agri yok hadi sende haberdar et bizi insallah hayırlı haberler olur

Hadi hayırlısı bakalım kuzucan=)
Sende güzel haberler ver bize ümit ol

hayırlısı olsun ınsallaahh kuzum, ınsan dırek tup bebege karar veremıyor maddı olarak degıl ama psıkolojısı farklı sanırım.

hakkında hayırlısı olsun canım ınsallaahh cok guzel gecer kontrolun

İnsallah kuzucum
Nasipte varsa bişey vesile olcak bizede elbet bakalım
Gönül ister ki hiç bişeye gerek kalmadan kendiliğinden olsun, ama olmuyosada bişeyler denicez mecbur
Şuanlık kendimi hazor hissettiğim benimdd aşılama oldu, tüp bebek ayrı bi dünya korkutuyor gözümü

Bu arada senin son durum ne, ne kadar daha bekliyoruz sonuç için=)

evet canım benım.
normal olmuyorsa bısey ler deneyecegız mecburr hıc hıc olmazsa tup bebek. cunku onun ıcınde bır zaman ve emek lazım .ınsallah ona gerek kalmaz.

bende ıyıyım beklemedeyım canım 20sı test gunum hıc bı belırtım yok dıyebılırım :) tuhaf hıssedıyorum

Merhaba kızlar 3 kasım aşılama yapıldı. Bugün de progesteron tahlili yapıldı 22.90 cıktı ne ifade ediyor acaba doktoruma da gösteremedim.
canım genelde progesteron tahlılı yumurtlama olmusmu vs dıye bakılıyor doktoruna gonderdın mı bısey dedı mı ? yanı yumurtlama veya hamılelıgın belırtısı dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…