AŞILAMA NASIL YAPILIR - ETLIK ZUBEYDE HANIM HASTANESI

Canım hepimizin zamanı var. Forumda bizlerle yazışan ve şuanda çocukları olan bir sürü kişi var. Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek. Şimdiden hayırlı olsun tedavin.. Aşılama için rahim filmi şart. ben Koru hastanesinde anestezili çektirdim. Bugün 4. günüm benimde.. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.. 4 yapraklı yonca buldum, belki de bir işarettir :)))

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın,beklemek çok zor bilirim.. :( benimde yarın film çekilecek bakalım nasıl olacak.. benden sonra evlenen herkezin cocugu oldu görünce çok üzülüyorum artık :(

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın,beklemek çok zor bilirim.. :KK43: benimde yarın film çekilecek bakalım nasıl olacak.. benden sonra evlenen herkezin cocugu oldu görünce çok üzülüyorum artık :KK43:
üzülme canım. Tedbir senden Taktir Allahtan. parayla alınacak bir şey olsa alırdık.. Demek ki olmaması hayırlı. üzülme canım.. İnşallah bizimde olur.

Bu ay adet olursam ben de rahim filmi cektirecegim, cok agrili oldugunu söylüyorlar, anestezili cektirmek istiyorum. Bir arkadas pendik bolge hastanesinde anestezili cektirdigini soylemisti, orasi bana cok yakin ben de oraya giderim, zarari yoktur demi anestezili olmasinin?

Bu ay adet olursam ben de rahim filmi cektirecegim, cok agrili oldugunu söylüyorlar, anestezili cektirmek istiyorum. Bir arkadas pendik bolge hastanesinde anestezili cektirdigini soylemisti, orasi bana cok yakin ben de oraya giderim, zarari yoktur demi anestezili olmasinin?

zararı yok çünkü seni çoook kısa bir süre uyutuyorlar. açıkçası ben göze alamadım o yüzden anestezili çektirdim sonrasında çok hafif kanamam ve ağrım oldu.Ertesi gün hiç birşeyim yoktu. Geçmiş olsun şimdiden..

Benim doktorum ozelde olmasina ragmen anestezi istemedi ben islem bitene kadar doğum yapmis gibi hissettim :( ama sonrasi o kadar da agrili gecmedi iyilesmesi vücut yapisina bağlı bence doktorunuz kabul ederse rahim filmini anestezi ile cektirin

canım bende 06.09.2014 saat 11.20 de aşılamamı oldum 20 sinde sonuç alıcam beklemedeyim. inşallah hayırlısı olur

09/09/2014 - Aşılamanın 6. günü.
dayanamadım gebelik testi yaptım. Çatlama iğnesinin etkisi henüz geçmemiş. 2. çizgi silik ama var.. İnşallah bu çizginin gerçeğini de göreceğim..

09/09/2014 - Aşılamanın 6. günü.
dayanamadım gebelik testi yaptım. Çatlama iğnesinin etkisi henüz geçmemiş. 2. çizgi silik ama var.. İnşallah bu çizginin gerçeğini de göreceğim..
Canım kasık ağrı var mı benim hiç geçmedi 4.günüm bugün

Canım kasık ağrı var mı benim hiç geçmedi 4.günüm bugün

belli bir kasık ağrım yok. Dün yağmurda çok üşüdüm eve gittiğimde ısınamadım ve sabaha kadar belim ağrıdı. benim sol tarafımda yumurta gelişti ama bazen sağ tarafımda ağrı oldu. İşe de başladım zaman hızlı geçsin diye. Evde zamanı geçiremedim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Aramızda 2 gün var.. İnşallah güzel haberleri alırız

belli bir kasık ağrım yok. Dün yağmurda çok üşüdüm eve gittiğimde ısınamadım ve sabaha kadar belim ağrıdı. benim sol tarafımda yumurta gelişti ama bazen sağ tarafımda ağrı oldu. İşe de başladım zaman hızlı geçsin diye. Evde zamanı geçiremedim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Aramızda 2 gün var.. İnşallah güzel haberleri alırız
Benimde sağda iki tane ağrı zaman zaman değişiyor. Evet canım önce senden gelicek hayırlı haber :) bende başladım işe dün gittim bugün öğleden sonra rapor aldım bu hafta evdeyim

Benimde sağda iki tane ağrı zaman zaman değişiyor. Evet canım önce senden gelicek hayırlı haber :) bende başladım işe dün gittim bugün öğleden sonra rapor aldım bu hafta evdeyim

İyi Dinlenmeler iyi magazinler iyi diziler diyorummm :) TV karşısında bir hafta seni bekliyor :):) İki yumurta çok iyi.. İnşallah tutar canım. Benim tek yumurta oldu ama neden tek yumurta ikizlerim olmasın ki :D:D ne kadar sperm enjekte edildi biliyor musun

Sağol Canımmm :) inşallah gönlümüze göre olur canım 300 milyon
300 milyon mu??? Normalde ne kadardı ki yıkanınca 300 milyon olabiliyor :) Maşallah canım.. 2 yumurta 300 milyon sperm varsa olasılık çok yüksek. Maşallahh. 1,5 milyon du bizim yıkanan ve enjekte edilen sperm.

10/09/2014

Dün eve gittiğimde biraz yoruldum yine bel ve sırt ağrısından mahvoldum. Bunların aşılamanın etkisi olduğunu sanmıyorum, belim de bir sıkıntı var sanırım.. Zaman yaklaştıkça korkularım artık.. Pozitif enerjim nerdesinnnn :)

Canım herşey çok yolundaydı Doktorum da Allah isterse olur dedi. Kısmet herşey kasık ağrılarım ara ara devam ediyor ama dünden beri akışına bıraktım bu ilk denememdi olmazsa elden ne gelir. Korkma canım kısmetimizde varsa zaten olur. Olmazsa da devam edicez yılmak yok anne olucazzzzzzzz:)

Canım herşey çok yolundaydı Doktorum da Allah isterse olur dedi. Kısmet herşey kasık ağrılarım ara ara devam ediyor ama dünden beri akışına bıraktım bu ilk denememdi olmazsa elden ne gelir. Korkma canım kısmetimizde varsa zaten olur. Olmazsa da devam edicez yılmak yok anne olucazzzzzzzz:)

Maşallah canım , Allah nazarlarsan saklasın... Benim kasık ağrım hiç yok , belim-sırtım ağrıyor akşamları ama aşılamadan değildir sanırım... Allahım hayırlısı ile nasip eder inşallah.. Sadece 1 sperme ihtiyacımız var.. İnşallah olur canım. Olumsuz haberi alınca insan üzülüyor, inşallah üzülmeyeceğiz.

canım tabiki üzülmicez az önce eşimle de konuştuk olmazsa demekki Rabbim istememiş vardır bir bildiği O bizi bizden daha çok düşünür. inşallah nasip olur bize de. crinone %8 kullanıyorum ben sana da verdi mi

canım tabiki üzülmicez az önce eşimle de konuştuk olmazsa demekki Rabbim istememiş vardır bir bildiği O bizi bizden daha çok düşünür. inşallah nasip olur bize de. crinone %8 kullanıyorum ben sana da verdi mi

canım ben devlet hastanesine gittim hiç bir şey vermediler, aşılamadan sonra yatırmadılar da. 5 dk ancak yattım hemen kaldırdılar maalesef

Back
X