- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım tatlım olsun inatçıdır belki tutunmuştur o zaten ilk buluşma anında oluyor canım normal hamile kalanları düşünsene çoğu hiç yatmıyor ama oluyor inşallah tutunmuştur
canım ben c.tesi yaptırdım p.tesi önerdiler
canım benim 20 si c.tesi belli olucak
canım ben çok kötüyüm öksürüyorum sürekli ve ardından ne varsa çıkarıyorum. çok kötü hissediyorum muhtemelen tututanamamıştır bu kadar zorlanmaya![]()
ay canım güldürdün sağol senin bugün 8. gün dimi 12. günde mi gidiceksin
kıyamam canımmmm benim değer niye 50 çıkmışki anlamadım yaa ilk denemem ya saf gibiyim bi de bu hastaklık kusmaktan içim dışıma çıktı
canım idrar testi yapma biraz daha bekle kesin sonucumuzu alıcaz zaten üzme kendiniaRabbim Yar ve Yardımcımız olsun12/09/2014
bugün 9. gün. İdrar testindeki 2. çizgiyi görmüyorum. çok silik. Kendini zorlar ve şekilden şekile girersen belki belli belirsiz bir gölge görebilirsin. İğnenin etkisi geçmek üzere. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ve testimi tekrar koyulaştırır, hayırlısı ile bebeğimizi bize verir.. İğne etkisi de olsa ikinci çizgiyi görememek üzdü beni![]()
canım idrar testi yapma biraz daha bekle kesin sonucumuzu alıcaz zaten üzme kendiniaRabbim Yar ve Yardımcımız olsun