- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Merhaba canım gittin mi kontroleKaç günün var cnm. Herhangi bir belirtin var mi
Merhaba cnm gittim büyüme güzel dedi doktor Perşembe günü kısmet se asilamam olacak hayırlısıylaMerhaba canım gittin mi kontrole
Aa çok sevindim canımm süper habeeeer. Ben 50 mg vuruyorum belki benimki bikaç gün daha ileri atabilirMerhaba cnm gittim büyüme güzel dedi doktor Perşembe günü kısmet se asilamam olacak hayırlısıylayarın son iğne mi olacağım. Senin de eğer büyüme de sorun yok sa perşembe cuma olabilir . Aynı gün başladık çünkü iğneye. Ben 75mg dozz iğne vurdum sen?
Yumurta rezervi ne göre de vermiş olabilir Lee cnm. Bu arada haftasonu işini sordum yapıyormuş devlet hastanesi.benim belki yaştan dolayı yüksek doz verilmiştir olabilir cnmAa çok sevindim canımm süper habeeeer. Ben 50 mg vuruyorum belki benimki bikaç gün daha ileri atabilir
Aa hafta sonu olayı da çok iyi bu aradaYumurta rezervi ne göre de vermiş olabilir Lee cnm. Bu arada haftasonu işini sordum yapıyormuş devlet hastanesi.benim belki yaştan dolayı yüksek doz verilmiştir olabilir cnm
Hem heyecanlıyım hemde tedirginim gene alttan baktılar kasıyorum kendimi hep. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah 15 gün sonra herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Seninle süreç aynı beraber takip edeceğizAa hafta sonu olayı da çok iyi bu aradaresmen 3-4 gün sonra olacaksın heycanlı mısın
Çok normal canım bende aynı hislerdeyim bakalım yarın bana ne diyecekHem heyecanlıyım hemde tedirginim gene alttan baktılar kasıyorum kendimi hep. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah 15 gün sonra herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Seninle süreç aynı beraber takip edeceğiz
Eğer bebiş gelirse bu ay Şubat bebesi olacak kova Burcu yazın koca göbekli gezeceğizÇok normal canım bende aynı hislerdeyim bakalım yarın bana ne diyecek20 gün sonra her şey belli olacak allahın izniyle
Aa hiç onu düşünmemiştiimEğer bebiş gelirse bu ay Şubat bebesi olacak kova Burcu yazın koca göbekli gezeceğiz
Daha yeni yaptırdım bugün 2. GünümKaç günün var cnm. Herhangi bir belirtin var mi
AA hayırlısı olsun cnm benimde Perşembe günü asilamam. Bişey soracağım iğne yaparken bir kez olmak üzere azcik dışarı kaçtı sıvı ilaç. Bişey olmaz değil mi? Normal de 75 mm yapıyorum..o kaçanı telafi etmek gerekir mi yoksa bişey olamz miDaha yeni yaptırdım bugün 2. Günüm
Bugün ignemi yaparken azcik dışarı kaçırdım telafi etmek gerekir mi cnmAa hiç onu düşünmemiştiimkova burçlarıyla inanılmaz iyi anlaşırım hadi inşallah olur
Canım çok mu kaçtı yani az ise o kadar da önemli olmaz diye düşünüyorum çünkü bende iğneyi 50 mg getirdiğimde 1 damla felan ağzına geliyor iğnenin ona yapabilecek bir şey yok diye takmıyorum çokBugün ignemi yaparken azcik dışarı kaçırdım telafi etmek gerekir mi cnm
Bir damladan fazla kaçtı cnmCanım çok mu kaçtı yani az ise o kadar da önemli olmaz diye düşünüyorum çünkü bende iğneyi 50 mg getirdiğimde 1 damla felan ağzına geliyor iğnenin ona yapabilecek bir şey yok diye takmıyorum çok
Eğer numarası varsa sen yarın sabahtan bir arayıp sor istersen belki onlar yönlendirir seniBir damladan fazla kaçtı cnm
Teşekkür ederim hayırlısı olsun sizler içinde. Valla hiç bilemiyorum iğne mevzusunu ben femara kullanmıştım iğne vermediler banaAA hayırlısı olsun cnm benimde Perşembe günü asilamam. Bişey soracağım iğne yaparken bir kez olmak üzere azcik dışarı kaçtı sıvı ilaç. Bişey olmaz değil mi? Normal de 75 mm yapıyorum..o kaçanı telafi etmek gerekir mi yoksa bişey olamz mi
Eğer numarası varsa sen yarın sabahtan bir arayıp sor istersen belki onlar yönlendirir seni
Bende seninle aynıydım canım. Aşılama yaptırdım ilkde tuttu. Stres varsa tüp bebek bile yapsan tutmuyor canımŞöyle pcos olduğu için düzensizlik var ama 30da olsa 40da olsa eninde sonunda yumurtlamam oluyor dolayısı ile adetim de oluyor. Çoğu pcoslu gibi Ovülasyon testinde LH ım çok yüksek çıkmıyor. Habire pik yok yani. Ve yumurtlama normal şekilde pik yapıyor 2 güne çatlıyor falan. Ama aylardır denememize rağmen olmadı, ilaç kullansam ne değişecek onu da çözemiyorum belki yumurtanın kalite artar
Ben istanbulda lütfi kırdar hastanesine gidiyorum. Sen?Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz
merhaba, bende marmara ünv pendik.Ben istanbulda lütfi kırdar hastanesine gidiyorum. Sen?