Aşılama asilama olan varmı haydi buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belli oldu canım negatif çıktı

Yapma yaa :( içimde bi heyecan vardı :( o da bitti.peki simdi ne yapacağız biz :( adet olunca doktora gideceğim bende.bu sefer iğneyle aşılama yapacak galiba bana çünkü iğneli olmayınca tüp bebek icin rapor verilmiyormuş doktor öyle söyledi en az iki iğneli aşılama diyor :( en az dört ay demek bu da.cunku tutmayınca bir ay ara verdiriyor.bu ay ara verir kesin:( Allah sonumuzu hayır etsin,güzel etsin arkadasım ne deyim.insan umutsuzluğa kapılıyor iyice.sen bundan sonra nasıl yol almayı planlıyorsun.uzulme demiycem ama kendini de harap etme çok ağladım sızladım psikolojimi bitirdim ama nasip de olmayınca değiştiremiyorsun psikolojimizi sağlam tutmalıyız güçlü olmamız lazım. insallah bundan sonra aratmaz rabbim

Yapma yaa :KK43: içimde bi heyecan vardı :KK43: o da bitti.peki simdi ne yapacağız biz :KK43: adet olunca doktora gideceğim bende.bu sefer iğneyle aşılama yapacak galiba bana çünkü iğneli olmayınca tüp bebek icin rapor verilmiyormuş doktor öyle söyledi en az iki iğneli aşılama diyor :KK43: en az dört ay demek bu da.cunku tutmayınca bir ay ara verdiriyor.bu ay ara verir kesin:KK43: Allah sonumuzu hayır etsin,güzel etsin arkadasım ne deyim.insan umutsuzluğa kapılıyor iyice.sen bundan sonra nasıl yol almayı planlıyorsun.uzulme demiycem ama kendini de harap etme çok ağladım sızladım psikolojimi bitirdim ama nasip de olmayınca değiştiremiyorsun psikolojimizi sağlam tutmalıyız güçlü olmamız lazım. insallah bundan sonra aratmaz rabbim
Amin canımm çok üzüldüm üzülmemek elde değil ama yapacak birşey yok Rabbimin takdiri böyle demekki biraz daha beklememiz gerekiyor anne olmak için :( Benim iki aşılamamda iğneli yapıldı.... Adet olunca bende gidicem doktora tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıcam...Daha çok işimiz var Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amin canımm çok üzüldüm üzülmemek elde değil ama yapacak birşey yok Rabbimin takdiri böyle demekki biraz daha beklememiz gerekiyor anne olmak için :KK43: Benim iki aşılamamda iğneli yapıldı.... Adet olunca bende gidicem doktora tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıcam...Daha çok işimiz var Rabbim yardımcımız olsun inşallah

AMİN canım.benim asilamalarimi ilaçla yaptı sil baştan baslayacam yine stres yine git el onca yolu allahım yardım etsin ve aşılama da şans yüzdesi çok düşük.allah büyük en azından senin suan rapor çıkartmak gibi bir şansın var.hemen işlemlerini yaptır yoluna bak pes etme arkadaşım.ne yapalım rabbimin bizim icin takdiri böyleymiş.

Kizlar bnde 10 nisanda asilama oldum 12 gun pregon kullandim sonra ovitrelle catlamadan 14 saat kadar sonra asilama yaptiklarini tahmin ettim :( . Smdi 24 nisani bekliyorum karnim agriyor adet agrisi gibi ara ara gaz problemim oluyor. Hayirlisi artik

Kizlar bnde 10 nisanda asilama oldum 12 gun pregon kullandim sonra ovitrelle catlamadan 14 saat kadar sonra asilama yaptiklarini tahmin ettim :KK43: . Smdi 24 nisani bekliyorum karnim agriyor adet agrisi gibi ara ara gaz problemim oluyor. Hayirlisi artik
Bakiyorumda yazanlardan sadece iki kisinin tutmus :( asilama basari yuzdesi cok az

Kız hepsi okudum rabbim yardım cimiz olsun ben mayısta yaptıricm nasipse devlet hastanesi siz nerde yaptırdınız

Yapma yaa :KK43: içimde bi heyecan vardı :KK43: o da bitti.peki simdi ne yapacağız biz :KK43: adet olunca doktora gideceğim bende.bu sefer iğneyle aşılama yapacak galiba bana çünkü iğneli olmayınca tüp bebek icin rapor verilmiyormuş doktor öyle söyledi en az iki iğneli aşılama diyor :KK43: en az dört ay demek bu da.cunku tutmayınca bir ay ara verdiriyor.bu ay ara verir kesin:KK43: Allah sonumuzu hayır etsin,güzel etsin arkadasım ne deyim.insan umutsuzluğa kapılıyor iyice.sen bundan sonra nasıl yol almayı planlıyorsun.uzulme demiycem ama kendini de harap etme çok ağladım sızladım psikolojimi bitirdim ama nasip de olmayınca değiştiremiyorsun psikolojimizi sağlam tutmalıyız güçlü olmamız lazım. insallah bundan sonra aratmaz rabbim

Benim doktor ara vermeden hemen başlatıyor aşılamaya
Benimde yarın yani bugğn cuma günü randevum var tüp bebeği konuşacağım olmazsa aşılama için tekrar tedavi başlanacak

Kızlar bu arada eşime E vitamini
Çinko
Proxeed ve keçiboynuzu özü içirmeye başladım bugün itibari ile
Bu sitede dahil bir çok sitede sperm sayısında hareketliliğinde ve morfoloji sorununda çoğu kişi başarılı sonuçlar almış
Eşimin testlerinde hiç bir problem görülmedi ama yine de faydası okur diye bir umut başladık

Benimde yarın yani bugğn cuma günü randevum var tüp bebeği konuşacağım olmazsa aşılama için tekrar tedavi başlanacak

Ara vermemesi iyi gerçekten.sikinti bir durum olmadıktan sonra ara vermeye gerek Yok bencede.ama benim doktorum bu sefer ne yapacak bakalım keşke ara vermese...

sizler iğnemi vuruldunuz bana doktor film çekti sonrada KlOmen verdi gittim sadece bir iğne vuruldu iğneden iki gün sonrada aşılama oldum 1saat yatırdı sonrada geldim hergün de crinone kulllaniyorum Rabbim bu süreçte yanımızda olsun dualarimizDada birbirimizi unutmayalım
Aşılama işe yaradımı?

benim doktorumda ara vermedi peşpeşe yaptı ilaçlar etkisini kaybetmesin dedi

Back
X