Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah ikimizde güzel haberler verelim :)Hadi hayırlısı canım insallah güzel haberlerle dönersin:)bende adet olmadım daha beklemedeyim
Amin canım inşallah ikimizde güzel haberler verelim :)
Belli oldu canım negatif çıktıCanim ne yaptın belli oldu mu
Belli oldu canım negatif çıktı
Amin canımm çok üzüldüm üzülmemek elde değil ama yapacak birşey yok Rabbimin takdiri böyle demekki biraz daha beklememiz gerekiyor anne olmak içinYapma yaaiçimde bi heyecan vardı
o da bitti.peki simdi ne yapacağız biz
adet olunca doktora gideceğim bende.bu sefer iğneyle aşılama yapacak galiba bana çünkü iğneli olmayınca tüp bebek icin rapor verilmiyormuş doktor öyle söyledi en az iki iğneli aşılama diyor
en az dört ay demek bu da.cunku tutmayınca bir ay ara verdiriyor.bu ay ara verir kesin
Allah sonumuzu hayır etsin,güzel etsin arkadasım ne deyim.insan umutsuzluğa kapılıyor iyice.sen bundan sonra nasıl yol almayı planlıyorsun.uzulme demiycem ama kendini de harap etme çok ağladım sızladım psikolojimi bitirdim ama nasip de olmayınca değiştiremiyorsun psikolojimizi sağlam tutmalıyız güçlü olmamız lazım. insallah bundan sonra aratmaz rabbim
Amin canımm çok üzüldüm üzülmemek elde değil ama yapacak birşey yok Rabbimin takdiri böyle demekki biraz daha beklememiz gerekiyor anne olmak içinBenim iki aşılamamda iğneli yapıldı.... Adet olunca bende gidicem doktora tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıcam...Daha çok işimiz var Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bakiyorumda yazanlardan sadece iki kisinin tutmusKizlar bnde 10 nisanda asilama oldum 12 gun pregon kullandim sonra ovitrelle catlamadan 14 saat kadar sonra asilama yaptiklarini tahmin ettim. Smdi 24 nisani bekliyorum karnim agriyor adet agrisi gibi ara ara gaz problemim oluyor. Hayirlisi artik
Canım anlıyorum neler hissettiğini bebek elbet gelecek biraz sabır sadeceBelli oldu canım negatif çıktı
Yapma yaaiçimde bi heyecan vardı
o da bitti.peki simdi ne yapacağız biz
adet olunca doktora gideceğim bende.bu sefer iğneyle aşılama yapacak galiba bana çünkü iğneli olmayınca tüp bebek icin rapor verilmiyormuş doktor öyle söyledi en az iki iğneli aşılama diyor
en az dört ay demek bu da.cunku tutmayınca bir ay ara verdiriyor.bu ay ara verir kesin
Allah sonumuzu hayır etsin,güzel etsin arkadasım ne deyim.insan umutsuzluğa kapılıyor iyice.sen bundan sonra nasıl yol almayı planlıyorsun.uzulme demiycem ama kendini de harap etme çok ağladım sızladım psikolojimi bitirdim ama nasip de olmayınca değiştiremiyorsun psikolojimizi sağlam tutmalıyız güçlü olmamız lazım. insallah bundan sonra aratmaz rabbim
Sonuçlarından haberdar et bizideBakiyorumda yazanlardan sadece iki kisinin tutmusasilama basari yuzdesi cok az
Vakti zamanı gelmemiş demekki beklemekten dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden...Canım anlıyorum neler hissettiğini bebek elbet gelecek biraz sabır sadece
Benim doktor ara vermeden hemen başlatıyor aşılamaya
Benimde yarın yani bugğn cuma günü randevum var tüp bebeği konuşacağım olmazsa aşılama için tekrar tedavi başlanacak
Aşılama işe yaradımı?sizler iğnemi vuruldunuz bana doktor film çekti sonrada KlOmen verdi gittim sadece bir iğne vuruldu iğneden iki gün sonrada aşılama oldum 1saat yatırdı sonrada geldim hergün de crinone kulllaniyorum Rabbim bu süreçte yanımızda olsun dualarimizDada birbirimizi unutmayalım
ben suan ikinci asilamayi yaptirdim bir sorunum olmadığı için fazla ilaç kullanmadilar simdi persembe test günüm inş hayirli haber alirimAşılama işe yaradımı?
benim doktorumda ara vermedi peşpeşe yaptı ilaçlar etkisini kaybetmesin dediBenim doktor ara vermeden hemen başlatıyor aşılamaya
Benimde yarın yani bugğn cuma günü randevum var tüp bebeği konuşacağım olmazsa aşılama için tekrar tedavi başlanacak