- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım korkma çok kolay bir yöntem sadece birkaç kes gidip geliyorsunKızlar günaydınnn
Aşılama nasıl yapılıyor ben adetin 2.günündeyim doktora gidicem bugün birşeyler yapıcağını söyledi aşılamayı söylemeyi düşünüyorum ama tam nasıl olduğunu bilmiyorum
Alt muaneyle iğne yoluylamı yolluyorlarcanım korkma çok kolay bir yöntem sadece birkaç kes gidip geliyorsun
bak canım önce muayene oluyorsun sonra bana Klomen hap verdi hap 1haftada bitiyo gidiyorsun yine bakıyor yumurta gelismis ise gobekten 1 iğne yapıyo iki gün sonra eşinden Sperm alıp 2saat sonra sana enjekte ediliyo ve saat yatıyorsun sonrada günlük hayata devamAlt muaneyle iğne yoluylamı yolluyorlar
Anladım canım saolasınbak canım önce muayene oluyorsun sonra bana Klomen hap verdi hap 1haftada bitiyo gidiyorsun yine bakıyor yumurta gelismis ise gobekten 1 iğne yapıyo iki gün sonra eşinden Sperm alıp 2saat sonra sana enjekte ediliyo ve saat yatıyorsun sonrada günlük hayata devam
berraksucan nasılsın canım adet oldunmu ?
Bn adet oldum ustelik erken geldi tahminin yumurta erken catlamis bugun asilamanin 12. Gunu catlama ignesi oldugum gunun 14 gun sonrasiSonuçlarından haberdar et bizide![]()
iyine doktor nasıl anlamazkiBn adet oldum ustelik erken geldi tahminin yumurta erken catlamis bugun asilamanin 12. Gunu catlama ignesi oldugum gunun 14 gun sonrasi![]()
aşılama yaptiracaksaniz ara vermeyin benceOldum canım oldumcuma aksam oldum doktora da gidemedim ne diyecek bilmiyorum insallah bir ay daha ertelemez
sen nasılsın canım
aşılama yaptiracaksaniz ara vermeyin bence
Cuma günü adet oldum bende gitmedim dr'ye pazartesi gidicem... rapor işini halletmeye çalışıcam .... inşallah ara vermez dr hemen bu ay yapar aşılamanıOldum canım oldumcuma aksam oldum doktora da gidemedim ne diyecek bilmiyorum insallah bir ay daha ertelemez
sen nasılsın canım
Bakmadi ki univ hastanesinde standart proseduru yapiyorlar zaten dogru duzgun olsa hersey hafta sonu da calisirlar. Bu kadar ilac yedigimle kaldim .iyine doktor nasıl anlamazki
benimde bu aşılamam yine tutmazsa bayramdan sonra tup bebek dedi doktorArkadaşlar doktorum ile görüştüm tüp bebeğe kadar verdik falat bu ay tedaviye başlayamayacağız yumurta artıkları var 1 ay bekleyelim dedi
Önümüzdeki ay regl günümde yine gidicem tedavi başlatacak yani mayıs ayında yumurtalar toplanıp haziran ayında transfer yapılacak