Aşılama olan varmı ?

İnşallah tutar canım, benimde ilk iğne kullanırken 5.gun 11 mm di,güzel büyüdü sonra kayboldu yumurtam, çatladı mi küçüldü mu onu bilmiyorum,doktor başka yumurtami büyütmeye odaklandı o da asilamadan 2 gün önce 18 mm di.

Anladimmmm düşük ihtimali var yani yine Allah bilir yapacak bir şey yok bende o yüzden umutsuzum ya üzen şey o kadar dikkat ediyosun o an itibariyle kendine. Sorumluluk alıyorsun çaba gosteriyorsun maddi manevi tek başına nerdeyse mücadele ediyorsun sonuç yine negatif. İnsan pozitifse bile o an hissiz kalıyor yani inşallah yine hayırlisi olsun ne diyelim

Bende 8 Mart cuma ama bugün hiç bir şey hissetmiyorum iyi mi kötü mü bilemedim insanın ağrısı olsa bı dert olmasa bı dert
içini hiç karartma, güzel düşünelim güzel olsun
şöyle de bir gerçek var ki sonuç pozitif bile olsa belirtileri hissetmek için çok erken
ama bizim kullandığımız ilaçlar, takviyeler derken vücut farklı farklı tepkiler veriyor ve biz ister istemez ne oluyor diye düşünmeden kendimizi alamıyoruz

O zamannn ne diyoruyyyuzz pozitiffff

İyiyim bende ben soda limon tuz yaptım iyi gelmişti dene istersen. Ya acikmiyorum zorla yemek yiyorum sanki dünyayı yemişim bende çok iyiyim maşallah da bugün akşam dan beri kasıklarıma iğne batıyor
Artik son düzlüğe geldik ikimizde son 1 haftayı da atlatalım da görelim sonuçları

canım merhaba aşlama sonrası dikkat etmen gereken şeyler için bişey dedi mi doktor ben de yarın sabah olucam
Aşılama yöntemi maalesef normal karşılandığı için dikkat etmen gereken hakkında bir şeyler onermiyolar. Sadece ağır egzersiz yapma dedi. Normal hayatına geri dönebilirsin dediler. Ama mesala kadınlar kulübüne hep bakıyorum herkes dikkat ediyor herkesin yan etkileri vs var. Neden normal karşılanıyor bilmiyorum tıp dilinde. Progestan veriyolar onu kullaniyorsun bı tek ben yattım üç dört gün sonra hafif hafif kalkdim eşim yemek vs temizlik yapıyor temizlik hiç yapmadım şuana kadar sadece bılaşıga yardım ettim hafif hafif su meyve protein yiyorum o kadar hatta arabaya bile binmedim bir şey olur diye eşim biraz garip kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…