- 25 Aralık 2023
- 142
- 58
- 13
- 30
Siz ne zaman test vericeksinizbence kanda görün sonucunuzu
İnşallah tutar canım, benimde ilk iğne kullanırken 5.gun 11 mm di,güzel büyüdü sonra kayboldu yumurtam, çatladı mi küçüldü mu onu bilmiyorum,doktor başka yumurtami büyütmeye odaklandı o da asilamadan 2 gün önce 18 mm di.Anladım insallahhh hep birlikte güzel haberler alalım. Benim de yumurta ilk başta gelişiyor sonra duruyor sebepsiz bı tek bu 15.⁵ ile 1³ de yaptı aşılamayı maalesef bende bu yüzden umutsuzum. Eşimin 24 milyon hareket 100 insallahhh 15.5 olan tutar bilemiyorum doktor umutluydu ama. Bende bağlanmak istemiyorum
7 Mart Perşembe günü kan vereceğimSiz ne zaman test vericeksiniz
Anladimmmm düşük ihtimali var yani yine Allah bilir yapacak bir şey yok bende o yüzden umutsuzum ya üzen şey o kadar dikkat ediyosun o an itibariyle kendine. Sorumluluk alıyorsun çaba gosteriyorsun maddi manevi tek başına nerdeyse mücadele ediyorsun sonuç yine negatif. İnsan pozitifse bile o an hissiz kalıyor yani inşallah yine hayırlisi olsun ne diyelimİnşallah tutar canım, benimde ilk iğne kullanırken 5.gun 11 mm di,güzel büyüdü sonra kayboldu yumurtam, çatladı mi küçüldü mu onu bilmiyorum,doktor başka yumurtami büyütmeye odaklandı o da asilamadan 2 gün önce 18 mm di.
Bende 8 Mart cuma7 Mart Perşembe günü kan vereceğim
içini hiç karartma, güzel düşünelim güzel olsunBende 8 Mart cumaama bugün hiç bir şey hissetmiyorum iyi mi kötü mü bilemedim insanın ağrısı olsa bı dert olmasa bı dert
O zamannn ne diyoruyyyuzz pozitiffffiçini hiç karartma, güzel düşünelim güzel olsun
şöyle de bir gerçek var ki sonuç pozitif bile olsa belirtileri hissetmek için çok erken
ama bizim kullandığımız ilaçlar, takviyeler derken vücut farklı farklı tepkiler veriyor ve biz ister istemez ne oluyor diye düşünmeden kendimizi alamıyoruz
Hadiii inşalllahhhevettttt
Özel de mı yaptırdın aşılamayı ne kadar tuttu bende yaptiracam galiba bu ayevettttt
Devlette yaptırdım. Aşılama için herhangi bir ücret ödemedik. İlaçlar için ise toplamda 1.602 tl ödeme yaptık.Özel de mı yaptırdın aşılamayı ne kadar tuttu bende yaptiracam galiba bu ay
Teşekkür ederim canım gönlünce olsun inşallahDevlette yaptırdım. Aşılama için herhangi bir ücret ödemedik. İlaçlar için ise toplamda 1.602 tl ödeme yaptık.
Nasilsin ağrın vs var mı ?Devlette yaptırdım. Aşılama için herhangi bir ücret ödemedik. İlaçlar için ise toplamda 1.602 tl ödeme yaptık.
Gaz sancısı dışında gayet iyiyimNasilsin ağrın vs var mı ?
Sen nasılsın?Nasilsin ağrın vs var mı ?
İyiyim bende ben soda limon tuz yaptım iyi gelmişti dene istersen. Ya acikmiyorum zorla yemek yiyorum sanki dünyayı yemişimSen nasılsın?
Artik son düzlüğe geldik ikimizde son 1 haftayı da atlatalım da görelim sonuçlarıİyiyim bende ben soda limon tuz yaptım iyi gelmişti dene istersen. Ya acikmiyorum zorla yemek yiyorum sanki dünyayı yemişimbende çok iyiyim maşallah da bugün akşam dan beri kasıklarıma iğne batıyor
Hadi insallahhhhArtik son düzlüğe geldik ikimizde son 1 haftayı da atlatalım da görelim sonuçları
canım merhaba aşlama sonrası dikkat etmen gereken şeyler için bişey dedi mi doktor ben de yarın sabah olucamHadi insallahhhh
Aşılama yöntemi maalesef normal karşılandığı için dikkat etmen gereken hakkında bir şeyler onermiyolar. Sadece ağır egzersiz yapma dedi. Normal hayatına geri dönebilirsin dediler. Ama mesala kadınlar kulübüne hep bakıyorum herkes dikkat ediyor herkesin yan etkileri vs var. Neden normal karşılanıyor bilmiyorum tıp dilinde. Progestan veriyolar onu kullaniyorsun bı tek ben yattım üç dört gün sonra hafif hafif kalkdim eşim yemek vs temizlik yapıyor temizlik hiç yapmadım şuana kadar sadece bılaşıga yardım ettim hafif hafif su meyve protein yiyorum o kadar hatta arabaya bile binmedim bir şey olur diye eşim biraz garip kullanıyor.canım merhaba aşlama sonrası dikkat etmen gereken şeyler için bişey dedi mi doktor ben de yarın sabah olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?