Aşılama olan varmı ?

şuan kaçinci gündesiniz siz heycanliiyim biraz ilk kez yaptiriyorm hiçbi bilgim yok demek ki normal olağan devam edicek bnde 4 gün full yatip dinlenicem inşallah tutar senin de benimde bnde iki yumoş olmuş üçüncü küçük geriden geliyodu 14 mm idi 3. diğer ikisi 18-19 idi dün yaptim çatlama iğnemi

amaa hastane uzak bize 2 saat yol farklı bir ilde erzuruma gidiyorum orda iyi bi doktor buldum çnki. acaba yol sorun olur mu diyorm ama eşim artık yavaş yavaş sürecek tembihledim

Bende ilk defa yaptırdım kendini kasma yaparken kasinca açıyor rahat bırak kendini işlemdeyken. Valla hiç bir şey hissetmiyorum duygu anlamında 4 sene oldu kendimi bağlamak istemiyorum o yüzden. Hayırlısı olsun inşallah pozitif görürüz senin yumurtalar iyiymiş çok şükür benim 15.5 ile 13 yapıldı maalesef rapor çıksın bir an önce bekleme diye yaptı çünkü Ocak ayında da ganol 900 kullandım aşılama yapmadı yumurta yetersiz kaldı. Bu sefer de mecbur yapti.guzel başlıyor bir anda duruyor anlamadım. Aşilama benim 8. Sanırım günüm

inşallah tutar bn raporla yaptirdim bnde 1.5 yillik evlyiim sperm sorunu var bizimde dha ilk bnmde tüp bebek için 3 yil evlilik şarti araniyo sanirim bnm eşim yapicak yemekleri artık şimdiden yarının yemeğini falan ayarliyim da sonra sıkıntı çikmasın dua edelim inşallah tutar canım sen kaç ml kullandın gonalf

amaa hastane uzak bize 2 saat yol farklı bir ilde erzuruma gidiyorum orda iyi bi doktor buldum çnki. acaba yol sorun olur mu diyorm ama eşim artık yavaş yavaş sürecek tembihledim
Aşilama sonrası tuvalet sıkıntısı yaşadım ben üç dört kere girdim. Yollarda hazırlıklı ol çok sıkışmıştımmm..benim eşim biraz trafikde sorunlu yaa çok kavga ediyor ani fren hız vs. Sorun olmaz dikkat etsin gelirken sadece bı yakınım bebeğini kaybetti öyle düşük tehlikesi varmış kardeşi de arabayi maalesef kötü kullanmış bir anda düştü bebeği şuan şükür var çocuğu

Bende raporlu devlette yaptırdım ama benim 20.bini buldu. Evet şartlar maalesef öyle. İnşallah tutar da gerek kalmaz ya. Benimde eşimin çok iyi kabul edilenin fazlası varmış hatta baya test yapan pohpohluyor her seferinde çarpasim geliyor o an. Evet çok ayakda durma dinlen bir kaç gün inşallah tutunur bebeklerimiz. Rabbim hayırlısını versin inşallah ganol ben üst üste iki ay kullandım 1800 doz toplam Ocak 900 Şubat 900 . Ocak asilama olmadı iptal etti. Şubat da 22 de yapıldı şimdi bekliyorum sonucu negatifse adet olunca tekrar yapicak Martin sonunu bulur o da. Onun sonucuda negatifse tüp bebeğe geçiş yapicaz. Ama inşallah ilk aşılama tutar Allah'ım utandırmasın bekletmesin kimseyi

aaa bn cok tmebihledim kaplumbağa gübi giderrsin dedm 2 saaatlik yol 3 saat olsun hiç sorun değil iğnelerden sıkılmiştim artık sıkıntıya sokuyordu bni neyseki sona erdi yarından sonra 5gün kadar ben de yatişlarda olurum diyorm ama kan akişi için de çok yatmayi da önermiyolar anlamadim orayı kan akişi ile besleniyomş embriyo bşlemdim duruma göre bakicam lekelenme oldumu sende peki leke olur diyolar

Yapıldığı an pembemsi oldu başka olmadı leke sadece minik. Acimiyorda sonrasında vajinal bölge kasık ağrısı yaşarsın sadece o da regl gibi dayanilmilcak gibi değil yok zaaten bende bir kaç gün yattım sonra kalkdim iş yapmıyorum sadece ama ilk günler de batmalarim çok oldu kendimde kalkamamistim bel agirisi felan şuan bir şey yok göğüslerim şişkin hassas sadece. Aa kan akışı olayını bilmiyordum bende ama zaten beş altı gün suruyormuş tutunmasi da onu biliyorum bı tek Çarşamba günü evde denemeyi dusunuyorum gebelik testi

kaçinci gün kan testi yapin dediler evet bugün dha önce aşilama yapan arkdşm ile görştm öyle dedi kan akışı önmli çokta yatma dedi haraket et az

uzanma ama eğilme ağir kaldirma bunlara dikkat et sende tuzluklarim falan dolaptaydı tezgah üstüne indiricem mesela öyle küçük şeyler yapayim diyorm ama eşim yardımc olcak inş yemek ve tmzlik konusunda. iş paylaşimi yaptik

15. Gün yapılıyor. Çatlatma iğnesi kullandığın için gebelik yan etkileri yapıyor 12. Günden sonra etkisi bitiyor iğnenin sonra idrar testi yapan da yapıyor işte. Haftaya cuma kan tahlili vericem ben carsamaba belki idrar testi denerim evdee bilmiyorum . Evet eşlerin bir kısmı cidden çok yardımcı. Sağ olsunlar. Benim eşim de çok destek oldu ama ailemde ablam yaptı annem diğer annem. Yani geciyor zaman ama merak etmeye başladım bende vallahi sonucu

çarşamba kaçinci gün oluyo aşilama sonrasi kayınvalideler biliyomu aşilamayi bn hiç sölemedim bizim kayınvalideler çok geri kafali uzağiz bağnazlar yani çock çock die başimzin etni yiyolar zaten bnide kisir ilan etmmişler ailede umurmda deil valla

Yok zaten 4 yıl oldu yani biliyolar aynı binada yaşıyoruz ama üzmek istemem seni. Hiç öyle bir negatif bir şey yaşamadım çocukları gibi görüyorlar beni onlar daha çok üzülüyor bu duruma hatta beni teselli ederler her zaman olur zamanı vardır nasibini bekle diye. Ama her insan bir değil maalesef seni strese sokmasınlar ama bende yani kısır muamelesi görüyorum zorbalık bu. Tamamen umursama. Hatta evli olduğumuz bile bazen kabul etmeyen var çocuğumuz yok aile yerine koymuyolar insanı.çarşamba 13. Gün oluyor sanırım Erzurum dedin amaa doğu Bölgesi biraz daha katı bazı konularda ama her insan bir değil yine de.

yoo erzurumlu değiliz görev gereği atama nedeniyle burdayız aslında istnbulfa oturuyorduk bn çok araştirdim bünyamin beyi buldum ona gidiyorum en iyisi bu idi buşnfğm ilde de değil erzuruma giditoruz 2 saatlik yol ben her şartlari değerlendiriyorm üç ayda olsa heöen aşilamaya adım attim ovitrelle bana uyku halsizlik yapti sanada yapmiş miydi

İlk vurulduğumda bir şey olmadı aşılama sonrası etki yaptı bende. Aaaa anladim pardon

İlk vurulduğumda bir şey olmadı aşılama sonrası etki yaptı bende. Aaaa anladim pardon
allah allah ilk gün diye galiba ovitrelle önceki kullanımlarda bel ağrisi falan yapardi femara kullandım üç kez evvelden olmadi mesela onda bel ağrisi kasık ağrisi olurdu hiçbiri yok sadc uyku etkisi başladi şaşirdim açikçasi

Hormonlara göre değişiyordur belki ama hatirlamiyorum vuruldugum gün belki olmuştur bana da uyku ama aşılama sonrası kasık ağrısı vs gaz sancısı bel agriisi miden yemej yemiş gibi oluyor

Hormonlara göre değişiyordur belki ama hatirlamiyorum vuruldugum gün belki olmuştur bana da uyku ama aşılama sonrası kasık ağrısı vs gaz sancısı bel agriisi miden yemej yemiş gibi oluyor
bakalım yarın beni neler bekliyor korkuyrm inşaşlah uzun sürmez bu belirtiler de hemen bebişlerimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…