Aşılama olan varmı ?

Olur tabi ki sen yarın stressiz bir sekilde bir git aşılamanı yap kendini kasma utanma insallahh Allah kolaylık verir. Dua oku işlemdeyken inşallah tutacak
ınsallah canım tamamdir öyle yapacağim ismi axam duadi okuycam özellikle zaten kisa sürüyormş iki dk falan diyorlar sonrasında da aeabada biraz yatarim diyorm

işlem sonrasi mi 10 dk dinlenme aama çok az
Evett ya tıp dilinde önemli bir şey değil ama kadınlar için bazen kolay bazen zor açıklaması değişik bir durum. Normal hayatına dönebilirsin diyolar. Sen dikkat et bir kaç gun dinlen iş yapma temizlik vs yemek. Ben hiç yapmadım

ben yarım saat müsade isterim ya pimpirikliyim o konuda

merhaba mavipapatya ben de oldum bugün içimden akan giden hiç olmadi şükür bugün ve ertesi iki gün ilşki dedi doktor şey bide yatma dedi bana şaşirdim

merhaba mavipapatya ben de oldum bugün içimden akan giden hiç olmadi şükür bugün ve ertesi iki gün ilşki dedi doktor şey bide yatma dedi bana şaşirdim
Sen yine de dinlen biraz iş yapma on beş gün boyunca yatim demiyoruz zaten. ilk hafta zor geçiyor onların tıp dilinde zaten doğal bı yöntem aşılama. eşinle birlikde olduğunu düşün yani. sen dinlen protein tüket kendini strese sokma sakin bekleyelim.bakalim boşver iş yapma ben yavaş yavaş oturduğum yerden katliyorum çamaşır bilasik eşim yardım ediyor hemen bitsin diye sağolsun. Yoksa ben ayrıntılı giriyorum. Şuan vallla aha on gün oldu evi bok götürüyor eşim temizliyor ama insanın kendi temislemesi kadar birşey yok. Ama beklicez sabır olsun pozitif haberi alalım inşallah Allah izniyle

ayy inşallah ben uyumşm bile işlem sonrasi 10 dk yatirdilar sora kaldiriyolardi 5 dk daha dedm -15 dk yattm sora araca geçtim arka koltukta uyumşm valla öyle eve geldik hatta yavaş yavaş sürdü eşim hemen gelince yattim yine acaba bu aksam ilşki nasıl olur sna demiş miydiğ M mavpapatya

Benim akşamına demedi ertesi gün dedi ama ilişki sonrası kasıklarım çok ağrıdı valla yani ona sebep yapmayın eşimde çok hastaydi zoraki bir şey olmuştu kendinizi ona hazırlamayın yanı keyfini çıkar

yaaa kötü olmuş
bizim dd bakalım çok zorlar mi bizi acaba die düşünüyorum şu ara zorlamicaksa olur yoksa yarına da kalsa bşi olmaz herald

Merhaba. Ben de bugün aşılama oldum. Bize de yarın ve öbür gün dedi ilişki. Ama benim kasıklarımda batma var. İğneden 30. Saat sonra yaptı aşılamayı. Acaba çatlamamış mıydı yeni çatlıyor bilmiyorum

hiç endişlenme bnde bgn oldm eğer çatlamasa bile tüplerde olcak sperm hazir yine oluru var her türlü

36 saate kadar çatlıyor canım iğneden sonra normal kaşık batmalarin sürer bi kaç guno iğnenin etkisi kasık ağrısı

öyle mi ay cok uzun süre var ya senin n kdr kaldi
Normalde bugün yapıldığı günü saymiyolar on beş gün ekle iğnenin etkisi 12. Günden sonra bitiyor zaten anca benim cuma günü bişi hissetmiyorum şuan sadece göğüslerim çok ağrıyor dolgun ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ama iğne etksii olabilir hala çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…