cok cok az kalmiş canım. seninde bnm zaten 15 gün eklersek adet günü 15 mart görünüyorNormalde bugün yapıldığı günü saymiyolar on beş gün ekle iğnenin etkisi 12. Günden sonra bitiyor zaten anca benim cuma günübişi hissetmiyorum şuan sadece göğüslerim çok ağrıyor dolgun ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ama iğne etksii olabilir hala çok sıcak
Evet mesala bugün aşılama yarın ilişki. Sonrası size kalmış bir şey serbest dedi de. Eşim halen hasta bana bulaştırmamak için yanaşmıyorcok cok az kalmiş canım. seninde bnm zaten 15 gün eklersek adet günü 15 mart görünüyoranlamadim o kismi valla değerlendirmeyi nasıl söylemişti size bi gün sonra dimi aşilamadan sonra
ınsallaaahh aminn inşallah tutmuştur canım doruu bu arada beş gün kalmişsa varsa vardir artık e göğslerim d eşiş diyosn belirtiler de var hadi hayr olsunEvet mesala bugün aşılama yarın ilişki. Sonrası size kalmış bir şey serbest dedi de. Eşim halen hasta bana bulaştırmamak için yanaşmıyorevet az kaldı ama inan zaman geçmiyor evde geçirdim ben bu günleri görüşmedim kimseyle strese sokmak istemedim kendimi ama şuan bende merak ediyorum sadece olumlu olumsuz bir şey hissetmiyorum ya inşallah tutunmuştur da vardır bisiler beş gün kaldı sonuçta varsa vardır şuan bence
Ayy inşallah sen diyince böyle duygulandım inşallah bekleyen herkese Allah nasip etsin inşallah vardır umudum cuma günü bu mübarek günde inşallah sevindirici bir haber alırım buna çok ihtiyacım var insallahh seninde güzel haberlerin geliyorınsallaaahh aminn inşallah tutmuştur canım doruu bu arada beş gün kalmişsa varsa vardir artık e göğslerim d eşiş diyosn belirtiler de var hadi hayr olsunben de peşinden gelirim ne güzem
inşallah canım şeyi merak editorum bide sen aşilama ilk günü hemen eve gidip yattın mi yani ilk beş günü nasıl geçirdin hiç dişari çikip yürüyüş yapmadin mi mesela evde tv izlerken hep yattın mi oturdun mu meselaAyy inşallah sen diyince böyle duygulandım inşallah bekleyen herkese Allah nasip etsin inşallah vardır umudum cuma günü bu mübarek günde inşallah sevindirici bir haber alırım buna çok ihtiyacım var insallahh seninde güzel haberlerin geliyor
Biraz bahçeye çıktım annemlere de gittim aşağı kat da annemgil oturuyor eşimin onlarda oturdum. Yani sürekli yatış olmadı ama hiç iş yapmadım ufak tefek ama müge anlı felan izledim bı aydır izlemiyordum yatarak öyle vakit geçirdim yani ne çok yattım ne de kendimi yordum diyelim dışarı çıkmadım hiç sadece evde geçirdim hep zaten ilk günler benim bunyeme bağlı sanırım halsizlik oldu bende kendim de kalkamadım yani ateşim felan çıkdi. Bel ağrısı derken yatınca geciyorduinşallah canım şeyi merak editorum bide sen aşilama ilk günü hemen eve gidip yattın mi yani ilk beş günü nasıl geçirdin hiç dişari çikip yürüyüş yapmadin mi mesela evde tv izlerken hep yattın mi oturdun mu mesela
cok güzel değerlendirmişsşn süreci bnde bu şekilde atlatsam valla oBiraz bahçeye çıktım annemlere de gittim aşağı kat da annemgil oturuyor eşimin onlarda oturdum. Yani sürekli yatış olmadı ama hiç iş yapmadım ufak tefek ama müge anlı felan izledim bı aydır izlemiyordum yatarak öyle vakit geçirdim yani ne çok yattım ne de kendimi yordum diyelim dışarı çıkmadım hiç sadece evde geçirdim hep zaten ilk günler benim bunyeme bağlı sanırım halsizlik oldu bende kendim de kalkamadım yani ateşim felan çıkdi. Bel ağrısı derken yatınca geciyordu
Biraz bahçeye çıktım annemlere de gittim aşağı kat da annemgil oturuyor eşimin onlarda oturdum. Yani sürekli yatış olmadı ama hiç iş yapmadım ufak tefek ama müge anlı felan izledim bı aydır izlemiyordum yatarak öyle vakit geçirdim yani ne çok yattım ne de kendimi yordum diyelim dışarı çıkmadım hiç sadece evde geçirdim hep zaten ilk günler benim bunyeme bağlı sanırım halsizlik oldu bende kendim de kalkamadım yani ateşim felan çıkdi. Bel ağrısı derken yatınca geciyordu
Gerçekten inşallah alırız ya. yani kan dolaşımı içinde iyi geliyormuş yürüyüş ama bilmiyorum ya olursa nasip her türlü olur bence eski insanlar tarla bayır calisiyormus nasıl oluyormus şimdi biz yatarak çocuk bekliyoruz bende inan bunu anlayamıyorum bence nasip her şey şimdi negatif olursa ben çok uzulecegim o an belki bir sürü şey sorgulayacagum kafamda ama nasip elden bir şey gelmeyeceği için kendimizi bu duruma sokmayalim inşallah pozitifi göreceğizcok güzel değerlendirmişsşn süreci bnde bu şekilde atlatsam valla osüperr canım ben eve geldim yattım valla ay o ilk işlem sonrasi ağri hsg çekilirken ki ağri gibiydi sizi girdi o bni baya sarsti araca geçince he en yattm uyumşm eve geldik ayağa ihtiyac olunca kalktim bgn hep dişinda .. eşim yürüyüş yapalim diyo gitsem mi gitmesem mi
kararsizim şöyle 10 dk bi yüruüş iyi gelri gibi bnde evde müge esra falan izlerim artıkyatarım evi temizlemicem bnde eşim yapiyo yemek çay iyi ki yapiyolar sen kalkma sen gitme die die bnde pimpirikleniyorm inşallah çabalarımızın karşilini aliriz arkadaşim ya
Zaten catlatma iğnesini önceki gün vurduğu için sizde hissediyorsunuz çatlama olduğunu ben hissediyorum çünkü agri oluyor rahmi temizliyorlar sonra spermi sıkıyorlar ağrın hafif oluyor ama benim ağrım ara sıra böyle kasiklarimda agri oluşuyor 7ci günüm bakalımAşılama yaparken ultrasonla bakmadı. Çatlamış mıdır dedim çatlamıştır dedi içeriye sıktı spermi. Sizin de böyle mi oldu?
Sonucunuz ne oldu acaba bende ilaca başladım haftaya aşılama olacak inşallah isteyen herkese nasip olsunİnşallah, bakalım bi kan vereyim cuma günü de
Malesef olmadı regl oldum. Hayırlısı olsun sizin için inşallah.Sonucunuz ne oldu acaba bende ilaca başladım haftaya aşılama olacak inşallah isteyen herkese nasip olsun
Aşılama yöntemi maalesef normal karşılandığı için dikkat etmen gereken hakkında bir şeyler onermiyolar. Sadece ağır egzersiz yapma dedi. Normal hayatına geri dönebilirsin dediler. Ama mesala kadınlar kulübüne hep bakıyorum herkes dikkat ediyor herkesin yan etkileri vs var. Neden normal karşılanıyor bilmiyorum tıp dilinde. Progestan veriyolar onu kullaniyorsun bı tek ben yattım üç dört gün sonra hafif hafif kalkdim eşim yemek vs temizlik yapıyor temizlik hiç yapmadım şuana kadar sadece bılaşıga yardım ettim hafif hafif su meyve protein yiyorum o kadar hatta arabaya bile binmedim bir şey olur diye eşim biraz garip kullanıyor.
Merhaba. Yaklaşık ben de 2 yıl önce aşılama denedim ,olumsuz olunca bekleyip şuanda tüp bebeğe başladım. Üni Hastanesi'nde yaptırmıştım aşılamayı. Bana hemşireler birkaç gün ağır iş yapmamamı,süpürge tutmamamı bunun haricinde normal hayatıma devam edebileceğimi söylemişti. Aslında süreç tüp bebekte de benzer ilerliyor. Doktorlar genel olarak bu süreçleri daha normal karşılıyor ve hareket etmemizi mutlaka öneriyorlar.Aşılama yöntemi maalesef normal karşılandığı için dikkat etmen gereken hakkında bir şeyler onermiyolar. Sadece ağır egzersiz yapma dedi. Normal hayatına geri dönebilirsin dediler. Ama mesala kadınlar kulübüne hep bakıyorum herkes dikkat ediyor herkesin yan etkileri vs var. Neden normal karşılanıyor bilmiyorum tıp dilinde. Progestan veriyolar onu kullaniyorsun bı tek ben yattım üç dört gün sonra hafif hafif kalkdim eşim yemek vs temizlik yapıyor temizlik hiç yapmadım şuana kadar sadece bılaşıga yardım ettim hafif hafif su meyve protein yiyorum o kadar hatta arabaya bile binmedim bir şey olur diye eşim biraz garip kullanıyor.
Merhaba. Bunun için kendinize stres yaratmayın. Emin olun stres her şeyden daha çok zarar veriyor insan vücuduna. Doktorlar tüp bebek transferinden sonra bile yolculuk yapmayı sakıncalı bulmuyor. En kötü arka koltukta ayaklarınızı uzatıp yolculuk yapabilirsinizamaa hastane uzak bize 2 saat yol farklı bir ilde erzuruma gidiyorum orda iyi bi doktor buldum çnki. acaba yol sorun olur mu diyorm ama eşim artık yavaş yavaş sürecek tembihledim
İnsallah tüp bebek tutarMerhaba. Yaklaşık ben de 2 yıl önce aşılama denedim ,olumsuz olunca bekleyip şuanda tüp bebeğe başladım. Üni Hastanesi'nde yaptırmıştım aşılamayı. Bana hemşireler birkaç gün ağır iş yapmamamı,süpürge tutmamamı bunun haricinde normal hayatıma devam edebileceğimi söylemişti. Aslında süreç tüp bebekte de benzer ilerliyor. Doktorlar genel olarak bu süreçleri daha normal karşılıyor ve hareket etmemizi mutlaka öneriyorlar.
teşekkür ederim biraz daha rahatim aşilama sırasında hiç stresli değildim 5.gün flaan artık bi içim daralmaya başlamişti sebepsiz sebebini bilmeden ara ara olur ya insanaMerhaba. Bunun için kendinize stres yaratmayın. Emin olun stres her şeyden daha çok zarar veriyor insan vücuduna. Doktorlar tüp bebek transferinden sonra bile yolculuk yapmayı sakıncalı bulmuyor. En kötü arka koltukta ayaklarınızı uzatıp yolculuk yapabilirsiniz
Merhabalar, ben de üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım 2 kez ama tutmadı malesef, bu ay ara verdim doktorum da izinli zaten şu an. Bana da artık tüp bebek yapalım demişti. Siz yine universite hastanesinde mi başladınız tüp bebek işlemlerine? Eğer öyleyse süreç nasıl ilerliyor ne evrak gerekiyor , hangi ilaçları kullanıyorsunuz , rica etsem bilgilendirme yapabilir misinizMerhaba. Yaklaşık ben de 2 yıl önce aşılama denedim ,olumsuz olunca bekleyip şuanda tüp bebeğe başladım. Üni Hastanesi'nde yaptırmıştım aşılamayı. Bana hemşireler birkaç gün ağır iş yapmamamı,süpürge tutmamamı bunun haricinde normal hayatıma devam edebileceğimi söylemişti. Aslında süreç tüp bebekte de benzer ilerliyor. Doktorlar genel olarak bu süreçleri daha normal karşılıyor ve hareket etmemizi mutlaka öneriyorlar.
Merhabalar. Ben üni hastanesindeki doktorumdan memnun kalmadığım için bu kez özel bir kliniği tercih ettim. İzmir tavmergen ıvf. Yumurta ve spermde sorun olmadığı için tam olarak açıklanamayan kısmına giriyoruz biz. Doktorum öncrlikle hsg ve NK hücre paneli testi istedi. NK hücre testini maalesef devlet ve üni hastanesi yapmıyor. Bu testin sonucunda vücudumda bulunan katil hücrelerin sayısının normalden çok daha fazla olduğunu,vücudun embriyoyu tehdit olarak görüp yok ettiğini öğrendim. Şuan elle tutulabilen tek sebep bu. Gelelim tüp bebeğe. Süreç aynı aşılama daki gibi ilerliyor.adetğn 3. Günü gonalf başladım. Verilen doz gonalf 900 lük kalem ve her gün 200 ünite doz. İki kutu ilsç yazdılar ancak dediğim gibi yumurta da problem olmadığı için altı günlük ilaç kullanımı sonrası yumurtslarım yeterli olgunluğa geldi. Gonalf yanı dıra cetrotide iğne vuruldum üç adet( bu iğne de yumurtaların kontrolsüz şekilde çatlamasını ve büyümesini engelliyor) en son da gonopeptil çatlatma iğnesi vurdum iki adet( bu iğne çok acıttı) zaten çatlatma iğnesi de 36 saat sonra yumurta toplama işlemi başladı. Aşılamadan farkı ilaç dozlarının artması ve yumurta nın laboratuvar da döllenmesi. Aşılamada hedef sadece bir yumurtayı olgunlaştırmak ama tüp bebekte mevcut olan tüm yumurtaları eşit biçimde büyütmek. Sizin için hayırlısı olur umarım tüp bebek sürecinizMerhabalar, ben de üniversite hastanesinde aşılama yaptırdım 2 kez ama tutmadı malesef, bu ay ara verdim doktorum da izinli zaten şu an. Bana da artık tüp bebek yapalım demişti. Siz yine universite hastanesinde mi başladınız tüp bebek işlemlerine? Eğer öyleyse süreç nasıl ilerliyor ne evrak gerekiyor , hangi ilaçları kullanıyorsunuz , rica etsem bilgilendirme yapabilir misiniz
Aslında bu yaşadığınız etkiler kullandığınız hormon ilaçlarından kaynaklı biraz dateşekkür ederim biraz daha rahatim aşilama sırasında hiç stresli değildim 5.gün flaan artık bi içim daralmaya başlamişti sebepsiz sebebini bilmeden ara ara olur ya insana
evet yaa basitoruz hormonu vucudumza hala devam ediyoruz progestan ileAslında bu yaşadığınız etkiler kullandığınız hormon ilaçlarından kaynaklı biraz damalum bir heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. Umarım sonuç sizin için güzel şekilde gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?