• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama olanlar bana tecrübeleriyle yardımcı olabilirlermii

valla çok geciktirmeden git. benim ilk ay tedavi sırasında yumurtamin çatladığı günü kaçırdılar aşılama yaptırmadım o kadar igneyi boşa kullanmış oldum :KK43:
Benm iğneyle değil canm klomejle olucak zaten ilaçla gelişiyor yumurtaları ondan iğneye gerek duymuyolr ama dedign doğru normal bi işlem gbi muamele yapiyolr benim psikolojm bozuldu asilama sirasinda yanimda ki odada ladin doğuruyor bagiriyo bana asilama yapiliyo durmak istemedim o an orda asilama yapildi doktor yat 10dk CIK dedi yanmda saat yk odada saat yok çok kotu oldm olicak zaten dedm ki olmamadida

Amin canm Rabbim dualatmizi kabul etsn ben hep ediyrm dua Rabbim kmn ne derdi varsa ona derman olan yazarm snde yaz canm ben yarb ilaca baslicam bakalm nasıl olcak

Hadi bakalım hayırlısı:KK45: yumurta çoğaltmak için mi ilaç kullanıyorsun. Rabbim yardım etsin en kisa zamanda :anneadayı: haberlerini bekliyoruz inşallah tatlı :KK46: kucağına almayi nasip etsin rabbim. Hepimizin inşallah.

ben özelde yaptırdım ama ona rağmen beklediğim ilgiyi göremedim. hemen diğer ay iğnelerle devam ettim aşılama yapıldı ama tutmadı. aşılamadan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldim ama oda kimyasal gebelik oldu yani kese görünmeden kaybettik :KK43: şimdi klomenle yumurta takibi yapılıyor. bizde herhangi bi sebep de bulunamadi ama 20 aydir olmuyor :KK43:

Sen hangi sehirdesin bide devlet hastanesine gitsen ben birçok kişiden devlet hastanelerinin daha iyi ilgilendiğini duydum gerçektende öyle benimle çok güzel ilgilendiler. Ozellerin hepsine güven olmuyo sırf para kazanmak için bu süreci uzatanlar varmış hiç olmayan şeyleri sana problem olarak sunarlar varmış. Allah böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi eğer ankaradaysan gel benim doktoruma yönlendireyim seni

Sen hangi sehirdesin bide devlet hastanesine gitsen ben birçok kişiden devlet hastanelerinin daha iyi ilgilendiğini duydum gerçektende öyle benimle çok güzel ilgilendiler. Ozellerin hepsine güven olmuyo sırf para kazanmak için bu süreci uzatanlar varmış hiç olmayan şeyleri sana problem olarak sunarlar varmış. Allah böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi eğer ankaradaysan gel benim doktoruma yönlendireyim seni
ben izmirdeyim cnm ama küçük bi ilcedeyim bizim burdaki devlet hastanesi çok kötü. merkezdeki devlet hastanesi de hem uzak hem de cok kalabalik ondan mecbur özele gittim.

Benm iğneyle değil canm klomejle olucak zaten ilaçla gelişiyor yumurtaları ondan iğneye gerek duymuyolr ama dedign doğru normal bi işlem gbi muamele yapiyolr benim psikolojm bozuldu asilama sirasinda yanimda ki odada ladin doğuruyor bagiriyo bana asilama yapiliyo durmak istemedim o an orda asilama yapildi doktor yat 10dk CIK dedi yanmda saat yk odada saat yok çok kotu oldm olicak zaten dedm ki olmamadida
evet cnm aynen. mesela en az yarim saat yatman gerekiyordu senin. bir daha aşılama yaptirirsam tüp bebek merkezi tarzi bi yer denicem

ben izmirdeyim cnm ama küçük bi ilcedeyim bizim burdaki devlet hastanesi çok kötü. merkezdeki devlet hastanesi de hem uzak hem de cok kalabalik ondan mecbur özele gittim.

Hmmm anladım canım hakkında hayırlısı inşallah en kisa zaman da olumlu sonuç alırsın. Nezaman gideceksin tekrar araştirmalara başladınmı

Hmmm anladım canım hakkında hayırlısı inşallah en kisa zaman da olumlu sonuç alırsın. Nezaman gideceksin tekrar araştirmalara başladınmı
cnm suan başka bi doktora gidiyorum zaten bizde bi problem bulunamadi. klomen yumurta takibi tedavisi yapiliyor suan. bu ay olmazsa yaza kadar ara vercem hastaneye gitmeye

Hadi bakalım hayırlısı:KK45: yumurta çoğaltmak için mi ilaç kullanıyorsun. Rabbim yardım etsin en kisa zamanda :anneadayı: haberlerini bekliyoruz inşallah tatlı :KK46: kucağına almayi nasip etsin rabbim. Hepimizin inşallah.
Evet canm benim yumurtaları kendi kendine gelişip catlamiyo PKo var bende o yüzden ilaç kllaniyrm sn ilk defami tedavi goruceksin daha önce ilaç tedavisi falan grdn mu ne kdrlk evlisin korunmuyosn

Ben devlet hastanesinde yaptırıcam nasip olursa ankaradayim ben zekai tahir burak hastanesine gidiyorum doktorum ömer Hamit yumuşak uzman doktor çok iyi bi doktormuş tavsiye üzerine gidittim
ben de ankaradayım canım 4 yıldır bebek için ugrasıyorum 3 kez negatif asılamam bı kez tutmayan tup bebek gecmişim var bu işlerin uzmanı oldum dıyebilirim her hastanedede bi gecmisim var tabiki ben gittiğin hastaneyi hiç tavsiye etmem acıkcası cebeci tıp fakultesi bu konuda gercekten mukemmel bi haatane 2 yıla yakındır ben gidiyorum cok memnunum zekahi tahir ve etlikte cok kötu tedavilerim oldu uzunca yazdım ama görunce bilğilendirmek istedim

Merhaba arkadaslar, oncelikle rabbim hepinize saglikli hayirli evlatlar nasip eder. Bende asila olacagim iki yildir bebek istiyoruz hicbir sorunumuz yok tum testler temiz cikti , dr asilama onerdi gun verildi bircok korkum var aslinda en buyu
gu ise dusuk yapmak , cunku bir dusum var. Digerleri igne kullanmak ve asilamanin kendisi , neden bilmiyorum ama cok yapay geliyo isinamadim bu fikre bir turlu :(

ben de ankaradayım canım 4 yıldır bebek için ugrasıyorum 3 kez negatif asılamam bı kez tutmayan tup bebek gecmişim var bu işlerin uzmanı oldum dıyebilirim her hastanedede bi gecmisim var tabiki ben gittiğin hastaneyi hiç tavsiye etmem acıkcası cebeci tıp fakultesi bu konuda gercekten mukemmel bi haatane 2 yıla yakındır ben gidiyorum cok memnunum zekahi tahir ve etlikte cok kötu tedavilerim oldu uzunca yazdım ama görunce bilğilendirmek istedim
Etlikte ne gibi sorunlar oldu bende orda tedavi oluyorum korktum simdi

valla canım arkana bile bakmadan kac derim iki asılama yaptılar ama asılama demeye bin sahit istermiş o kadar bilğili ve nazık olmama ragmen işittiğim azarlarda cabası
Evet dr cok kaba ve ukala bende hsg incesi ultrasyon yapan bayan (dr yada hemsire) ile bir tartisma yasadim , jendisini seri uretime gecmis fabrika sahibi gibi goruyordu sen yat sen kalk sen giyin v.s bir fincan cay fazla icmek icin o masada yatanin insan oldugunu unutur gibi davranisindan ve azarandan dolayi hasta haklarina sikayet ettim. Fakat dr dan memnunum (serdar dilbaz ) aciklayici ve motive ederek konusuyor . peki birde asilama acili bir islemmi bize o sureci en basindan adim adim anlatirmisin rica etsem.

Evet dr cok kaba ve ukala bende hsg incesi ultrasyon yapan bayan (dr yada hemsire) ile bir tartisma yasadim , jendisini seri uretime gecmis fabrika sahibi gibi goruyordu sen yat sen kalk sen giyin v.s bir fincan cay fazla icmek icin o masada yatanin insan oldugunu unutur gibi davranisindan ve azarandan dolayi hasta haklarina sikayet ettim. Fakat dr dan memnunum (serdar dilbaz ) aciklayici ve motive ederek konusuyor . peki birde asilama acili bir islemmi bize o sureci en basindan adim adim anlatirmisin rica etsem.
yok canım hiçbir acı ve zorlugu yok sendede sorun yokmus sepepsiz infertile yani okudugum kadarıyla bende aynı sekilde sebepsiz bizimkiside adeti 2ci yada 3 cü gidiyosun kan veriyosun ve ultrasyonla bakıyolar klomen veriolar durumuna göre adetin besinci günü hapı icmeye baslıyosun 5 gün içiyosun 2 gün bekleyip kontrole geliyosun yumurtan istenilen kaliteye ulastıysa catlatma ignesi veriyolar ge 11 de vurdurum iki gün sonra hastaneye sabah eşinle gidiyosun esin sperm veriyo onlar yıkanmaya götürülüyo senide 11 gibi muayne masasına alıyolar gelen spermleri şırınga ile tüplere yakın bi yere bırakıyolar cok basit bi işlem kısa sürüyo sonra 10 dkk sonra kalkıyosun ve 12 gün sonra kan testi veriyosun bu kadar bende bugun hastanedeydim dondurulmus embiriyom var transfer yaptırcam ikinci inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama etlikte devam piskolojik olarak insanı yıpratıyo sanada cebeci tıp fakultesine gelmenı tavsiye ederim senin gözünün içine bakıyolar süperr yani

Evet canm benim yumurtaları kendi kendine gelişip catlamiyo PKo var bende o yüzden ilaç kllaniyrm sn ilk defami tedavi goruceksin daha önce ilaç tedavisi falan grdn mu ne kdrlk evlisin korunmuyosn

Evet canım ben ilk defa tedavi görücem 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadik bende bi problem bulunamadı şimdilik ama eşimin canlı sperm sayısı ve hızında problem varmış aşılama önerdi doktor bakalım ne olacak hayırlısı inşallah

Hadi yaaa korktum şimdi. :KK57:Napsam ki. Degistirsemmi hastanemi ama benim doktorum çok iyi ilgileniyo benimle hastanede hiç problem yaşamadım. Ben en iyisi kalbimi bozmıyım devam ediyim inşallah bi problem yaşamam ve inşallah ilk denemede hamile kalırım hastane degistirmek zorunda kalmam. Ama sana ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sende en yakın zamanda alırsın güzel haberi :anneadayı:

Hadi yaaa korktum şimdi. :KK57:Napsam ki. Degistirsemmi hastanemi ama benim doktorum çok iyi ilgileniyo benimle hastanede hiç problem yaşamadım. Ben en iyisi kalbimi bozmıyım devam ediyim inşallah bi problem yaşamam ve inşallah ilk denemede hamile kalırım hastane degistirmek zorunda kalmam. Ama sana ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sende en yakın zamanda alırsın güzel haberi :anneadayı:

Maşallah ne guzelsiniz . Fotografinizi gördüm ve bunu söylemek için girdim :)

Zeynep0682 bişey sorabilirmiyim tedavide kullanılan ilaç ve iğneleri devlet mi karşılıyo yoksa bizmi ödüyoruz bilgi verebilirmisin herkes başka bişi söylüyor kafam karıştı merak ettim

Back
X