• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama olanlar bana tecrübeleriyle yardımcı olabilirlermii

Hadi yaaa korktum şimdi. :KK57:Napsam ki. Degistirsemmi hastanemi ama benim doktorum çok iyi ilgileniyo benimle hastanede hiç problem yaşamadım. Ben en iyisi kalbimi bozmıyım devam ediyim inşallah bi problem yaşamam ve inşallah ilk denemede hamile kalırım hastane degistirmek zorunda kalmam. Ama sana ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sende en yakın zamanda alırsın güzel haberi :anneadayı:
Hadi yaaa korktum şimdi. :KK57:Napsam ki. Degistirsemmi hastanemi ama benim doktorum çok iyi ilgileniyo benimle hastanede hiç problem yaşamadım. Ben en iyisi kalbimi bozmıyım devam ediyim inşallah bi problem yaşamam ve inşallah ilk denemede hamile kalırım hastane degistirmek zorunda kalmam. Ama sana ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sende en yakın zamanda alırsın güzel haberi :anneadayı:
amin cnm inşallah senin tedavinde olumlu gecer inşallah ama ben o hastande asılama baslatılıp kocaman bi kist olusup ayrıldıgım için soylemek istedım o kisti 4 ayda ancak atabildim nasibimde varmıs tabiki

Zeynep0682 bişey sorabilirmiyim tedavide kullanılan ilaç ve iğneleri devlet mi karşılıyo yoksa bizmi ödüyoruz bilgi verebilirmisin herkes başka bişi söylüyor kafam karıştı merak ettim
evet sartlar uygun olursa karsılıyo klomele baslarsın ilk zaten oda 10 tl paranla asan bile iğne verirlersede rapor cıkartıyosun yıne o sekılde karsılıyo bi kısmını kac yasındasın cnm

Evet canım ben ilk defa tedavi görücem 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadik bende bi problem bulunamadı şimdilik ama eşimin canlı sperm sayısı ve hızında problem varmış aşılama önerdi doktor bakalım ne olacak hayırlısı inşallah
Allah yardmcn olan canm çok zor bi süreç maddi olarak fiil ama ben klomenle gorduhm için asilamayi tabi iğneyle olanlar maddi olarak ta zor manevi olarak daha zor Rabbim inş yardım eder tutar

Ben bugün klomene başladı kızlar dua edin gelissin yumurtamsı bu ay guxl haberler alalim çok Yoruldum 2senedir

Allah yardmcn olan canm çok zor bi süreç maddi olarak fiil ama ben klomenle gorduhm için asilamayi tabi iğneyle olanlar maddi olarak ta zor manevi olarak daha zor Rabbim inş yardım eder tutar

Allah razı olsun canım. Rabbim uğraştırmasın inşallah hiçbirimizi. Allah umduğumuzdan geri koymasın.

Ben bugün klomene başladı kızlar dua edin gelissin yumurtamsı bu ay guxl haberler alalim çok Yoruldum 2senedir

Ayyyyy hadi bakalım hayırlısı inşallah olacak. Sonunda hamile haberini alıcaz inşallah :anneadayı:nekadar kullanacaksın klomeni. Bebisini alacaksın kucağına:KK46:. İnsanın vücudundaki bütün değişimler pisikolojiye bağlı birazda gelişecek de sürekli yürekten inan olacak inşallah

Ayyyyy hadi bakalım hayırlısı inşallah olacak. Sonunda hamile haberini alıcaz inşallah :anneadayı:nekadar kullanacaksın klomeni. Bebisini alacaksın kucağına:KK46:. İnsanın vücudundaki bütün değişimler pisikolojiye bağlı birazda gelişecek de sürekli yürekten inan olacak inşallah
5gun kullanicam canm cumartesi GNU gtcem hastaneye yumurta takibine bakalm nasıl olacak sanki bu sefer olacak gbine geliyor çünkü hc doktora gtmicrktk hazirana kadar dinlenicektk 5ay oldu tedaviye ara veren bugün eşim dedi bu ay hastaneye gdelm mi tamam dedim ve öylelikle başladı yine inş güzel sonuçlar aliriz doktor umutluyum eşinin değerleri güzel dedi sende kilo vermissn bu ck güzel bsi dedi bakalım nasıl olck

Kizlar doktorum beni asilamaya adetinin 3. Gunu gitmem uzere yonlendirdi ve esinde gelcek bugun dedi . o gunmu esimden sperm alincak ? Neden esimide istedi madem igne ilac verip gondercekler ? Kafam karisti

Kizlar doktorum beni asilamaya adetinin 3. Gunu gitmem uzere yonlendirdi ve esinde gelcek bugun dedi . o gunmu esimden sperm alincak ? Neden esimide istedi madem igne ilac verip gondercekler ? Kafam karisti
belki eşinin de sperm sayisi ölçülecektir

Daha önce eşine sperm testi yapildimi. Aşılamaya karar verilmeden önce

Back
X