Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Direnc (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sude_ay (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dileksultan (2. asilama) 15 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (? asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:
Kardelensel tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

Toplangel,Liman,İnception,Baharb,Dyd nerelerdesiniz kızlar?

Umarım iyisinizdir....

selam kızlar bizde bu ay aşılma yaptıracaz klomen kullandım ama bende pko var burda polikistik overli olupda sonuç alanlar varmı inş. vardır umudumu yitirmek istemiyorum:97:

Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Direnc (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sude_ay (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dileksultan (2. asilama) 15 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:

Umarım iyisinizdir....

camenta sen nasılsın neler yapıyorsun hiç girmiyorsun artık.senin de listede belirttiğin gibi bende negatiflendim cuma günü adetimin 3.günü tekrar başlıyor aynı süreç. 2. denememizi gerçekleştireceğiz inşallah. sen ne yaptın denemedin mi bidaha ara mı verdin canım.

Umarım iyisinizdir....

canım benim iyiyim sen nasılsın takip ediyorum sizleri ama yazmıyorum topiğe bu ay ara vermiştim ben canım aşılama olunca yazarım diye düşünmüştüm
sen neler yapıyosun canım
hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Umarım iyisinizdir....

cnm hoşgeldin özlettin kendini.sen nasılsın umarım iyisindir..ALLAHIN izniyle 7+5 oldu cnm...geçen hafta şükür kalp atışını duyduk..rabbim en kısa zamanda sana ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah.
özletme kendini cnm kendine iyi bak....

Canım yazdıklarında çok ama çok haklısın ama insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz birde bu kişi annemizse akan sular durmalı bence konuş onunla tüm duygularını söyle belki o zaman seni anlar.

Bugün aşılama oldum, dua edin de tutsun:26:
İnşallah canım inşallah dileklerimiz kabul olur

Kızlar 10.günüm idrarda baktım negatif karnımda korkunç ağrıyor garanti adet geliyor gene yedik kartı napalım kısmet diyeceğiz...

camentacım özlettin kendini...iyi olmaya çalışıyorum canım.sen nasılsın umarım iyisindir.
buradan takip etmeye çalışıyorum ama eski arkadaşlardan kimse girmiyor
k.i.b cnm arada haberdar et kendinden

Hayırlısı olsun canım,dilerim biran önce kavuşuruz meleklerimize.Fırsat buldukça girmeye,listeyi güncellemeye çalışıyorum.Benimde bu ay 3. aşılamam yapılacak,bakalım kısmet.

Canım teşekkür ederim,bende aynı şekilde. 2.aşılamadan sonra beni terketmeyen sadık foliküllerim nedeniyle desolet ve endol fitil kullandım,şimdi 3.aşılama için regl bekliyorum.3-4 güne kadar süreç başlar.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Canım benim maşallah,Allah sağlık versin,meleğimizin hep iyilik haberlerini duyalım inşallah.Bende iyiyim canım,teşekkür ederim.Sende kendine ve boncuğumuza çok iyi bak.

Kızlar 10.günüm idrarda baktım negatif karnımda korkunç ağrıyor garanti adet geliyor gene yedik kartı napalım kısmet diyeceğiz...

Canım idrarda henüz çıkmaz hiç boşuna bozma moralini.Gönülden listenin pozitiflerine +1 olmanı dilerim hayırlısıyla.

Aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile sonuç araştırılır. Bu 2 haftalık sürede progesteron vaginal tablet ya da jel kullanılması önerilmektedir.

slm kızlar. ben 15 gün önce aşılama oldum dün kan testi yaptırdım. değerim 7.06 çıktı. cuma tekrar yaptıracm düşünmekten kafayı yiyeceğim.....

Aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile sonuç araştırılır. Bu 2 haftalık sürede progesteron vaginal tablet ya da jel kullanılması önerilmektedir.

cnm sen bana burayı önerdin ne zamandan beri görmüyorum seni aramı verdin aşılamaya bende 2. aşılama negatif olacak gibi çünkü kahverengi kanla karışık akıntım var bakacaz 3 günde ne olduğu belli olur inşallah gebe kalırız yaaa.banane bende istiyommmmmm.....

olabilir gözüküyor 2 gün sonra değer azalmazda artarsa gebesin demektir cnm inşallah öyledir...

inşallah öyledir. ilk aşılamam ama burda kimyasal gebelikle ilgli yazıları okudum moralim bozuldu. inşallah benimde kimyasal gebelik değildir dua edin lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…