Toplangel,Liman,İnception,Baharb,Dyd nerelerdesiniz kızlar?
Umarım iyisinizdir....
Umarım iyisinizdir....
Umarım iyisinizdir....
Canım yazdıklarında çok ama çok haklısın ama insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz birde bu kişi annemizse akan sular durmalı bence konuş onunla tüm duygularını söyle belki o zaman seni anlar.ben tedavi negatif sonuçlandı diye değil başkalarının ailelerine bakıyorum çoçuğum üzülecek diye nasılda sözlerine dikkat ediyor.mesela benim kaynanam çoçuklarının canı birşeye sıkılmaın diye laf söylemez ama tabi gelinlere gelince neler neler söylerde neden benim annem de onun gibi değil neden onun için duygularımın bir önemi yok ben onu hayatımda utandıracak hiçbirşey yapmadım hatta okuyup devlet memuru oldum. ama yineden benim çoçuğumbeni üzmedi bende çoçuğu olmuyorsa baskı yapmayayım demiyor.yanımda değil hep laflarıyla karşımdaa ben ona çok üzülüyorum ama sorsanız o benim iyiliğimi düşünüyorda onun için baskı yapyor bana ben kocamada rezil oluyorum kocama ben torun istiyorum deyip duruyor ne ayıp ya onu düşünmüyor ben utanıyorum valla..neden benim annemde ne olursa olsun o benm kızımm deyip zor günümde yanımda olmuyor hep benden birşeyler istiyor ya benim bu hayattan istediklerim onlar ne olacak...
İnşallah canım inşallah dileklerimiz kabul olurBugün aşılama oldum, dua edin de tutsun:26:
camenta sen nasılsın neler yapıyorsun hiç girmiyorsun artık.senin de listede belirttiğin gibi bende negatiflendim cuma günü adetimin 3.günü tekrar başlıyor aynı süreç. 2. denememizi gerçekleştireceğiz inşallah. sen ne yaptın denemedin mi bidaha ara mı verdin canım.
canım benim iyiyim sen nasılsın takip ediyorum sizleri ama yazmıyorum topiğe bu ay ara vermiştim ben canım aşılama olunca yazarım diye düşünmüştüm
sen neler yapıyosun canım
hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
cnm hoşgeldin özlettin kendini.sen nasılsın umarım iyisindir ..ALLAHIN izniyle 7+5 oldu cnm ...geçen hafta şükür kalp atışını duyduk..rabbim en kısa zamanda sana ve tüm bekleyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah.
özletme kendini cnm kendine iyi bak....
Kızlar 10.günüm idrarda baktım negatif karnımda korkunç ağrıyor garanti adet geliyor gene yedik kartı napalım kısmet diyeceğiz...
sizce değerim nasıl kızlar. sonuç ne olur? fikirlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var...
Aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile sonuç araştırılır. Bu 2 haftalık sürede progesteron vaginal tablet ya da jel kullanılması önerilmektedir.
olabilir gözüküyor 2 gün sonra değer azalmazda artarsa gebesin demektir cnm inşallah öyledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?