Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba bayanlar bende ağustosta aşılama olcam bu ay olcaktım catlamayan
folikül olmuş d.k hapı verdi dr.gecer dimi kızlar bian önce tedaviya
başlamak istyrmmm daha önce kisten dolayı laproskopi oldum aynısı olcak
diye endişeleniyorum :26:başına gelen varmı catlamayn folikül gidermi
yardımcı olursanız cok sewinirim

mrb geçmiş olsun benimde olmuştu 2 tane dkh geçti.arada da soğan suyu içtim.........

kızlar çatlatma ignesini kendınızmı vurdunuz

Canım bi kalçadan yapılan var, onu poliklinikte vurduruyorsun. Bi de göbekten var onu da kendin vuruyorsun.
Doktorunun sana hangisini vereceğine bağlı
Bu arada sen ne durumdasın ne zaman aşılaman??

canım göbekten verdı bana ama ben cesaret edmyrm kendım vurmaya rıske atmaya gerek yok klınıge gıdıcem..cumartesı allahın ıznıyle aşılamam olucak dua et olurmu..senın nasıl gıdıyor hamıleleık bı sıkıntı yoktur inş.canımm

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Kardelenst (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Aayy (3.asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ebruuum (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu canım nerelerdesin?:26:

Umarım iyisindir ve hersey yolundadır...

Canım d.k.hapı direkt eritiyor endişe etme,tecrübeyle sabittir.

Hayırlısı olsun,güzel haberlerini almak dileğiyle.

cok teşekkür ederim cnm cvplar rahatlattı beni
umarım bebişler bizi daha fazla bekletmezde kavuşuruz RABBİM evlatsız kimseyi birakmasın AMİNNNNN

cok teşekkür ederim cnm cvplar rahatlattı beni
umarım bebişler bizi daha fazla bekletmezde kavuşuruz RABBİM evlatsız kimseyi birakmasın AMİNNNNN

Amin canım inşallah.Allah sağlıklı evlatlarla hepimizin yüzünü güldürsün inş.

gunaydın cnm nasılsın? bugun 2 arkadsımız var sonuc alınck bnmde yarın aşılamam var inş.olumlu olur..

Günaydın canım biz seninle aynı gün aşılama olmuşuz,bende dün lekelnme oldu,sende bişi varmı

bu arada şişliğim kasılmalarım baya bi azaldı,sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…