Günaydın canım biz seninle aynı gün aşılama olmuşuz,bende dün lekelnme oldu,sende bişi varmı
bu arada şişliğim kasılmalarım baya bi azaldı,sen nasılsın
gunaydın cnm nasılsın? bugun 2 arkadsımız var sonuc alınck bnmde yarın aşılamam var inş.olumlu olur..
Canım benim ikinci aşılamam 28 mayıs'ta oldu,şuan üçüncü aşılama için ilaç aşamasındayım.Lekelenme ve kasılma aşılamadan sonra birkaç gün bende de olmuştu,progestan'la birlikte lekelenme geçmişti.
Hayırlı haberlerini almak dileğiyle.
Arkadaşlar 5-7 gün yerleşme kanaması oluyor demişde(
hikayemi yani
Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Kardelenst (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Aayy (3.asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Ebruuum (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
ben de bugun sonuc aldim negatif, beni de silebilirsiniz
kızlar olumsuz sonuç aldım benide listede bir sonrakilere inşallah bölümüne ekleyebilirsiniz
Bu sabah 10.30 aşılama oldum.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?