Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsınız kızlar 3.aşılama için yarın başlıyorum hadi hayırlısı olsun inşallah
 
kızlar nie bu topik artık böle haeketsiz eskiden eve gelince oku oku bitiremezdiim.herkes temmuz 2011e gitti.?
 
Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome’un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen acrosome aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve yaklaşık 50 g dır.

Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyu kahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ HAZIRLANIŞI
Keçiboynuzu kürü: Yarım litre kadar su uygun bir tencerede kaynatılır. Su kaynamaya başlayınca içerisine 6-7 tane keçiboynuzu, küçük küçük kırılarak, ilave edilir. Daha sonra tencerenin kapağı kapatılır ve hafif ateşte 6 dakika kaynatılır. Keçiboynuzları kaynadıktan sonra ocak söndürülür. Sperm sayısı ve kalitesi arttırıcı kür 15 dakika demlenmesi amacıyla bekletilir. Bu 15 dakikalık süreç tamamlandıktan sonra suyun içindeki keçiboynuzu parçaları bir kaşık vasıtasıyla çıkarılır.

KULLANIMI
Bu kürün yarısı sabah aç karnına, diğer yarısı ise akşam yatmadan evvel içilir. 1 hafta boyunca aynen bu şekilde kullanıma devam edilir. 1 hafta tamamlandıktan sonra, 3 ay boyunca her akşam bu keçiboynuzu küründen 1 su bardağı kadar için. Daha sonraki aylarda ise aynı kürü zaman zaman uygulamanızda fayda vardır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu



ERKEKTE SPERM SAYISI VE HAREKET AZLIĞI: Ballı karışım (Bal, Dut pekmezi, Tarçın, Polen, Anason, Zencefil kökü, Kekik, Çörekotu, Biberiye, Defne tohumu, Isırgan tohumu, K. Hindistan cevizi, Karabiber, Kebabiye, Kişniş, Kitre, Mahlep otu, Meyan kökü, Tere tohumu, Topalak, Çakşı otu, Çemen otu, Çentiyane, Eğirkökü, Halile, Hardal, Havlıcan, Kakule, Karanfil, Kereviz tohumu, Kimyon, Kuşburnu, Ravent, Roka tohumu, Soğan tohumu, Maltoz, Zencefil kökü, Besbaze, Damla sakızı, Ginseng, Propolis, Vanilya, Arı sütü, Fildişi tozu, Keçiboynuzu pekmezi, Zerdeçal, Cakşır) ve Bio zink (çinko minerali).

ÇAKŞIR; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve meni artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Bileşiminde; nişasta, kateşik tanen, saponin, alkaloit, rezin ve uçucu yağ taşımaktadır.
Bu doğal tedavi yöntemini acaba yan etkisi olurmu gibi düşüncelere takılmadan güvenle kullanabilirsiniz.

(TAM ETKİ İÇİN 5 LİTRE ÖNERİLMEKTEDİR)
Kullanımı Şekli : Sabahları aç karnına 1 çay bardağı Cakşır suyunun içine 1 tatlı kaşığı pekmez ilave edilir ve içilerek kullanılır. Pekmez cakşır suyunun kana daha hızlı karışıp daha hızlı etki edebilmesi ve tat vermesi için ilave edilmektedir.

KUŞDİLİ: Tüm salgı bezlerini dengeli bir şekilde çalıştırır. Erkeklerde de kadınlarda olduğu gibi cinsel iktidarsızlığı giderir.

MAYDANOZ: Bedeni yorgunluk ve ruhi bunalımı giderir. Erkeklerde cinsel gücü arttırır.

NANE: Cinsel isteği çok arttırır. Erkekte psikolojik iktidarsızlığı giderir.

TARÇIN: Cinsel isteği çok arttırır.

ZAHTER:
RUHEN VE BEDENEN CANLILIK SAĞLAR CİNSEL GÜCÜ ARTIRIR VE İKTİDARSIZLIĞI GİDERİR. Kekik gibi kullanılır Toz halinde yemeklere serpilir. Çay olarak ta kullanılır.

ZENCEFİL: TÜM VUCUDU UYARARAK BEDENİ VE ZİHNİ ÇALIŞMA GÜCÜNÜ ARTIRIR. Erkekte cinsel gücü ve isteği cok atırır. Günlük miktar bir kahve kaşığıdır. Toz halinde reçel marmelatlara veya hamurişlerine karıştırılır. Et yemeklerine ve sosa karıştırılır. Süt ve salebe de karıştırılabilinir.

KEKİK: Vucudun savunma gücünü artırır. Erkekte cinsel arzuyu artırır.

KARANFİL : Cinsel isteği çok artırır. Gunde 1-2 adet yeterlidir. Yemekte et suyu sebze ve kompostolara katılarak yenir.
 

VİTAMİNLER VE MİNERALLER


E- vitamini:
Kadında ve erkekte üreme vitaminidir. Kasların ve sinirlerinnormal çalışmasını sağlar. Eksikliğinde cinsiyet organları yeteri kadar çalışmaz. Bugday çimi, fıstık, soya, yulaf ezmesinde bulunur.

ÇİNKO: Eksikliğinde erkeklerde husyeler yeterli ve iyi. Böbreküstü bezleri de yetersiz kalır. prostat bezlerinin şişmesi ve kanser meydana gelebilir. Bugday kepeği, kuru fasülye, mercimek, yumurta ve ekmekte bulunur.

FOSFOR: Husyelerin çalışması , sinirlerin tamiri, ve gelişmesi, beynin çalışmasını sağlar Soya, bugday çimi, yumurta, badem, kurufasülyede bulunur.

İYOT:
İyot şimanlatır veya zayıflatır. Cinsel bezeler, husyeler üzerinde etkilidir. Soya, sarımsak, karides, süt, soğanda bol bulunur.

MAGNEZYUM: Çok önemli görevleri vardır. Vakitsiz yaşlanma ve bilhassa erkeklerde prostat kanserini önler Buğday çimi, Badem, soya, kurubakla, fındık ta bol bulunur.

MANGANEZ: Eksikliği kız ve oglan cocuklarında kısırlık yaratabilir. Bedeni ve ruhi bunalımı önler. hububat, muşmula, fındık , karaciğerde bulunur.

SELENYUM: Sperm hücrelerinin gelişimi sırasında selenyum maddesinin çok önemli bir rol oynadığını belirlediler. Bulgulara göre, selenyum maddesi bir proteini harekete geçirerek sperm hücrelerinin oksitlenmesini önlüyor. Böylelikle daha canlı ve aktif kalan spermlerin dölleme yeteneği artıyor. Aksi durumda ise oksitlenen spermler dölleme fonksiyonunu yerine getiremiyor. Bilim adamları ayrıca selenyumun maddesinin sperm hücresinin nefes alması sırasında da önemli bir rolü olduğunu belirlediler.

SPERM AZLIĞI

ANASON VE SU: Bir çay bardağı sicak suya yarım kahvekaşığı anason konur. 5 dadkika bekletilir süzülüp içilir.

PİRİNÇ , ŞEKER, SÜT (SÜTLAÇ): Bol bol yenilmesi gereklidir

ISIGAN OTU VE SU: 4 bardak suya 3 tutam ısırgan otu konur. 10 dakika kaynatılıp süzülür ve içilir.

yemek sırasında bir tatlı kaşığı kuvvet macunu ve bir çorba kaşığı andız pekmezi alınması tavsiye edilir.
 
camenta mrb canım bişey soracaktım doktor bize de sebebsiz infertile dedi ama eşimin morfolojisi sıfır şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum.size de sebebsiz demiş sizin herşeyiniz normal mi?aklım çok karışık da.tşk.ederim.
 
Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.





Aayy (3.asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ebruuum (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?



Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.


 
Son düzenleme:

eşinin morfolojisi sıfırsa sebepsiz infertilite dememeleri gerekir..sende sorun yok demek istemiştir belki canım..
bende sebepsiz infertilite var,benimde eşiminde bütün tahliller filmler normal çıktı,buyüzden sebepsiz dedi doktorum
 

Canım merhaba

Bu güne kadar eşimin spermiogram değerleri normal çıktı.Doktora ilk gittiğimizde kendi kendine olur,aşılamaya vb. gerek yok aslında demişti ama enteresandır ki beş yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hiç gebelik oluşmadı.:44:Bu noktadan yola çıkarak,neyin ne kadar normal olduğundan zaman zaman bende endişe ediyorum canım.:44:
 

cannım ben de sen gibi düşünüyorum ama doktor tüp bebekte bunun önemli olmadığını söyledi.............hatta onlar internet bilgisi dedi.önemli olan spermin baş yapısıymış tüp bebekte.kruger yönteminde rambo sperm arıyorlar ama bize tüp bebek için başı sağlıklı sperm yeter dedi kuyruk ve boyun özelliklerinin önemi yokmuş..................inşallah öyledir de tutar..................hepimiz sağlıklı bebeklerimize bir an önce kavuşuruz inşallah
 

Canım merhaba Özledik seni

Spermin üretim döngüsü yaklaşık 72 gündür.Dolayısıyla düzenli kullanımda etkisi belirginleşir ama fayda sağlar.
 
Canım merhaba Özledik seni

Spermin üretim döngüsü yaklaşık 72 gündür.Dolayısıyla düzenli kullanımda etkisi belirginleşir ama fayda sağlar.

sağol cnm bu hafta düşük yaptım diye misafirlerim falan vardı geçmiş olsun demek için geldiler birde geçen hafta doktora gittim bir sonraki adetinde gel tüp bebeğe başlayalım dedi.ama bende sabırsızlanıyorum adet olmak için acaba maydanoz suyu içsem erken adet olsam birşey değişirmi ayyyyy çok sabırsızım yaaaaaa...
 
kızlar bısey sorucam aşılamadan sonra ilk 2 gun kasık agrılarım vardı bugn agrım yok o kadr ara ara oluyor bu normalımı acaba
 
kızlar bısey sorucam aşılamadan sonra ilk 2 gun kasık agrılarım vardı bugn agrım yok o kadr ara ara oluyor bu normalımı acaba

yumurtlama odlduğu için olmuş olabilir ayrıca bence vucudun hamile kalmasıyla adet belirtileri aynı ve ayırt etmek imkansız hiçbiryeriniz ağrımasada hamile olabilirsiniz.kesin sonuç kan testi vucudu çok fazla dinlemek psikolojide bozuyor..inşallah gebesinizdir..
 

gerçekten hiç ağrısı olmadan aşılaması tutan varmı??
benim bugün 8.günüm,hiç ağrım olmadı lekelenme tarzında kanama falanda yok..tutmadımı diye üzülüyorum,nasıl geçicek bu hafta
 
saol cevabın ıcın pembesu..rahat gecırıyorum stres yapmıyorum zaten olmucagını bıldıgım ıcn herhalde..esımın sprm sonucunda hareket o kdr ıyı cıkmadı ondan dolayı pek bır beklentım kalmdı
 
gerçekten hiç ağrısı olmadan aşılaması tutan varmı??
benim bugün 8.günüm,hiç ağrım olmadı lekelenme tarzında kanama falanda yok..tutmadımı diye üzülüyorum,nasıl geçicek bu hafta

evet var benim hiç ayrım sızım olmadı ama meğerse gebeymişim tabi ben bebeğimi kaybettim gelişmediği için düştü ama hiçbiryerim ağrımadı hatta kesin hamile değilim sandım ....meğerse tutmuş .keşke sağlıklı olsaydı ve yaşasaydı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…