kızlar nie bu topik artık böle haeketsiz eskiden eve gelince oku oku bitiremezdiim.herkes temmuz 2011e gitti.?
kızlar nie bu topik artık böle haeketsiz eskiden eve gelince oku oku bitiremezdiim.herkes temmuz 2011e gitti.?
camenta mrb canım bişey soracaktım doktor bize de sebebsiz infertile dedi ama eşimin morfolojisi sıfır şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum.size de sebebsiz demiş sizin herşeyiniz normal mi?aklım çok karışık da.tşk.ederim.
camenta mrb canım bişey soracaktım doktor bize de sebebsiz infertile dedi ama eşimin morfolojisi sıfır şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum.size de sebebsiz demiş sizin herşeyiniz normal mi?aklım çok karışık da.tşk.ederim.
eşinin morfolojisi sıfırsa sebepsiz infertilite dememeleri gerekir..sende sorun yok demek istemiştir belki canım..
bende sebepsiz infertilite var,benimde eşiminde bütün tahliller filmler normal çıktı,buyüzden sebepsiz dedi doktorum
arkadaşlar sperm kalitesini yükseltmek için beslenince hemen faydası oluyormu spermlere hani spermler 3 ayda bir üretiliyor ya acaba 3 ay sonraamı faydası oluyor belki çok şaçma soru ama bilgilendirirseniz sevinirim bilmemek değil öğrenmemek ayıp demi.....
Canım merhabaÖzledik seni
Spermin üretim döngüsü yaklaşık 72 gündür.Dolayısıyla düzenli kullanımda etkisi belirginleşir ama fayda sağlar.
kızlar bısey sorucam aşılamadan sonra ilk 2 gun kasık agrılarım vardı bugn agrım yok o kadr ara ara oluyor bu normalımı acaba
yumurtlama odlduğu için olmuş olabilir ayrıca bence vucudun hamile kalmasıyla adet belirtileri aynı ve ayırt etmek imkansız hiçbiryeriniz ağrımasada hamile olabilirsiniz.kesin sonuç kan testi vucudu çok fazla dinlemek psikolojide bozuyor..inşallah gebesinizdir..
gerçekten hiç ağrısı olmadan aşılaması tutan varmı??
benim bugün 8.günüm,hiç ağrım olmadı lekelenme tarzında kanama falanda yok..tutmadımı diye üzülüyorum,nasıl geçicek bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?