Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılamada herşey mükembel olsa bile gebe kalma olasılığı %80 dir. ama önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bir melek dünyaya getirmek herkese ALLAH anne baba diyebilen sağlıklı bebişler versin amin....

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Her işte sabır ama bu süreçte daha çok sabır lazım canım.

Maydanoz suyunun zararı olacağını pek sanmıyorum.:44:
Bkz;

Maydanoz suyunda çok yüksek miktarda klorofil bulunur.Klorofil kanı arttırıcı görev yapar.Yani bir nevi kan yapar.Kanın artmasıyla birlikte böbrekler karaciğer ve idrar yollarının temizlenmesine ve daha iyi işlemesine yardımcı olmuş olur.

Ayrıca maydanoz suyu içildiğinde sindirim yollarını uyarıcı bir görev üstlenir.Sindirim sorunları olanlar maydanoz suyunu sabah kahvaltıdan önce ve gece yatarken içerlerse sindirim enzimleri uyarılacak ve sindirimleri düzene girecektir.

Maydanoz suyu ince bağırsaktaki peristaltik denilen enine ve boyuna kas kasılmalarını kolaylaştırarak ince bağırsakların çalışmalarını da düzenler.

Maydanoz en zengin C vitamini kaynaklarından olduğu için sabahları bir tutam almak gün boyu bize gereken C vitamininin büyük kısmını sağlayacaktır.

Not:Benim doktorum,tedavi sürecinde,adetin hep müdahalesiz,spontane olmasından yana.

İyilik haberlerini almak dileğiyle canım.

Son düzenleme:

sağol canım,benim adet dönemlerimde ağrısız olduğu için değişiklik bekliyordum galiba..
bebeğin için üzüldüm,inşallah birdahaki sağlıklı olur,hiç ayrılmaz yanından

cemanta sağol cnm yardımların için ya ben rapor için başvurdum rapor hazır şimdi tedaviye başlayabilirim ayrıca ayın 8 de sağlık atamaları var % 99 atanırım çünkü puanım yüksek ama atanırsam devletten yararlanamam mı biliyormusun. yani raporun başvurduğun tarihmi önemli .. 1 ay sonra atansanda etkilemezmi bilen varmı acil yardım......

Berraksuuu canım nerelerdesin?:26: Hiç denk gelemez olduk seninle.Neler yapıyorsun,nasılsın?Buharlı temizlik mak.geldimi?Özlem ve sorularım birikmekte canım.:80:

kızlar benim aşılama iptal oldu öbür aya kaldı doktorum izine ayrılmış of ya ne kısmetsizim ben Allahım
durmadan bi aksilik çıkıyor o kadar yoruldumki artık
ama napalım hayırlısı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

yaa nasıl acil bi durum değilse büyük saygısızlık,seni başka bi hekime yönlendirmeli en azından ilaç kullanıyoruz yaa bu kadar bassitmi yani

Berraksuuu canım nerelerdesin?:26: Hiç denk gelemez olduk seninle.Neler yapıyorsun,nasılsın?Buharlı temizlik mak.geldimi?Özlem ve sorularım birikmekte canım.:80:

cnm sizleri sürekli takip ediyorum...evet cnm makinem geldi söylediğim zaman almıştım....evim geniş olduğu için bayaa işime yaradı..

cnm birşey soracağın zaman yaz cnm ben günde en az 5-6 defa topiğe giriyorum..mutlaka cvp yazarım cnm.

Son düzenleme:
arkadaşlar acil cvp yazın bilen varsa ya tüp bebek raporu çıkartıldıktan 1 ay sonra atamam olursa devlet yardımından yararlanamayacakmıyım yoksa çıkış tarihine göremi tedavi olunacak yardııııııımmmmm lütfen kafam çok karışık

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aayy (3.asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ebruuum (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…