Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende temmuz 18 de aşılama yaptırdım test yaptırmak için 3 günüm kaldı inşallah hayırlı haberler alırım sabırsızlanıyorum

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aayy (3.asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ebruuum (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aayy , Superisi33 , Sedefler , Ebruuum nerelerdesiniz kızlar?:26:

Dilerim hayırlı sonuçlar almışsınızdır.

slm kızlar ben yine dayanamadım bugün test yaptırdım.aşılandığım günüde sayarsak 12.gün.değerim 8 çıktı.dr gebelik yok dedi ama çok erken pazartesi yine bakalım dedi.sizce artarmı.bu zamana kadar 8i bile hiç görmemiştim hep 2civarları çıkıyodu.biraz ümilendim mi ümitleneyim mi?

değerler ortalama olarak iki günde iki katına çıkıyosa pztye 3 gün var.yaklaşık olarak 25lerde falan olacak ve hamile olacam gibi bir mantık yürütebilir miyiz ki?ne dersiniz?

cnm değer çok düşük çıkmış ama olmazda diyemeyiz yaradan rabbim dilerim bir mucize yaratır .......

Aayy , Superisi33 , Sedefler , Ebruuum nerelerdesiniz kızlar?:26:

Dilerim hayırlı sonuçlar almışsınızdır.

günaydın kızlar umarım hepinizin aşılaması olumlu sonuçlanır.canım ben superisini biliyorum.adet oldu malesef.inş bi dahakinde kendiliğinden olur.
bende 25 temmuzda aşılama yaptırdım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aayy (3.asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

kızlar günaydın nasılsınız uzun zamandır yoktum tatildeydim yeni döndüm ama yanlız gelmedim meleğimde benimle birlikte geldikızlar bilenler vardır geçen ay aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım ama şimdi 1.5 aylık hamileyim hemde normal yoldan kızlar size umut olsun ben negatif sonuç aldığımda çok kötü olmuştum her şeyi bırakmıştım tedaviye ara vermiştim hatta eşimle konuşmuştuk ve 1 yıl bişey yapmayacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim yani herşey kafada bitiyomuş tamamen akıldan silip atmak gerekiyormuş hala şaşkınım ve inanamıyorum kalp atışlarınıda bi duysam başka bişey istemiyorum:44: şu anda:44: allah hepinizin gönlüne göre versin herşeyin zamanı var demekki

canımmm benımmm cok sevındım allah saglıkla sıhhatlı kucagını almayıda nasıp etsın ama yanlıs htrlamyrsam ztn szde bı sorun yoktu. haklısın hersey beyınde bıtıyor takıntı yapmamak ve odaklanmamak lazım o kdr cok

çok sağol canım darısı buradaki ve bebek isteyen herkesin başına evet sadece hipotiroidim vardı başka bi problem yoktu

fundakrc inanamıyorum hamile misin? super yaaa...Allah bizlere de nasip eder inşallah...ben yine regli oldum, bu ay da olmadı malesef...senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

çok sağol canım darısı inşallah en yakın zamanda senin başına

Funda o kadar sevindim ki anlatamam cnm allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin hayırlı olsun tekrar

slm kızlar ben bugün test yaptıracaktım ama gidemedim çünkü regl oldum malesef
sonuç bekleyen arkadaşlar inş. sizlerden iyi haberler alıırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…