bende temmuz 18 de aşılama yaptırdım test yaptırmak için 3 günüm kaldı inşallah hayırlı haberler alırım sabırsızlanıyorum
Hayırlısı olsun arkadaşım.
Güzel haberlerini almak dileğiyle.
değerler ortalama olarak iki günde iki katına çıkıyosa pztye 3 gün var.yaklaşık olarak 25lerde falan olacak ve hamile olacam gibi bir mantık yürütebilir miyiz ki?ne dersiniz?
slm kızlar ben yine dayanamadım bugün test yaptırdım.aşılandığım günüde sayarsak 12.gün.değerim 8 çıktı.dr gebelik yok dedi ama çok erken pazartesi yine bakalım dedi.sizce artarmı.bu zamana kadar 8i bile hiç görmemiştim hep 2civarları çıkıyodu.biraz ümilendim mi ümitleneyim mi?
Aayy , Superisi33 , Sedefler , Ebruuum nerelerdesiniz kızlar?:26:
Dilerim hayırlı sonuçlar almışsınızdır.
canımmm benımmm cok sevındım allah saglıkla sıhhatlı kucagını almayıda nasıp etsın ama yanlıs htrlamyrsam ztn szde bı sorun yoktu. haklısın hersey beyınde bıtıyor takıntı yapmamak ve odaklanmamak lazım o kdr cok
kızlar günaydın nasılsınız uzun zamandır yoktum tatildeydim yeni döndüm ama yanlız gelmedim meleğimde benimle birlikte geldikızlar bilenler vardır geçen ay aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım ama şimdi 1.5 aylık hamileyim hemde normal yoldan kızlar size umut olsun ben negatif sonuç aldığımda çok kötü olmuştum her şeyi bırakmıştım tedaviye ara vermiştim hatta eşimle konuşmuştuk ve 1 yıl bişey yapmayacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim yani herşey kafada bitiyomuş tamamen akıldan silip atmak gerekiyormuş hala şaşkınım ve inanamıyorum kalp atışlarınıda bi duysam başka bişey istemiyorum:44: şu anda:44: allah hepinizin gönlüne göre versin herşeyin zamanı var demekki
fundakrc inanamıyorum hamile misin? super yaaa...Allah bizlere de nasip eder inşallah...ben yine regli oldum, bu ay da olmadı malesef...senin adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
kızlar günaydın nasılsınız uzun zamandır yoktum tatildeydim yeni döndüm ama yanlız gelmedim meleğimde benimle birlikte geldikızlar bilenler vardır geçen ay aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım ama şimdi 1.5 aylık hamileyim hemde normal yoldan kızlar size umut olsun ben negatif sonuç aldığımda çok kötü olmuştum her şeyi bırakmıştım tedaviye ara vermiştim hatta eşimle konuşmuştuk ve 1 yıl bişey yapmayacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim yani herşey kafada bitiyomuş tamamen akıldan silip atmak gerekiyormuş hala şaşkınım ve inanamıyorum kalp atışlarınıda bi duysam başka bişey istemiyorum:44: şu anda:44: allah hepinizin gönlüne göre versin herşeyin zamanı var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?