slm kızlar ben bugün test yaptıracaktım ama gidemedim çünkü regl oldum malesef
sonuç bekleyen arkadaşlar inş. sizlerden iyi haberler alıırız...
hayırlısı olsun,çok üzüldüm canım..
bende eğer hamile değilsem biran önce regl olayım diyorum,bu bekleme stresi öldürücek yoksa beni
kızlar günaydın nasılsınız uzun zamandır yoktum tatildeydim yeni döndüm ama yanlız gelmedim meleğimde benimle birlikte geldikızlar bilenler vardır geçen ay aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım ama şimdi 1.5 aylık hamileyim hemde normal yoldan kızlar size umut olsun ben negatif sonuç aldığımda çok kötü olmuştum her şeyi bırakmıştım tedaviye ara vermiştim hatta eşimle konuşmuştuk ve 1 yıl bişey yapmayacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim yani herşey kafada bitiyomuş tamamen akıldan silip atmak gerekiyormuş hala şaşkınım ve inanamıyorum kalp atışlarınıda bi duysam başka bişey istemiyorum:44: şu anda:44: allah hepinizin gönlüne göre versin herşeyin zamanı var demekki
canım çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin
ne güzel bir haber bu
canım çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin
ne güzel bir haber bu
kızlar günaydın nasılsınız uzun zamandır yoktum tatildeydim yeni döndüm ama yanlız gelmedim meleğimde benimle birlikte geldikızlar bilenler vardır geçen ay aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım ama şimdi 1.5 aylık hamileyim hemde normal yoldan kızlar size umut olsun ben negatif sonuç aldığımda çok kötü olmuştum her şeyi bırakmıştım tedaviye ara vermiştim hatta eşimle konuşmuştuk ve 1 yıl bişey yapmayacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim yani herşey kafada bitiyomuş tamamen akıldan silip atmak gerekiyormuş hala şaşkınım ve inanamıyorum kalp atışlarınıda bi duysam başka bişey istemiyorum:44: şu anda:44: allah hepinizin gönlüne göre versin herşeyin zamanı var demekki
sanırım olmadı daha dr görmedi ama beta hcg karşısında 0,1 ml yazıyor sanırım yok anlamında
evet yok anlamında ya keşke herkes burda hamileyim diye yazsa hepimiz çok sevinsek noooolurduuuu
kızlar cuma test yapmıştım hatırlayanız vardır 7.64 çıkmıştı bugün tekrarladım ve 60.6 çıktı inanamıyorum hamileyimmmmm.darısı tüm bebek bekleyenlerin başına olsun inşllah.allah çok büyük bu mubarek günlerde ümidinizi kaybetmeyin sakın.sizleri çok seviyorum.camenta berraksu duygu beni bu bekleyişte yalnız bırakmayan adını hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler:)
Canım çok sevindim,tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.ben de bugün öğrendim havalardayım:)
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kaç yıılk evliydiniz..
maaalesef şans herzaman bizden yana değil üzülüyorum ama yok çaresi vermeyen allah vermiyor işte...
kızlar cuma test yapmıştım hatırlayanız vardır 7.64 çıkmıştı bugün tekrarladım ve 60.6 çıktı inanamıyorum hamileyimmmmm.darısı tüm bebek bekleyenlerin başına olsun inşllah.allah çok büyük bu mubarek günlerde ümidinizi kaybetmeyin sakın.sizleri çok seviyorum.camenta berraksu duygu beni bu bekleyişte yalnız bırakmayan adını hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler:)
hepinize teşekkür ederim dün gittik doktora keseyi gördük allahın iziniyle 10 gün sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah pembesu 1.5 yıllık evliyim darısı herkesin başına ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin ninhan senide tebrik ederim çok güzel bi duygu allah her kadına yaşatsın bu duyguyu
fundakrc, nasıl sevindim anlatamam, seninle aynı günlerde aşılama sonucu bekliyorduk..
bende negatif sonuc aldım. o zaman tatildeydim. uzaklaştım herseyden bebekle ilgili hiç bir şey düşünmedim, hatta uzunca süre buraya da uğramadım....
bende şimdi adet olmayı bekliyorum, yeniden dr.a gidicem. 2 gün geçti tarihim. hayırlısı bakalım. senin meleğin gibi süpriz yapsa ne kadar güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?