Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar ben bugün test yaptıracaktım ama gidemedim çünkü regl oldum malesef
sonuç bekleyen arkadaşlar inş. sizlerden iyi haberler alıırız...

hayırlısı olsun,çok üzüldüm canım..
bende eğer hamile değilsem biran önce regl olayım diyorum,bu bekleme stresi öldürücek yoksa beni

hayırlısı olsun,çok üzüldüm canım..
bende eğer hamile değilsem biran önce regl olayım diyorum,bu bekleme stresi öldürücek yoksa beni

amin canım kısmet diyelim inş. sizlerden iyi haberlerler alırız
beklemek bu işin en zor tarafıymış onu öğrendim ben hele birde olumsuz sonuç alınca...........
neyse hayırlısı böyleymiş vardır bir vakti zamanı

canım çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin

ne güzel bir haber bu

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kaç yıılk evliydiniz..

kızlar cuma test yapmıştım hatırlayanız vardır 7.64 çıkmıştı bugün tekrarladım ve 60.6 çıktı inanamıyorum hamileyimmmmm.darısı tüm bebek bekleyenlerin başına olsun inşllah.allah çok büyük bu mubarek günlerde ümidinizi kaybetmeyin sakın.sizleri çok seviyorum.camenta berraksu duygu beni bu bekleyişte yalnız bırakmayan adını hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler:)

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.ben de bugün öğrendim havalardayım:)

Canım çok sevindim,tebrik ederim.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim gözün aydın,tebrik ederim.

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aayy (3.asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇUmudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Canım çok sevindim,tebrik ederim.

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.ben de bugün öğrendim havalardayım:)

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kaç yıılk evliydiniz..

maaalesef şans herzaman bizden yana değil üzülüyorum ama yok çaresi vermeyen allah vermiyor işte...

hepinize teşekkür ederim dün gittik doktora keseyi gördük allahın iziniyle 10 gün sonrada kalp atışlarını duyucaz inşallah pembesu 1.5 yıllık evliyim darısı herkesin başına ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyin ninhan senide tebrik ederim çok güzel bi duygu allah her kadına yaşatsın bu duyguyu

gözün aydın, Allah kucağına almayı nasip etsin..

fundakrc, nasıl sevindim anlatamam, seninle aynı günlerde aşılama sonucu bekliyorduk..
bende negatif sonuc aldım. o zaman tatildeydim. uzaklaştım herseyden bebekle ilgili hiç bir şey düşünmedim, hatta uzunca süre buraya da uğramadım....

bende şimdi adet olmayı bekliyorum, yeniden dr.a gidicem. 2 gün geçti tarihim. hayırlısı bakalım. senin meleğin gibi süpriz yapsa ne kadar güzel olur...

aaaaaa çok sevindim değer çok düşük gelmişti ama bak nasılda yükselmiş ilkini kaçıncı gün yaptırmıştın

evet canım ya benim için de sürpriz oldu hiç beklemiyordum belki senin meleğinde sana sürpriz yapacaktır benim tam adet olmam gereken günde 1-2 damla kanamam oldu ben adet oluyorum dedim sonra yola çıktık tatile gittik bekliyorum bekliyorum adet olmuyorum hava değişikliği heralde dedim bide sürekli uyuyodum 1 hafta bekledim olmadı sonra test yaptım bide ne göreyim çift çizgi canım hamilelerin duası kabul olur derler hepiniz için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…