şimdi kaan vermeden geliyorum bi aksilik olmazsa kızlar bu gün 5 de öğrenecem sonucumu bendede aynı kasık ağrıları var bende adet olacağım diye ümidimi kestim bu gün 12. günüm dün eczaneden test aldım negatif çıktı :2:
slm arkadaşlar bende sizler gibi merakla bekeldim akşama kadar ama sonucum yarına kalmış çok sinirlendim hata bende gidip özele yaptırmadım 1 saatte veriyolardı sıcak diye gitmedim yakınımızda sağlık ocağı vardı oaraya gittim bunlarda öyle yaptılar. ayrıca doğumgünümü kutlayan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yarın haberleri veririm inşallah arkadaşlar olumlu veya olumsuz.
Kızlar slm,
ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. 15 gün bekleme süresi var önümde.Progestan neden kullanıyorsunuz merak ettim. doktorum bana birşey vermedi. bilgi verebilir misiniz?
tşk
sonucum olumsuz arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun 1 ay kendimi toparlayıp sonrasında devam artık ,yalnız bu sürede gelirmi gelmezmi inşallah gelir :) olmazsa devam yinede :)Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Blny72 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?
Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Vizontele (? asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Eki Görüntüle 234746 Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
günaydın herkese
negatif alan arkadaşlar üzülmeyün lütfen.
bebeğimizin birgün geleceğine inanalım.
hem bu ay da dikkat edin, unutmayın ilaçlar 2 ay etkili.
nur nurca senin test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
hadiiiii çabuk yaz.
bende adet olmazsam yarın test yapacağım.
kızlar sonucum negatif benimde. başkada aşılama denemek istemiyorum. doktorum ikinci aşılamadan sonra tüp bebek demişti ama biraz ara vermek istiyorum. 2012 de tedavime devam etmek istiyorum. üst üste aşılama oldukça yıprattı beni. kendimi iyice eksik bi insan gibi hissetmeye başladım. galiba psikolojik destek almam gerekebilir. sizler ne önerirsiniz???????
yaa bu arada:44: listeden beni niye sildinizzz
Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / OĞLUŞUMUZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Zeyer (? asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Yyakamoz (? asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Emsal (2.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
lkrszn (1.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Sem26 (1.asilama) 6 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Tk38tk (2.asilama) 12 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Blny72(1.asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.
kızlar sonucum negatif benimde. başkada aşılama denemek istemiyorum. doktorum ikinci aşılamadan sonra tüp bebek demişti ama biraz ara vermek istiyorum. 2012 de tedavime devam etmek istiyorum. üst üste aşılama oldukça yıprattı beni. kendimi iyice eksik bi insan gibi hissetmeye başladım. galiba psikolojik destek almam gerekebilir. sizler ne önerirsiniz???????
Kızlar slm,
ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. 15 gün bekleme süresi var önümde.Progestan neden kullanıyorsunuz merak ettim. doktorum bana birşey vermedi. bilgi verebilir misiniz?
tşk
Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / OĞLUŞUMUZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.
Zeyer (? asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Yyakamoz (? asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Maria73 (1 aşılama yapıldı) 2 ağustos 1.tüp bebek yapıldı. SONUÇ?
Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Emsal (2.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
lkrszn (1.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Sem26 (1.asilama) 6 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
duru76 (1.aşılama) 15 ağustosta aşılama yapıldı. SONUÇ?
Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Blny72(1.asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak,mesajın en başındakibölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.
duru76 (1.aşılama) 15 ağustosta aşılama yapıldı. SONUÇ?
Merhaba canım yaaa bana sabahtan izin vermediler öğleden sonra yapacağım testi bende heyecanla bekliyorumm.Peki sen neden bugün yapmıyosun testi 14. günümüzz
merhabalar.. aynı gün yaptırmışız aşılamamızıaynı gün de mutlu haberlerimizi alırız inşallah ben progestan kullanıyorum vajinal olarak. ama ne yaparsam yapayım yarısı dışarı firar ediyor sanırım ağızdan başlıcam. rahmin dokusunu güçlendirip bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. genelde aşılamadan sonra kullanılıyor anladığım, sen de doktoruna bir sor istersen. herhangi bir belirtin varmı şimdiden ? bende kasık ağrıları regl ağrısı gibi ara ara artarak oluyor ama göğüslerde bi değişiklik yok. hemen oluyormuş sanki göğüs ağrısı.offf ne çok dinliyoruz kendimizi selamlar
bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım bende yıprandım.hadi gelde takma işte ,yine de güçlü olmaya çalışmak...5 yıla yakındır evliyiz 33 yaşımdayım 4 senedir gelen giden yok tedavisinide oldu eşim .bende bi toparlayıp mikroenjeksiyon yaptırmak istiyorum aşılama düşünmüyorum artık,tabi doktorumla konuşayım bi.bi şeyi çok istersin olur derler yok öyle bişey, allah isterse olur.biz çok istedik olmadı hala istiyoruz.bu da bizim sabrımızın sınanması,bu dünyadaki sınavımız diyorum artık.yani sadece dert bu değil işte insanoğlunun binbirtürlü derdi sıkıntısı var bi de bu taraftan yara alınca ağır oluyor offff içim şişti neyse hayırlısı işte ne diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?