Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlı haberlerle dönersin inş.
bekliyoruzzzz......

slm arkadaşlar bende sizler gibi merakla bekeldim akşama kadar ama sonucum yarına kalmış çok sinirlendim hata bende gidip özele yaptırmadım 1 saatte veriyolardı sıcak diye gitmedim yakınımızda sağlık ocağı vardı oaraya gittim bunlarda öyle yaptılar. ayrıca doğumgünümü kutlayan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yarın haberleri veririm inşallah arkadaşlar olumlu veya olumsuz.

Hayırlısı olsun canım.Geç olsun sonucu güzel olsun inşallah.Senin bebek nazlı olacak sanırım anneciğini biraz daha bekletmek istemiş

Kızlar slm,

ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. 15 gün bekleme süresi var önümde.Progestan neden kullanıyorsunuz merak ettim. doktorum bana birşey vermedi. bilgi verebilir misiniz?

tşk

o hormonun düşüklüğüyle alakalı bi durum yani doktorun gerek duymadıysa vermemiştir.hayırlısı hakkında olur inşallah

sonucum olumsuz arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun 1 ay kendimi toparlayıp sonrasında devam artık ,yalnız bu sürede gelirmi gelmezmi inşallah gelir :) olmazsa devam yinede :)

kızlar sonucum negatif benimde. başkada aşılama denemek istemiyorum. doktorum ikinci aşılamadan sonra tüp bebek demişti ama biraz ara vermek istiyorum. 2012 de tedavime devam etmek istiyorum. üst üste aşılama oldukça yıprattı beni. kendimi iyice eksik bi insan gibi hissetmeye başladım. galiba psikolojik destek almam gerekebilir. sizler ne önerirsiniz???????

günaydın herkese
negatif alan arkadaşlar üzülmeyün lütfen.
bebeğimizin birgün geleceğine inanalım.
hem bu ay da dikkat edin, unutmayın ilaçlar 2 ay etkili.

nur nurca senin test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
hadiiiii çabuk yaz.
bende adet olmazsam yarın test yapacağım.

Merhaba canım yaaa bana sabahtan izin vermediler öğleden sonra yapacağım testi bende heyecanla bekliyorumm.Peki sen neden bugün yapmıyosun testi 14. günümüzz

negatif sonuç alan arkadaşlar en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız inşaallh... bekleyen arkadaşların da inşaallah olumlu sonuçlanır... ben de stress hat safhada aslında bugun yaptıracaktım tahlil ama vazgeçtim taa hastahaneye kadar git ya olumsuzsa... 2 3 gündür adet ağrılarının tıpatıp aynısı ağrılarım var sürekli lavabodayım acaba oldumu die... sizde de var mı aynı durum...evde test yapıcam yarın ona karar verdim adet olmazsam da pzt gidicem hastahaneye...
hadi bakalım arkadaşlar hakkımızda hayırlısı... inşallah arka arkaya pozitifleri sıralarız... :97:

eksik hissetme duygusu ben de var ilk aşılamaydı ama çok moralsızdım 14 gundur hep stress... ben de düşündüm destek almayı.... ama aslında öle hissetmemiz çok saçma.. sonuçta bi tedavi yöntemi.. allah daha kötü hastlık vermesin... olumlu sonuç alan da bir sürü insan var...bu tedavilerde moral çok önemliymiş... silkelenip kendimize gelelim arkadşım...umarım bu sınavı en güzel şekilde geçer ufaklıklara kavuşuruz

kızlar bu liste üzerinden eklemelerimize devam edelim...

bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım bende yıprandım.hadi gelde takma işte ,yine de güçlü olmaya çalışmak...5 yıla yakındır evliyiz 33 yaşımdayım 4 senedir gelen giden yok tedavisinide oldu eşim .bende bi toparlayıp mikroenjeksiyon yaptırmak istiyorum aşılama düşünmüyorum artık,tabi doktorumla konuşayım bi.bi şeyi çok istersin olur derler yok öyle bişey, allah isterse olur.biz çok istedik olmadı hala istiyoruz.bu da bizim sabrımızın sınanması,bu dünyadaki sınavımız diyorum artık.yani sadece dert bu değil işte insanoğlunun binbirtürlü derdi sıkıntısı var bi de bu taraftan yara alınca ağır oluyor offff içim şişti neyse hayırlısı işte ne diim

Kızlar slm,

ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. 15 gün bekleme süresi var önümde.Progestan neden kullanıyorsunuz merak ettim. doktorum bana birşey vermedi. bilgi verebilir misiniz?

tşk

merhabalar.. aynı gün yaptırmışız aşılamamızı aynı gün de mutlu haberlerimizi alırız inşallah ben progestan kullanıyorum vajinal olarak. ama ne yaparsam yapayım yarısı dışarı firar ediyor sanırım ağızdan başlıcam. rahmin dokusunu güçlendirip bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. genelde aşılamadan sonra kullanılıyor anladığım, sen de doktoruna bir sor istersen. herhangi bir belirtin varmı şimdiden ? bende kasık ağrıları regl ağrısı gibi ara ara artarak oluyor ama göğüslerde bi değişiklik yok. hemen oluyormuş sanki göğüs ağrısı.offf ne çok dinliyoruz kendimizi selamlar

Merhaba canım yaaa bana sabahtan izin vermediler öğleden sonra yapacağım testi bende heyecanla bekliyorumm.Peki sen neden bugün yapmıyosun testi 14. günümüzz

bugün aldım cnm test yarın yapacağım.
sabah yapmak lazım ya o yüzden
artı yest yapmaya korkuyorum
negatifi görünce içimdeki umutta bitiyor da o yüzden.
benim 3.aşılamam olduğu için duygularım daha farklı

Canım ağızdan yan etkisi çok fazla. Bende aşılamamı yaptırdığımda doktor vajen yoluyla kullanmamı söyledi. Evet kullandıktan sonra bir miktar geri geliyor.
Ben kullandıktan sonra 15 dk. kalkmıyordum. Ama ne yaparsan yap geliyor yine. Merak etme bişey olmaz canım.

mikroenjeksiyon nedir? ben dediğim gibi bi müddet ara verecem bu aradada diyet yapıp kilo veremem gerekiyo kilo fazlamda var. hayırlısı artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…