Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar size güzel haber vermek istedim ama bu gün adet oldum daha erken haber vermeyi istedim ama çok ağrım oldu yataktan kalkamadım 3.aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum hem bedeni yoruyo hemde şansı çok düşük kilo falan aldırıyo ilaçlar, tüp bebeğe geçicem inşallah 4,5 ay ara vericem vücut dinlenmesi için hayırlısı demekten başka çare kalmadı

cnm üzme canını bende 2 defa yaptırdım insan umutlanıyo ama nasip değilmiş demekki
bence de 3. yerine imkanın varsa tüp bebeğe geç hayırlısı olsun

Arkadaşlar sonucum belli oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeee söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 110,6 hamişimmmmm şükürler olsun rabbime Allah en kısa zaman da isteyen tümmmm herkeze bu duyguyu yaşatsınnnn

Arkadaşlar sonucum belli oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeee söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 110,6 hamişimmmmm şükürler olsun rabbime Allah en kısa zaman da isteyen tümmmm herkeze bu duyguyu yaşatsınnnn

hayırlı olsun canım çok sevindimALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.

ne demek oluyor aşılamada yüzümüzde çıkan sivilce gebelik belirtisi oluyor.

hayırlısı olsun canım kısmet bakalım ne zaman gelecek...

tekrar tekrar tebrikler..bişey sorucam, karın ağrısından başka belirtin oldumu bu 15 günde. göğüs ağrısı vs. olduysa ne zaman başladı. bende de karın ağrıları var ama başka bişi yok

tekrar tekrar tebrikler..bişey sorucam, karın ağrısından başka belirtin oldumu bu 15 günde. göğüs ağrısı vs. olduysa ne zaman başladı. bende de karın ağrıları var ama başka bişi yok

Çok sağol canım.Göğüs ağrısı son 2-3 gündür var ağrı demiyim de gerginlik,gaz problemi,kabızlık bel ağrısı biraz da midem yanıyordu ben oruca yoruyordum yanmayı hatta yüzümde sivilceler çıktı umudumu tamamen yitirmiştim.Ama Allahtan umut kesilmez tabiii..

mikroenjeksiyon nedir? ben dediğim gibi bi müddet ara verecem bu aradada diyet yapıp kilo veremem gerekiyo kilo fazlamda var. hayırlısı artık.....

tüp bebek uygulamasında bir yöntem .tüp bebekten farkı kadından alınan yumurta ile erkekten alınan sperm labaratuar ortamında birleştirilmesi sonrasındaki takip eden 2-3 günde kadın rahimine yerlekştirilmesi.tüp bebek labaratuar ortamında yumurta ve spermin kendilerinin birleşmesi beklenir.bu yöntemde zorla birleştirilip embriyo elde ediliyor :)yani anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım arkadaşım.

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah.bebişini sağlıkla kucağına alman dileklerimle..

ya ben de dün akşam ve bu sabah test yaptım 2 farklı marka ... çift çizgi ama 2. 1. kadar koyu değil ama belirgin... :44:içim pır pır aslında ama korkuyorum da.. yarın kan testi yapıcam kesin sonuç o olur....adet ağrıları gibi ağrılarım da var... hakkımda hayırlısı yarın buyuk gun:18::18::18::18::18:

çook sevindim hayırlı olsun darısı başımıza belirtiler nelerdi söylermisinnn

İnşallah hamilesindir canım. Biz seninle aynı gün aşılama olmuşuz.Ben korkudan test falan yapmadım pazartesiye kadar adet olmazsam yaptıracağım.Benim çok ağrım yok ama göğüslerim çok acıyor.Birde sanki adet olmuşum gibi hissediyorum ama lovoboya gittiğimde gelen giden yok.hadi bakalım inşallah senden de güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…