Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / KIZIMIZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Maria73 (1 aşılama yapıldı) 2 ağustos 1.tüp bebek yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Emsal (2.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
lkrszn (1.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Casper16 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı.SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Piano (1.asilama) 17 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Tubi43 (2.asilama) 19 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Blny72 (2.asilama) 25 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Madeleiness (2. asilama) 4 eylül aşılama yapıldı.SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Vizontele (3. asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sem26 (1.asilama) 6 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Duru76 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak,mesajın en başındakibölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabil
bende varım kızlar benide alın aranıza:)) bende ilk aşılamamı yaptırdım 18 eylülde pazartesi test yaptıracağım :))) hayırlısı ama pek umudum yok...bugün kasıklarım çok ağrıyor ve çok ıslaklık hissediyorum( hayırlısı..:)) lütfen deneyimlerinizi paylaşın...çok sabırsızlanıyorum ama bir o kadarda korkuyorum ya tutmadıysa,yine olmadıysa:,( dua edin lütfen....
tatlım 18 eylülmü kaldı?
Kızlar doktordan geliyorum kan verdim bugün.değerim 216.17 ya inanamıyorum ilk duyduğumda heyacandan ölecek gibi oldum doktora sarıldım eve gidene kadar ağladım Allahım şükürler olsun sana bu nasıl bir duyguymuş meleğim sonunda geldi .Bir gün buraya bunları yazmak hayalimdi. Allah isteyen herkese versin.
Kızlar doktordan geliyorum kan verdim bugün.değerim 216.17 ya inanamıyorum ilk duyduğumda heyacandan ölecek gibi oldum doktora sarıldım eve gidene kadar ağladım Allahım şükürler olsun sana bu nasıl bir duyguymuş meleğim sonunda geldi .Bir gün buraya bunları yazmak hayalimdi. Allah isteyen herkese versin.
gözün aydın cnm...hayırlı olsun.
hayırlı olsun...allahım hepimize nasip etsin ..tebrikler tekrar
canım hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayıda nasib etsin İnşallah.
bende sonuç için gün sayıyorum salı dediler ama ben pazartesi gidip test yaptırcam inşallah sonuç pozitif olur amin ...
Çok sağol canım inancını hiç kaybetme unutma her şeyin bir zamanı var ben hep buna inandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?