Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar.listeye beni de eklermisiniz.27 aylülde aşılama oldu.14 -15 ekim de sonuç günüm

benim aslında 5.aşılamam
ilk 3 aşılama ilaçsız yapıldı.ilaçla yapılan 2.aşılamam bu.
o yüzden ben 2.aşılama olarak kabul ediyorum.

ben bu tabloda beklemede gorunuyorum ama 6 haftalık hamileyim:)

bende varım kızlar benide alın aranıza:)) bende ilk aşılamamı yaptırdım 18 eylülde pazartesi test yaptıracağım :))) hayırlısı ama pek umudum yok...bugün kasıklarım çok ağrıyor ve çok ıslaklık hissediyorum( hayırlısı..:)) lütfen deneyimlerinizi paylaşın...çok sabırsızlanıyorum ama bir o kadarda korkuyorum ya tutmadıysa,yine olmadıysa:,( dua edin lütfen....

tatlım 18 eylülmü kaldı?

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / KIZIMIZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Maria73 (1 aşılama yapıldı) 2 ağustos 1.tüp bebek yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Emsal (2.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

lkrszn (1.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Casper16 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Piano (1.asilama) 17 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tubi43 (2.asilama) 19 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (2.asilama) 25 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (2. asilama) 4 eylül aşılama yapıldı.SONUÇ?

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Son düzenleme:
merhaba kızlar aslında en basından berı yazmak ıstıyordum ama sımdı cesaret edebıldım. bu benım ılk asılamam 30 eylul de asılamamı oldum 15 ekım test tarıhım tabı o zamana kadar hasta olmassam.doktor banada progestan jel verdı ama ben bunun hapını kullanıyordum 1 hafta gecmeden hamıle degılsem hasta olyordum acaba buda hapı gıbımıdır??? Rabbım hepımız hakkında hayırlısını versın.bunca ınsanın dualarını bos cevırmesın

benıde lısteye alın arkadaslar ınsallah hep mutlu haberler alırıs

Kızlar doktordan geliyorum kan verdim bugün.değerim 216.17 ya inanamıyorum ilk duyduğumda heyacandan ölecek gibi oldum doktora sarıldım eve gidene kadar ağladım Allahım şükürler olsun sana bu nasıl bir duyguymuş meleğim sonunda geldi .Bir gün buraya bunları yazmak hayalimdi. Allah isteyen herkese versin.

gözün aydın cnm...hayırlı olsun.

hayırlı olsun...allahım hepimize nasip etsin ..tebrikler tekrar

canım hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayıda nasib etsin İnşallah.

bende sonuç için gün sayıyorum salı dediler ama ben pazartesi gidip test yaptırcam inşallah sonuç pozitif olur amin ...

kızlar çok kötüyüm...dün test yaptırdım sonuç:0.10 yani bu ayda hüsran...birde reglli olmama 7 gün olmasına rağmen çikolata kıvamında akıntım var yani regl gb anlayamadım...nedir bu reglimiyim şimdi bn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…