Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
belirtin varmı canım neler hissediyorsun kaç yumurtan vardı sorunun neydi anlatırmısın

sebebsiz kısırlıktı benimki 8 tane kaliteli emriyom vardı 1 tanesi transfer edildi valla birşeyler hissediyorum ama pregesterondan dolayımı yoksa bebekmi ayırt edemiyorum teste belli olacak

kızlar test yaptırdım sonuc hüsrann gıtmıcem dr falanda cok morelım bozuk kendılıgınden olsun olursada

üzülme bende sonuç bekliyorum ama kendimi negatife alıştırdım birdahakine olur inşallah aşılamaysa fazla kafaya takma herşey mükembel olsa bile %20 gebe kalma sanşı var o yüzden takma bence bende takmadım aşılamayı

kızlar test yaptırdım sonuc hüsrann gıtmıcem dr falanda cok morelım bozuk kendılıgınden olsun olursada

cnm hayırlısı olsun..onun geleceği zaman en hayırlı zamandır..moral bozma aşılama sonrası tutmayıp daha sonra normal yolla hamile kalan çok.en önemlisi moral cnm.

Arkadaşlar bugün bende ilk aşılamamı yaptırdım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah güzel sonuçlar alırız.Yalnız kafama takılan birşey oldu yazılarını okuduğum tüm arkadaşlara aşılamadan sonra progestan ilaç ve jel önerilmiş.Benim doktorum bana hiç bir ilaç içmemi söylemedi.Sebebi ne olabilir ? Bu arada bende Bursada yaşıyorum ve pembe mavide yaptırdım aşılamamı.Aramızda Bursalı arkadaşlar var sanırım.

herkeze cookk tesekkur edır kızlar hayırlısı olsun zaten dr bı kac ay ara verelım dedı ınsallah hepımızın yüzü güler:)

bana da önermedi drun bi bildiğin vardır cnm

Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberlerinide duymak nasib olur. genelde sat tan 16. gün itibariyle progestan yada jel başlatıyorlar. bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. ama dr.vermediyse muhakkak bir bildiği vardır.

benim birinci aşılama foss arkadaşlar tutmadı.ilkinden ümidim kırmak istemiyorum ama üniversite hastanesinde yaptırdım raporlu o asistanlar sinir etti beni.sonuca mı üzeleyim yoksa baştan savma işlere mi bilemedim.2.ci hemen yapılabilyormu arkadaşlar acil cevap verin.ikinci aşılmamı özelde deniycem.

??? bilgi sahibi olan yok mu arkadaşlar.devlette 2.yi yaptırmak için prosedürde 2 ay sonraya çağırıyorlar.o kadar beklmek istemiyorum hatta bidaha orayada gitmek istemiyorum sabah 7de gittim bi muayene bile etmiyolar şnsan bi bakar daha adet olmadım kist varmı bişi varmı baktı sonuca negatif sen 2 ay sonra gel olay bu yani.
şimdi benim sorum 2 defa ard arda veya 1 ay araya aşılma yapılabilir mi merak içindeyim?

selam ben de haftaya yaptıracağım bir aksilik çıkmazsa ...ama kaç yumurtadan sonrasında aşılama yapmıyorlar bilen varmı ..geçen ay 4 tane yumurtam vardı iğne yapmadı doktor ,doğal yoldan olsun dedi ..

selam.aşılama yaptırmış biri olarak cevap veriyorum.ilaç kullanarak yumurta geliştirilmiş ve çatlatma iğnesi ile yapılan aşılamada 2 ay beklemeyi öneriyorlar.nedeni ise alınan ilaçların etkisinin devam etmesi.yani bu 2 aylık süre içinde normal gebelik oluşma sansın yükseliyor.yumurta gelişimin normalden daha iyi olabiliyor.benim aşılamalarda bu şekilde uygulandı.

ben 8 gun once ilk aşılamamı oldum.. bekleme surecindeyim simdi.. doktorum eger tutmazsa 1 ay ara verecegiz dedi.. ust uste yaptrmak saglikli degilmis.. ve sunu soylemek istiyorum devlete gidip ziyan olmaya cokta gerek yokmus.. benim asilamam 350 TL civara cikti bana.. en azindan ilgi ve sevkat gordum.. bir arkadasim universite hastanesinde yaptirmisti.. resmen telef oldu asistanlarin elinde ve saatlerce bekledi.. kimse bizi bizden daha iyi anlayamaz bu kesin.. ama devlet yada sigorta hastaneleri ilgisiz ve hijyenden uzak bu konuda.. ozel hastanelerde cok pahali.. ben ozel bi muayenehaneye gidiyorum asilamamda orada oldu.. sabrimiz sinaniyo bisekilde ama yinede sabirli ve umitli olmak gerek sanirim..

hayirli olsun.. insallah guzel haberler aliriz.. ben 8 gun once asilama yaptirdim ama banada jel vermedi.. sadece aşılamadan 1 ay kadar once Estrofem diye bi ilaca baslamami ve o soyleyene kadar birakmamami soyledi..

saol canım bilgi verdiğin için inan hiçbir şekilde hiçbir şey anlatmıyorlar insan kkafayı yiyor.ama sorun bizde spermlerde ya yumurtlamamda bir sorun yoktu catlamamdada hormonlarımdada yani benim sağlıklı yumurtam olsada spermlerin sağlığı hareketi sayısı yerinde değil.tek söyledikleri devlette raporlu olarak iğneli yapyolar aslında hapla yada kendi yumurtama yapılabilrdi ama 2 kere iğneli aşılma yaptırmam gerekiyormuş tüp bebek raoru içinde böyle olması gerekliymiş.ben üniversite hastanesine gidyorum ve inan bana tek dedği sen 2 ay sonra gel deyip gönderdi asistan bu kadar yani.o yüzden sordum çok sağol bilgilendirdiğin için.

canım öncelikle hayırlısı olsun hakkında inşallah hayırlı sonuçlanır aradaşım.hak,katen asistanların elinde telef oldum benimde ilk aşılamamdı ve hiçbirşeyden haberdar olmayarak oldum kesinlikle ilgi yok ilgiyi gectim bi bilgilendirme yok.aslında bende bir tıp merkesi arastırsam iyi olucak hakikaten özel hastaler cok pahalı.
bizde sorun sperm hareketi ve sayısının azlığı.tüp bebek raporu için iki defa iğneli aşılama sartmış o yüzden girdim devlet yoluna tüpü karşılamak cok zor olur diye.bu ay zaten dinlenmek istiyorum harap oldum ilaçlardan iğnelerden bide hala adet olmadım bakmadılar bile niye kist mi oldu ne oldu.önümüzdeki ay kendi yumurtama yaptırsam iğnesiz acaba tıbbi bir sorun olur mu özel biyer bulmak lasım.senin fiyat gercekten cok uygunmuş.ben izmirdeyim.sen nerde yaptırdın canım ???
tekrar hayırlsı olsun hakkında canım dualarım hep bizim gibi olanlarla.

cok sagol insallah hepimiz iyi haberler alacagiz.. aşılama tutmazsa hemen yenisinin yapilmasi saglikli degilmis.. bana doktorum tutmazsa 1 ay ara verecegiz dedi.. umarim tutarda bu sıkıntılar biter artıkk.. yumurtalar yeterli buyuklukte olursa zaten ilac ve igne kullanmiyorlar diye biliyorum.. benimkiler buyuyebilseydi ne ilaca ne igneye gerek olmayacakti.. insallah istedigin gibi olur hersey ama biraz daha derinlemesine arastir.. hastaneler bizi denek gibi kullanmak istiyor.. cok iyi arastirmak lazim.. bu arada ben istanbuldayim.. keske buralarda olsaydin birlikte arastirirdik.. hakkimizda hayirlisi artik..

selam arkadaşalr
deli oalcağım artık yaa. işler bu kadar mı ters gider.
aşılama için klomen kullandık. dozu fazla gelmiş yumurta 26 mm ye ulaştı diğeri de 20 onun için iptal ettiler.
1 ay bekle 2. ay adette gel dediler.
neyse gittik bu seferde yumurta çatlamamış atmanı bekleyeceğiz diyip savuşturdular.
ağrılar vs. tabi rahat edemedik başka bir hastaneye gittik.
3 ay geçmesine rağmen 26 mm lik yumurta babalar gibi orda duruyor çatlamamış. ikinci yumurtada kist oluşturmuş. Gidişimiz ovulasyon tarihine denk geldi diğer tarafta da 1 tane yumurtanın geliştiğini gördük. 12 mm. gel yumurta takibi yapalım dedi ama hergün gidemem işten doalyı. Onun yerie evde idrardan ovulasyon testi yaptık bir hafta ama ikinci çizgiyi bir türlü göremedik. Çatlamıyor mu acaba yumurtalarım. hafta sonu gidip ultrasondan baktıracağım doktora.
şimdi benim problemeim şu. yumurta çatlamıyor yanında kist oluştu. Ama doktor bunu umursamıyor diğer yumurtaya aşılama yarız gerekirse diyor. Bende doğum kontrol hapı verin gitsin bu kist diyorum gerek yok diyor. Ne yapmalıyız.
kafayı yiyeceğim aşılama yaptıralım dedikten sonra 6 ay geçti biz bir türlü aşılama yaptıramadık üstelik kist oluştu ve tedavisini de yapmıyorlar. Ne yapmalıyım sizce

meltem nerde yaptırdın fiyat iyiymiş gerçekten bizde devlette ziyan olmayalım. bende istanbuldayım tuzladayım ama gideriz artık uzaksa. nerde yaptırdığını söyleyebilirmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…