olurmu öyle şey ..kist varken aşılama yapmıyorlarki ..çatlatma iğnesi bile vurmuyorlar ..selam arkadaşalr
deli oalcağım artık yaa. işler bu kadar mı ters gider.
aşılama için klomen kullandık. dozu fazla gelmiş yumurta 26 mm ye ulaştı diğeri de 20 onun için iptal ettiler.
1 ay bekle 2. ay adette gel dediler.
neyse gittik bu seferde yumurta çatlamamış atmanı bekleyeceğiz diyip savuşturdular.
ağrılar vs. tabi rahat edemedik başka bir hastaneye gittik.
3 ay geçmesine rağmen 26 mm lik yumurta babalar gibi orda duruyor çatlamamış. ikinci yumurtada kist oluşturmuş. Gidişimiz ovulasyon tarihine denk geldi diğer tarafta da 1 tane yumurtanın geliştiğini gördük. 12 mm. gel yumurta takibi yapalım dedi ama hergün gidemem işten doalyı. Onun yerie evde idrardan ovulasyon testi yaptık bir hafta ama ikinci çizgiyi bir türlü göremedik. Çatlamıyor mu acaba yumurtalarım. hafta sonu gidip ultrasondan baktıracağım doktora.
şimdi benim problemeim şu. yumurta çatlamıyor yanında kist oluştu. Ama doktor bunu umursamıyor diğer yumurtaya aşılama yarız gerekirse diyor. Bende doğum kontrol hapı verin gitsin bu kist diyorum gerek yok diyor. Ne yapmalıyız.
kafayı yiyeceğim aşılama yaptıralım dedikten sonra 6 ay geçti biz bir türlü aşılama yaptıramadık üstelik kist oluştu ve tedavisini de yapmıyorlar. Ne yapmalıyım sizce
meltem nerde yaptırdın fiyat iyiymiş gerçekten bizde devlette ziyan olmayalım. bende istanbuldayım tuzladayım ama gideriz artık uzaksa. nerde yaptırdığını söyleyebilirmisin.
ben 10-12 aydir yumurta takibi yaptiriorum.. ama soyle oluyor benimki yani aşılamadan önce; adetin 3 yada 4. gunu gidiyordum doktora kist olup olmadigina bakiyor.. kist varsada yoksada klomen veriyor 5 gun iciyorum ve ilac bittikten 3 gun sonra tekrar kontrole cagiriyor kist gecmismi ve yumurtalar buyuyup catlama durumu olusmus mu diye.. gecen ay asilamaya karar verdik ve 4. gun gittim kist oldugu icin dogum kontrol hapi verdi.. kist varken aşılama yapmak istemem sana dedi.. bu ay yine 4. gun gittim ve kist gecmisti klomen verdi yine bitiminden 3 gun sonra gittim ve yeterli olmadigi icin igne yaptiriyoruz dedi. (catlatma ignesi) pazartesi igneyi oldum carsamba gunu asilamam yapildi.. bugun 9. gun bakalim artik..selam arkadaşalr
deli oalcağım artık yaa. işler bu kadar mı ters gider.
aşılama için klomen kullandık. dozu fazla gelmiş yumurta 26 mm ye ulaştı diğeri de 20 onun için iptal ettiler.
1 ay bekle 2. ay adette gel dediler.
neyse gittik bu seferde yumurta çatlamamış atmanı bekleyeceğiz diyip savuşturdular.
ağrılar vs. tabi rahat edemedik başka bir hastaneye gittik.
3 ay geçmesine rağmen 26 mm lik yumurta babalar gibi orda duruyor çatlamamış. ikinci yumurtada kist oluşturmuş. Gidişimiz ovulasyon tarihine denk geldi diğer tarafta da 1 tane yumurtanın geliştiğini gördük. 12 mm. gel yumurta takibi yapalım dedi ama hergün gidemem işten doalyı. Onun yerie evde idrardan ovulasyon testi yaptık bir hafta ama ikinci çizgiyi bir türlü göremedik. Çatlamıyor mu acaba yumurtalarım. hafta sonu gidip ultrasondan baktıracağım doktora.
şimdi benim problemeim şu. yumurta çatlamıyor yanında kist oluştu. Ama doktor bunu umursamıyor diğer yumurtaya aşılama yarız gerekirse diyor. Bende doğum kontrol hapı verin gitsin bu kist diyorum gerek yok diyor. Ne yapmalıyız.
kafayı yiyeceğim aşılama yaptıralım dedikten sonra 6 ay geçti biz bir türlü aşılama yaptıramadık üstelik kist oluştu ve tedavisini de yapmıyorlar. Ne yapmalıyım sizce
teşekkür ederim ilgin ve bilgilendirme için. avcılar tuzladan çoook uzak yollarda perişan oluruz. en iyisi bu yakınlarda özel bir yer bakmak.
Rabbim bu zorlu yolculuğunuzda hepinizin yardımcısı olsun. Bende İst. pendikte aşılama yaptırdım. şifa hastanesinde. tavsiye edebileceğim bir dr.var. Ferda Erbay. ben ona gidiyordum ilk aşılamamı orda yaptı. daha sonra şehir değiştirdiğim için devam edemedim. ocak ayında 380 lira tutmuştu aşılamanın tamamı. 110 lira civarı hastane alıyor aşılama ücreti. 180 lira labaratuvar (pazarlık yapınca değişiyor :) ) ilaçlar muayene derken 380 olmuştu benimki. istersen gidip görüşebilirsin.
aaa ne güzel bizde oraya gidiyoruz. eşim orda erkan beye gidiyor bende geçen hafta soner beye gittim. cumartesi gittiğim için öğleden sonraya kalmıyorlar. sadece soner bey kalıyor. ferda hanımı bizde duymuştuk.
soner bey bu hafta için her gün gel yumurtlama takibi yapalım dedi ama ben gidemedim. onun yerine ovulasyon testi yaptık ama çatlamayı yakalayamadık testte. bakalım ne diyecek yarın. orası da uygunmuş. çok iyi oldu ya. yarın pazarlık yapalım bakalım nediyecekler. sonuç ne oldu sizin hamilelik oluştu mu. aşılama için tavsiye edebiliyormusunuz orayı
çok heyecankıyım son 3 gün kaldı meraktan çatlicam ya ..
uff zaman gecmiyor degil mi.. ama az kalmis bak :) 12. gunmu oluyor 3 gun sonra??
çok heyecankıyım son 3 gün kaldı meraktan çatlicam ya ..
cok sagol insallah hepimiz iyi haberler alacagiz.. aşılama tutmazsa hemen yenisinin yapilmasi saglikli degilmis.. bana doktorum tutmazsa 1 ay ara verecegiz dedi.. umarim tutarda bu sıkıntılar biter artıkk.. yumurtalar yeterli buyuklukte olursa zaten ilac ve igne kullanmiyorlar diye biliyorum.. benimkiler buyuyebilseydi ne ilaca ne igneye gerek olmayacakti.. insallah istedigin gibi olur hersey ama biraz daha derinlemesine arastir.. hastaneler bizi denek gibi kullanmak istiyor.. cok iyi arastirmak lazim.. bu arada ben istanbuldayim.. keske buralarda olsaydin birlikte arastirirdik.. hakkimizda hayirlisi artik..
Hadi hayırlısı olsun canım allah yüzümüze güler hepimizin inşallah.Seninde ilk aşılaman mı pembesu , bir de sorun neydi sizde ?
yok 10.gün oluyor 5.gün transferiydi benimki 10 gün sonra kanda çıkar dediler.
evet canım ya keşke aynı yerde olsaydık hakikaten insan yanına bir yoldaş arıyor neyse iyiki burası var birbirmizi en iyi burada anlayabiliyoruz destek oluyorz.
tekrar hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?