Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olurmu öyle şey ..kist varken aşılama yapmıyorlarki ..çatlatma iğnesi bile vurmuyorlar ..
önce doktora adetin 3 .günü gidiyorsun kist varmı diye bakıyor ona göre klomene başlatıyor ..kistin varsa klomene başlamıyorsun ,ya doğum kontrol hapı içiyorsun ya da geçmesini bekliyorsun ..çünkü kistin varsa ve kiste rağmen klomen kullanırsan kisti iice büyütüyor klomen ..bende de kist oldu bi ay ara verdik ..doğum kontrol hapı kullandım ama yarım yamalak ..yanında da netten duymuştum aslanpençesi içtim ,kistim öbür aya gitti çok şükür..

meltem nerde yaptırdın fiyat iyiymiş gerçekten bizde devlette ziyan olmayalım. bende istanbuldayım tuzladayım ama gideriz artık uzaksa. nerde yaptırdığını söyleyebilirmisin.

görmedim cok ozur dilerim.. ben avcilarda oturuyorum ve burada özel bi muayenehaneye gidiyorum.. doktorum hemen yakindaki bi laboratuara gonderdi.. benim hastam oldugunu soyle dedi ve sperm yikamasina 180 tl odedik.. sonra yikanmis spermleri doktoruma goturdum ve oda islem icin 70 tl aldi.. 70 tl zaten doktorumun aylik muayene ucreti.. ayda birkez veriyorum ben bu parayi.. ama en az 5 kez gidiyorum :) bu arada ozel mesaj atamiyorum cunku 100 ileti gondermemisim.. gelirim dersen yardimci olurum seve seve..

ben 10-12 aydir yumurta takibi yaptiriorum.. ama soyle oluyor benimki yani aşılamadan önce; adetin 3 yada 4. gunu gidiyordum doktora kist olup olmadigina bakiyor.. kist varsada yoksada klomen veriyor 5 gun iciyorum ve ilac bittikten 3 gun sonra tekrar kontrole cagiriyor kist gecmismi ve yumurtalar buyuyup catlama durumu olusmus mu diye.. gecen ay asilamaya karar verdik ve 4. gun gittim kist oldugu icin dogum kontrol hapi verdi.. kist varken aşılama yapmak istemem sana dedi.. bu ay yine 4. gun gittim ve kist gecmisti klomen verdi yine bitiminden 3 gun sonra gittim ve yeterli olmadigi icin igne yaptiriyoruz dedi. (catlatma ignesi) pazartesi igneyi oldum carsamba gunu asilamam yapildi.. bugun 9. gun bakalim artik..

teşekkür ederim ilgin ve bilgilendirme için. avcılar tuzladan çoook uzak yollarda perişan oluruz. en iyisi bu yakınlarda özel bir yer bakmak.

teşekkür ederim ilgin ve bilgilendirme için. avcılar tuzladan çoook uzak yollarda perişan oluruz. en iyisi bu yakınlarda özel bir yer bakmak.

Rabbim bu zorlu yolculuğunuzda hepinizin yardımcısı olsun. Bende İst. pendikte aşılama yaptırdım. şifa hastanesinde. tavsiye edebileceğim bir dr.var. Ferda Erbay. ben ona gidiyordum ilk aşılamamı orda yaptı. daha sonra şehir değiştirdiğim için devam edemedim. ocak ayında 380 lira tutmuştu aşılamanın tamamı. 110 lira civarı hastane alıyor aşılama ücreti. 180 lira labaratuvar (pazarlık yapınca değişiyor :) ) ilaçlar muayene derken 380 olmuştu benimki. istersen gidip görüşebilirsin.

aaa ne güzel bizde oraya gidiyoruz. eşim orda erkan beye gidiyor bende geçen hafta soner beye gittim. cumartesi gittiğim için öğleden sonraya kalmıyorlar. sadece soner bey kalıyor. ferda hanımı bizde duymuştuk.
soner bey bu hafta için her gün gel yumurtlama takibi yapalım dedi ama ben gidemedim. onun yerine ovulasyon testi yaptık ama çatlamayı yakalayamadık testte. bakalım ne diyecek yarın. orası da uygunmuş. çok iyi oldu ya. yarın pazarlık yapalım bakalım nediyecekler. sonuç ne oldu sizin hamilelik oluştu mu. aşılama için tavsiye edebiliyormusunuz orayı

hafta sonları nöbetçi kalıyorlar öğlene kadar sanırım canım. benım sonuç negatif oldu ama dr. etkisi olduğunu düşünmüyorum nasib değilmiş. tüple hamile kaldım ben. yanlış anlaşılma olmasın pazarlığı hastaneyle değil labaratuarla yapabilirsiniz. sperm işlemi oraya yakın bir yerde yapılabiliyor. zaten Ferda hanım yönlendirmişti bizide.Soner beyın (iyi bir dr) hastası çoktur. ama ben bayan olduğu için Ferda hanımı tercih etmiştim. Yaklaşımı iyiydi en azından.

Son düzenleme:
12 gün nasıl geçer Allah sabırlar versin hepimize moraller yüksek sonuç pozitif gibi düşünelim ki pozitif olsun inşallah ...

evet canım ya keşke aynı yerde olsaydık hakikaten insan yanına bir yoldaş arıyor neyse iyiki burası var birbirmizi en iyi burada anlayabiliyoruz destek oluyorz.
tekrar hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum.:))

selam kızlar
aşılamamın 12. günü bugün.
dün gece 22:00 gibi kahverengi lekelenme oldu.adet öncesinde geldiği gibi.ama bu sate kadar başka bişey gelmedi.ama kasıklarımda ağrı var.sabah yine clinone jeli kıllandım.yerleşme kanaması olabilirmi acaba.tecrübesi ve bilgisi olanlar bilgi verirseniz sevinirim

hep soyluyorum buradaki insanlar kadar kimse anlayamaz beni.. ve bende herkesi anliyorum nasil zorlu bi surecten geciyolar.. insallah guzel haberleri yazacagim buradan ve okuyacagim herkesden..

Bende yaklasik 1 saat once asilama oldummm hemen arkasindan kahverengi su geldi :S insallah normaldir hadi hayirlisi hepimize

rabbim yardımcınız olsun.rabbim gül yüzlerinizi inşallah güldürür.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.anne olmak için uğraşan bütün anne adaylarına duacıyım.rabbim sizlere güç ve sabır versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…