rabbim yardımcınız olsun.rabbim gül yüzlerinizi inşallah güldürür.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.anne olmak için uğraşan bütün anne adaylarına duacıyım.rabbim sizlere güç ve sabır versin inşallah.
Canim yaaa ne tatlisin Allah razi olsun coook sagol .Bebislerini saglikla kucagina alman dilegiylee
hayirli olsun.. insallah tutunur bebegin.. banada leke gelebilir demisti doktorum korkma bu normal dedi.. gelmedi ama.. insallah seninkide normaldir.. iyi haberler alirsin..Bende yaklasik 1 saat once asilama oldummm hemen arkasindan kahverengi su geldi :S insallah normaldir hadi hayirlisi hepimize
hayirli olsun.. insallah tutunur bebegin.. banada leke gelebilir demisti doktorum korkma bu normal dedi.. gelmedi ama.. insallah seninkide normaldir.. iyi haberler alirsin..
ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
ya ALLAH BİSMİLLAH deyip ilk aşılamamı yarın yaptırıyorum ..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..
inş.pozitif sonuç alırsın cnm ama neden 2 kere aşılama oluyosun
sağolasın..2 kere daha ii de ondan ,düşünsene iki kere enjekte edilecek ..3 yumurtanın çatlama zamanları farklıya biri tutmazsa diğeri tutar diye..doktorlar normalde 2 kere aşılamayı yalvar yakar yapıyorlar ama benim doktorum çok ii sağolsun ..beni hamile bırakmaya niyetli :)) aynı paraya iki kere yapılmış olacak fenamı :))
Kızlar merhabalar;bende aşılama yaptırıp beklemede olanlardanım..
8 ekimde saat 15:30 da aşılama oldum.Ama hiç bişey hissetmiyorum.İçimde korku var.Bişey hissetmelimiyim onuda bilmiyorum...
aşılama sonrası nasıl önlem alınmalı yanı kendımızı nasıl korumalıyız sureklı yatarkmı nebıleyımm normal hayatımıza hemen donebılıyomuyuz
hayirli olsun öncelikle aşılaman.. insallah tutar.. ben 12 gun once yaptirdim ilk asilamami sadece kasık agrısı düne kadar bugun hicbirsey yok.. bunyeden bunyeye degisen seyler bunlar.. icini rahat tut iyi düşünelim iyi olsun :)
Saol canım ,kasık ağrın aşılamadan sonra hep oldumu yani hemenmi başladı
bide test nezaman yapcan 12 gün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?