Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim yaaa ne tatlisin Allah razi olsun coook sagol .Bebislerini saglikla kucagina alman dilegiylee

Bende yaklasik 1 saat once asilama oldummm hemen arkasindan kahverengi su geldi :S insallah normaldir hadi hayirlisi hepimize
hayirli olsun.. insallah tutunur bebegin.. banada leke gelebilir demisti doktorum korkma bu normal dedi.. gelmedi ama.. insallah seninkide normaldir.. iyi haberler alirsin..

hayirli olsun.. insallah tutunur bebegin.. banada leke gelebilir demisti doktorum korkma bu normal dedi.. gelmedi ama.. insallah seninkide normaldir.. iyi haberler alirsin..

Bana doc bisey dmedi bende merak etmistim cook sagol canim cevabin icin.. Vallahi neler adadim iinsallah tutar Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsinnn, kimseyi aratmasin insallah

6 Ekim`de 3. aşılamamı oldum.
negatiflere alıştığım için pek umutlu değilim.hayırlısı bakalım...

ben de doktordan geldim ..3 tane yumurtam var ..doktor cillop gibisin tam aşılamaya uygun yumurtaların var dedi ..ovritelle iğnemi vuruldum ..yarın ve çarşamba iki kere aşılama yapılacak ..çok şükür aşırı yumurta oluşmadı yoksa aşılama iptal edilecekti..
ya ALLAH BİSMİLLAH deyip ilk aşılamamı yarın yaptırıyorum ..
hiç bir sebep yokken aşılama yaptırmak insana çok koyuyor ama ne yapalım belki vesile olur..biz elimizden gelen her türlü yolu deneyelim de gerisini ALLAHa bırakalım .O,herşeyin en güzelini bilir ,yapar..dua edin bana ne olur ..

inş.pozitif sonuç alırsın cnm ama neden 2 kere aşılama oluyosun

merhaba uzun suredır takıpdeyım bende bebıs ısteyenlerdenım 3yıllık evlıyım 1yıldır bebek ıstıyoruz adet duzensızlıgım var öncesınde 1yıl özel bı hastanede tedavı oldm ama ılacla sureklı adet oldurdular hıcbır sonuca ulasamadık doktorumn dedıgı sende hıcbır sorun yok normal sartlarda gebe kalırsın oldu eşim muayne oldugunda sperm sayısı az cıkdı (8milyon )eşimın gıtmıs oldugu doktor dırek tup bebek olcagı baska turlu bebek sahıbı olamıycamızdıı baya arasdırdım kıme gıdebılırm napabılırız dıye tabı hergun aglamakdan gözler sısmıs vazıyette :S mehmet ahmet erdem beyı duyduk aslında nasıl bıseydırkı kımle konussam onları önerdı gecen hafta cuma gunu ıcın randevu aldık gıttıgımde baya hızlı gecdı konuları dırek soru cevap muayne etmek ıstedı muayne sonrasında bende yasıma oranla (yaşım 24) yumurta sayımın cok az oldugunu cok acill tedavı edılmesı gerekdıgını ılerkı yıllarda kalmayabılecegını ırsi olabılecegını söyledı canım acıdıı ıcımm acıdı hemm eşimde hem bende sorun anlıycanız aşılama önerdı klomen kullandım gunde 2tane yumurta takıbıne aldı ılk carsamba gunu görundum 11mm dedı sonrası cumartesı görundum 14dedı pazrtesıye yanı bugune randevu verdı 17 olsun igne olup carsamba asılama olacak dendı ılkınde olmassa dırek tup bebek dıyo gözlerm doluyo suan canm acıyo nasıl olcak nasıl yapcam nasıl bırsurec beklıyo bılmıyorum ama bildigim tek sey nolur yalvarırırm dua edın bize

inş.pozitif sonuç alırsın cnm ama neden 2 kere aşılama oluyosun

sağolasın..2 kere daha ii de ondan ,düşünsene iki kere enjekte edilecek ..3 yumurtanın çatlama zamanları farklıya biri tutmazsa diğeri tutar diye..doktorlar normalde 2 kere aşılamayı yalvar yakar yapıyorlar ama benim doktorum çok ii sağolsun ..beni hamile bırakmaya niyetli :)) aynı paraya iki kere yapılmış olacak fenamı :))

Kızlar merhabalar;bende aşılama yaptırıp beklemede olanlardanım..
8 ekimde saat 15:30 da aşılama oldum.Ama hiç bişey hissetmiyorum.İçimde korku var.Bişey hissetmelimiyim onuda bilmiyorum...

aşılama sonrası nasıl önlem alınmalı yanı kendımızı nasıl korumalıyız sureklı yatarkmı nebıleyımm normal hayatımıza hemen donebılıyomuyuz

haklısın cnm ama bende olmuştum aşılama keşke benim doktorumda önerseydi 2 kere belki tutardı

Kızlar merhabalar;bende aşılama yaptırıp beklemede olanlardanım..
8 ekimde saat 15:30 da aşılama oldum.Ama hiç bişey hissetmiyorum.İçimde korku var.Bişey hissetmelimiyim onuda bilmiyorum...

hayirli olsun öncelikle aşılaman.. insallah tutar.. ben 12 gun once yaptirdim ilk asilamami sadece kasık agrısı düne kadar bugun hicbirsey yok.. bunyeden bunyeye degisen seyler bunlar.. icini rahat tut iyi düşünelim iyi olsun :)

aşılama sonrası nasıl önlem alınmalı yanı kendımızı nasıl korumalıyız sureklı yatarkmı nebıleyımm normal hayatımıza hemen donebılıyomuyuz

ben asilamayi yaptirdigim gun doktorum bugun yat dinlen yarinda fazla merdiven inip cikma sonra normal hayatina dön ama derin temizlige falan kalkisma dedi.. ben abarttim ama 12 gundur gerekmedikce sokaga bile cikmiyorum :)

Saol canım ,kasık ağrın aşılamadan sonra hep oldumu yani hemenmi başladı
bide test nezaman yapcan 12 gün olmuş

Saol canım ,kasık ağrın aşılamadan sonra hep oldumu yani hemenmi başladı
bide test nezaman yapcan 12 gün olmuş

aşılama yapildigi gün bi basladi kasık agrılarım bu sabaha kadar surdu.. hep adet olacakmisim gibi.. tuvalette yatacam artik :) ama şuan hic agrim yok.. bugun 12. gunum aşılamada.. normal şartlarda 12. gün kan testinde belli olurmuş ama benim doktorum 19 ekime kadar bekle adet olmazsan gel dedi.. sanirim tutmayacagindan endiseli ve test yapip uzulmemi istemiyor.. merak ediyorum ama icim bi tuhaf.. 12 aydir uzuluyorum negatif sonucu gorunce.. hirpaliyo beni.. bekliyorum bakalim ne kadar dayanabilecegim..

Kizlar selam,
Ya benimde 4.gunum.. Bende Prodakal gibi 8 Ekimde oldum. Hic bir belirtim yok hatta her ay bu zamanlarda oldugu gibi kupkuruyum. Hic bir akinti islaklik yok, sadece biraz kasinma ve beyaz biseyler geliyo ama akinti degil

Allahimmm neydi gunahimmm :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…