berraksuuu olmadı malesef tutmadı çok ta kaliteli emriyo olduğunu söylediler ama yinede olmadı işte.
cnm hayırlısı olsun...rabbim en doğru en hayırlı zamanı bilir cnm..lütfen moralini yüksek tut
Merhaba herkese, bende ayın 7 sinde 2. aşılamamı oldum...
BU SİTEYE girip başkalarının tecrübeleriyle fikir ediniyorum...
Çok sıkıntılı bir süreç Allah ım güç versin...
Emeklerimizin hakkını versin İnşaallah...
merhaba, umarım tutar 2. aşılaman. ben de yarın sabah 3. aşılamamı yaptıracağım. İnşallah bu defa yüzümüz güler
Dolunaycım devlet hastanesine gidersen aşılama için bişeyler oluyomuş öle biliyorum.
ben özelde yaptırdı aşılamamı.ama kullanılacak ilaçları yazdırıyosun.
bütün şartlar yerinde ama sonuçlar neden + olmuyor ben artık bunu sorgular oldum...
aminnnnnnnnnnnnn
bu ay yumurtalarım sağ da oluşmuş aşılamanın 6. günü ama hafif batmalar var sağda normalmidir ki...
Bütün şartlar yerinde ama sonuçlar neden + olmuyor ben artık bunu sorgular oldum...
evet Morenacım aynen bende öyleyim öffff yani.
Ablalarım kızmaya başladılar bana çok taktım diye.
belirtiler için çok erken diyolar.ne bileyim.
senin ilk aşılamanmı canım??
selam kızlar bişey sormak istiyorum ben 3 bucuk senelk evliyim 8 ay önce dış gebelik yaşadım hala bebeğim yok malesef benim merak ettiğim bazı sorular var ve cevaplarını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim aşılama yaptırmak için doktorun rapor vermesi mi gerekiyor yoksa biz kendimiz doktora aşılama yaptırmak istediğimizi söyleyim aşılamamı yaptırıyoruz devlet karşılıyor mu özelde yaptırsak bile bide bu işlemler çok mu zor ben normal muaneyi bile zor oluyorum kendimi çok kasıyorum işlemleri yaparken bayıltıyolar mı cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlr allahım isteyen herkeze en kısa zamanda hayırlısından bebekler nasip etsin içindede bana inşallah
özelde yaptırırsan önce klomen + iğne ile başlıyorlar ..3 kere deniyorsun sonra rahim filmi istiyorlar eşinden sperm testi ..sonrasında da aşılamaya geçiyorlar..muayene olmak bile çok zor geliyorsa biraz zor gelebilir sana aşılama ..ama aynı muayene gibi bi farkı yok ekstra olrak..aşılama için rapora filan gerek yok ..özel kendi yapıyor ..sadece iğneler için rapor çıkartıyorsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?