Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet Morenacım aynen bende öyleyim öffff yani.
Ablalarım kızmaya başladılar bana çok taktım diye.
belirtiler için çok erken diyolar.ne bileyim.

senin ilk aşılamanmı canım??

kızlar aşılamayı yada tüp bebeği devlet karşılıyormu?

daha ilk jinekolojik muanemde beni infertiliteye gönderdiler henüz gitmedim

alt tarafı 2 senedir çocuğum olmuyor dedim hani yumurta takibi yapsınlar diye
aslında 1 yıla yakındır deniyoruz,ilgilensinler diye 2 sene dedim

hiç uğraşmadılar bile benimle

Dolunaycım devlet hastanesine gidersen aşılama için bişeyler oluyomuş öle biliyorum.
ben özelde yaptırdı aşılamamı.ama kullanılacak ilaçları yazdırıyosun.

devlet hastanelerinde cok hirpalaniyor insanlar.. asistanlarin elinde saatlerce bekliyorlar.. ben ozel bi muayenehanede yaptirdim toplamda 350 tl ye mal oldu bana.. ilaclarinizi yazdirma sansiniz varsa yazdirin ama asilama icin cok iyi seyler duymadim bugune kadar.. ve bir tanesinede sahit oldum.. resmen rezillik..

selam millet ilk dikişi attırdım ..çok şükür ilk aşama bitti.
aşılamaçok kolay bir işlem ağrı sancı bişey yok ..
muayene pozisyonundasın anlamıyorsun bile iki dakikada oly bitiyor..
ama ben işlem esnasında hüngür hüngür ağladım ..bi anda boşaldım ..
doktorlar teselli ediyo değerler çok ii niyeüzülüyorsun filan ..
ben de ben değerlere değil ,bi sorunumuz yokken böyle uğraşmamıza üzülüyorum ..ne olurdu böyle uğraşmasak da bizim de normal yoldan olsaydı diye ..
eşmi çağırdılar destek olsun diye. .o da beni üzgün alak görünce o da üzüldü garibim ..
teselli etti tabi..
aşılama için idrar sıkışık gidiyorsunuz..orası zor biraz.valla altıma edecektim nerdeyse ..
ama işlemin ii olması için şartmış ..
işlem bittikten sonra azıcık kaçırdım :))
doktor da kaçır bişey olmaz koyver gitsin dedi :)))
yıkama sonrası 33.000.000 sperm enjekte edildi..
aşıla öncesi 64.000.000 du ..
bakalım yarın ne olacak ..
hayırlısı ile ikinci dikişi de atarız inş. :))
duanızı esirgemeyin.

Merhaba herkese, bende ayın 7 sinde 2. aşılamamı oldum...
BU SİTEYE girip başkalarının tecrübeleriyle fikir ediniyorum...
Çok sıkıntılı bir süreç Allah ım güç versin...
Emeklerimizin hakkını versin İnşaallah...

merhaba, umarım tutar 2. aşılaman. ben de yarın sabah 3. aşılamamı yaptıracağım. İnşallah bu defa yüzümüz güler

cevabın için teşekkür ederim:)

peki diyorsunuz ya birinci aşılama,ikinci aşılama
bunlar ne demek ki?acaba aşılamanın süreçlermi bunlar yoksa

birinci aşılama başarısız olursa diğer ay ikinci aşılamamı yapılıyor..

ayyyyyyyy hiçbirşey bilmiyorum ben ya

bide devlet hastaneleri için konuşuyorum,aşılama yapılmadan direkt tüp bebek tedavisi

yapılabiliniyormu?

Dolunaycım devlet hastanesine gidersen aşılama için bişeyler oluyomuş öle biliyorum.
ben özelde yaptırdı aşılamamı.ama kullanılacak ilaçları yazdırıyosun.

aminnnnnnnnnnnnn
bu ay yumurtalarım sağ da oluşmuş aşılamanın 6. günü ama hafif batmalar var sağda normalmidir ki...

aminnnnnnnnnnnnn
bu ay yumurtalarım sağ da oluşmuş aşılamanın 6. günü ama hafif batmalar var sağda normalmidir ki...

Selamlarr normal normal cnm bendede olmuştu o gülerde. Sonra geçiyo. Ama 1 gün bişey olmazsa ertesi gün tekrar kasık ağrısı gibi geliyo. Hatta benim 12 ve 13. gün gibi baya bi kasılma oldu. Birazda yormuştum kendimi ondanda olabilir gerçi. Bugün aşılamanın 16. günü benim sabah bişey yoksa akşam hafif ağrılar oluyo yanii.. Olumlu yada olumsuz sonuç çıkana kadarda böyle devam edicek sanırım :)

Bütün şartlar yerinde ama sonuçlar neden + olmuyor ben artık bunu sorgular oldum...

Dr'um bana şöyle demişti. Hiç bi sorunu olmayan normal insanların bile 1 ayda hamile kalma oranları %20.. Aşılamadada sizin öyle %20 dedi. Yani aslına bakılırsa bize yapılan iğneler vs ile ancak normal ilişki ile hamile kalabilen insanların seviyelerine gelebiliyoruz. Ama aşılama deyince mucizevi bi etki bekliyoruz maesef :/

evet Morenacım aynen bende öyleyim öffff yani.
Ablalarım kızmaya başladılar bana çok taktım diye.
belirtiler için çok erken diyolar.ne bileyim.

senin ilk aşılamanmı canım??

Evet canim ilk asilamam... Daha once Klomen kullandim ama pek faydasi olmadi, hamile kalamadim.
Asilamami cumartesi gunu oldum. 5 gun oldu :) Zaten tup bebek icin randevu aldim Aralik ayina.. Pek umidim yok.

selam kızlar bişey sormak istiyorum ben 3 bucuk senelk evliyim 8 ay önce dış gebelik yaşadım hala bebeğim yok malesef benim merak ettiğim bazı sorular var ve cevaplarını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim aşılama yaptırmak için doktorun rapor vermesi mi gerekiyor yoksa biz kendimiz doktora aşılama yaptırmak istediğimizi söyleyim aşılamamı yaptırıyoruz devlet karşılıyor mu özelde yaptırsak bile bide bu işlemler çok mu zor ben normal muaneyi bile zor oluyorum kendimi çok kasıyorum işlemleri yaparken bayıltıyolar mı cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürlr allahım isteyen herkeze en kısa zamanda hayırlısından bebekler nasip etsin içindede bana inşallah

özelde yaptırırsan önce klomen + iğne ile başlıyorlar ..3 kere deniyorsun sonra rahim filmi istiyorlar eşinden sperm testi ..sonrasında da aşılamaya geçiyorlar..muayene olmak bile çok zor geliyorsa biraz zor gelebilir sana aşılama ..ama aynı muayene gibi bi farkı yok ekstra olrak..aşılama için rapora filan gerek yok ..özel kendi yapıyor ..sadece iğneler için rapor çıkartıyorsun ..

teşekkür ederim dış gebelikten sonra rahim filmi çekinmiştim zaten eşimimnde sperm testi var bi konuşayım bakalım doktorumla hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…