Morenacım bugün nasılsın varmı bişiyler..
teşekkür ederim dış gebelikten sonra rahim filmi çekinmiştim zaten eşimimnde sperm testi var bi konuşayım bakalım doktorumla hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Iyiyim canim inan hic birsey yok. Bide kupkuruyum soylemesi ayip.
Asilamadan sonra iliskiye devam edin dedi doktor.. 3-4 gun kadar. Dun acayip canim yandi yapamiycaktim nerdeyse iskence midir nedir bu anlamadim ki yaa
Aldigimiz ilaclardan mi acaba?
Sen nasilsin nasil zaman geciyor?
inş. hayırlısı olur ..
kasıklarında da ağrı varsa hassasiyetten olabilir..bi de psikolojik oluyor ..bende de iğne kullanırken iğneden sonraki 1-2 seferde oluyordu aynı durum ama geçiyordu
SAgol delicim.. Agri arada sirada oluyo ama coook az. Sol tarafimdan bisey cekiliyo sanki.. KEndimden suphelenmeye basladimmm iyice kafayi siyiriyorum
dr'um bana şöyle demişti. Hiç bi sorunu olmayan normal insanların bile 1 ayda hamile kalma oranları %20.. Aşılamadada sizin öyle %20 dedi. Yani aslına bakılırsa bize yapılan iğneler vs ile ancak normal ilişki ile hamile kalabilen insanların seviyelerine gelebiliyoruz. Ama aşılama deyince mucizevi bi etki bekliyoruz maesef :/
morena aşılamanı ne zaman oldun? bide yumurtaların sol damıydı* çünkü benimde 6.günüm sağ tarafım batıyo gibi işte dediğin gibi çekiliyo gibi...yumurtalarım sağdaydı
kendimimi dinliyorum ne....
haklısın aslında mucize olcakmış gibi.. Kesin olacakmış gibi ama değil işte.
Bu arada 16. Günüm dedin belli olmuş olmalı nedir durum???? Inşlh pozitiftir canım... :)
Ben 3 gün önce yaptırdım cnm test sonuç 12,8 pozitif çıktı.Bugün tekrardn yaptırdım normalde katlanması gerekirken benimkis 6,8 'e düştü :) Doktor gebelik sönüyo dedi. Bir an önce sönsünde yeni aşılamaya geçelim diye bekliycem artık :)
Ben 3 gün önce yaptırdım cnm test sonuç 12,8 pozitif çıktı.Bugün tekrardn yaptırdım normalde katlanması gerekirken benimkis 6,8 'e düştü :) Doktor gebelik sönüyo dedi. Bir an önce sönsünde yeni aşılamaya geçelim diye bekliycem artık :)
Merhaba canim,
Asilamami gecen cumartesi oldum. Bugun 6.gunum. Sagda ve solda 1er tane olmak uzere 2 tane yumurta vardi. Birisi 17 digeri 19 mm idi..
Bende kendimi dinliyorum ama bir hareket yok
Lütfen bana biri cevap yazsın....
bugun alt karnım da bişey var sanki hsg çektirmişim gibi bi şişkinlik bi ağrımsı bişey
göğüsteki şişkinlik gitti ama
olmadı diye kuruyorum ama bi yandanda umut etmek istiyorum
bugun aşılamanın 7. günü Allahım cuma günü mübarek vakit dualarımızı kabul et...
hayırlısıyla sağlıkla bebişe kavuştur bizi....
icini rahat tut lutfen.. 17 gun once asilama oldum ve ilk gunden beri agri cektim.. ve bekledim adet olacagim diye.. bugun kan testim pozitif cikti :26:
herseyin hayirlisi once icin rahat olsun..
icini rahat tut lutfen.. 17 gun once asilama oldum ve ilk gunden beri agri cektim.. ve bekledim adet olacagim diye.. bugun kan testim pozitif cikti :26:
herseyin hayirlisi once icin rahat olsun..
Slm canim, benim 8.gun senin 9.degil mi? Benim goguslerimde dune kadar bisey yoktu..2 gun icerisinde 5 kgya falan ciktilar cok irilestiler.. Zaten daha gibi oldum bu ay tutmazsa onumuzdeki ay deli gibi diyete giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?