morena seninde kilo probleminmi var benim gibi? sorunun neydi? bende pko var insilün direnci var ve kilo problemim var. kiloda veremiyorum. kilo versem belki doğal yollarlada hamile kalacam ama olmuyo
benimde bugün 14. günüm kızlar belirti ise göğüslerim ve su gibi gibi bir akıntı dışında hissettiğim hiç bişey yok aslında gebelik varsa kasık ağrısını hissetmemiz gerekir.kasık ağrım yok. pazartesi kan testinde her şey belli olacak artık.hayırlısı hepimiz için......
Slm canim, benim 8.gun senin 9.degil mi? Benim goguslerimde dune kadar bisey yoktu..2 gun icerisinde 5 kgya falan ciktilar cok irilestiler.. Zaten daha gibi oldum bu ay tutmazsa onumuzdeki ay deli gibi diyete giricem
15 ınde test sonucum ve negatıfallahım ne olur aratmadan nasıp eyle
Benimde bugun 10.gunum hadi oyle bakayim dedim.. Kocamannnn bir negatif hemde en koyusundan tek cizgi cikti az once..
morena kanda 14. günde çıkıyor, evde tahlil yapmak için adet tarihinden en az 1 hafta sonra olması gerekmiyor mu ?
bu yüzden şimdiden moralini bozma. bu arada benimde bugün 11. günüm. çok korkuyorum...
Offf off ama zaten hicbir belirtimde yok.. Tutmaz bu is.. Direk tupe gecicem kismetse.. Tam bir dana gibi oldum cunku,64 kg 158 boy.. Diyete giricem
selam arkadaslar bende 13 ekımde ılk asılamamı yaptırdım hayırlısyla sonuc beklıyoruzz kacıncı gunde test yaptınız erken yapıpta sonuc alan varmı
aşılaman hayırlı olsun. umarım pozitif sonuçlanır.
kanda 14. gün baktırıyorlar genelde.. ama dayanamayıp 12. günde yaptıranlar da var.
canım bende aynı durumdayım,kilo aldım ama çok da umursamıyorum şu anda. olumlu sonuç alırsam zaten diyete gerek kalmayacak. perşembe sonuç negatif olursa bende hemen diyete :))
benim 3. aşılamam, tutmazsa ne yapacağımı hiç bilmiyorum. maddi ve manevi çökmüş durumdayız.
bu aşılamamda çok kafaya takmadım,4. gün deli gibi temizlik yaptım, günlük hayatıma devam ettim, günün yoğunluğundan çoğu zaman aşılama yaptırdığımı unuttum , ama şimdi korku başladı..ya tutmazsa diye.
tutarsada benim mucizem olacak...
bende dayanmak ıstıyorum ama ınsallah dayanırım ya ıkı kere yaptırmak ıstemıyorum cok kafama takılıyo ılk 2 gun umursamıyodum gun yaklastıkca aklıma gelıyo :)ınsallah pozıtıflerımız cogalır
Canim yaa cok cok iyi anliyorum.. Bende kendimi coook yorgun hissediyorum maddi manevi..
Benim ilk asilamam ama sanki ben inadina cok is yaptim, kostum, sigara ictim.. Nasilsa tutmayacak dedim.. Zaten biliyorum tutmayacagini.. Yani tutsaydi eger buun 10.gun en azindan bir gidimcik 2.cizgi cikmazmiydi yaaa? :18:
Olmadi iste.. Napalim kismet..
2gün daha dayan :))
bende 3 gün dayanacağım, aslında kan testini yaptırmak bile istemiyorum.. o kadar hazırladım kendimi negatif sonuç almaya : (
14. gün kesin tanda baktırırım, negatifse progestanı bırakmak için. ilk 2 sonucumu eşim almıştı , bu defa kendim alacağım, korkuyorummmm: (((negatif düşünme canım ya olumlu pozitif düşün pozitif olsun gercı sana dıyorum ama benımde cok fazla umudum yok bende gecsın adet tarıhım ole evde ıdrardan yapıyım ıstıyorum aslında soncuu ogrnedıgımde yanlız olmak ıstıyorum
3 ekimde aşıla oldum dün test yaptırdım sonuç 0.1 ama nedense hala umudum var kırmızıları görene kadar
benimde bugün 13. günü bende dayanamayıp dün evde test yaptım negatif çıktı ama çokta umursamadım biliyorum zaten doğru sonuç vermicekte bi umut belki çift çizgi görürüm diye yaptım.
doktor bize adetinden 3 gün öncesine kadar ilişki olacak dedi.adetim ayın 22sinde. yani ayın 19 kadar ilişki devam sonrasında yasak.peki bu durumda ben kan testini ne zaman yapmalıyım.normalde şu an hamile olsam kan testinde belli olur herhalde.uff kafam karıştı :S
ne yapsam sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?