ilk aşılamamıydı canım?
bence adetini bekle derim tabiki beklemek çok zor bunuda biliyorum sabır diliyorum senin için bizede aşılama sonrası 5 gün ilişki demişti dr. bende geç döllenme olmuşsa diye sonucu kabullenemiyorum
selam herkese ..ben de aşılama yaptırdım ..
ya aşılama değerlerim düşükmü millet sizce ..
ilkinde 64 milyon % 10 hareketli , %20 yavaş vardı ve 33 milyon enjekte edildi ..
ertesi gün ise 62 milyon sperm %14 hareketli % 20 yavaş ve 41 milyon enjekte edildi..
acaba kaç olması lazım iice tutması için ..bilen varsa bi aydınlatsın beni yaaa...
doktor on gün sonra progestan bitince çağırdı .hayırlısı
evet canım ilk aşılamamdı ve çok umutluydum herşey süperdi dr dediğine göre ama olmadı
evet iki kere aşılama yapıldı ..bir gün ara iledeli kız0606 sana iki gün mü aşılama yapıldı ?
banada sadece 1 gün aşılama yapıldı.ilk kez duydum 2 gün yapıldığını.inş tutar..
ben bu progestan ilacını 1 hafta kullandım sadece sonra bıraktım.bişi olur mu ki acaba.başka bi doktor çok gerekli değil demişti.ondan bıraktım aslında
senin adetin ne zaman? bide 0.1 demişsin kaç olması lazım ki.ben çok bilgisizim galiba :S
evet iki kere aşılama yapıldı ..bir gün ara ile
evet zaten az doktor yapıyor bunu ..gerçekten aşılamada tutturmak isteyen doktorlar yapıyor sanırım iice tutsun diye..valla bilmiyorum ama ben progestanı on gün kullandım ..düşük olmasın bebek rahme tutunsun diye veriyorlar bu ilacı ..bırakınca da 2-3 gün içinde adet oluyorsun olmazsan hamilelikten şüphe edebilirsin.
canım bende progestan kullanıyorum fitil olarak doktorum adet olana kadar kullan demişti bana sen neden 10 gün kullandın
canım bende progestan kullanıyorum fitil olarak doktorum adet olana kadar kullan demişti bana sen neden 10 gün kullandın
14. gün kesin tanda baktırırım, negatifse progestanı bırakmak için. ilk 2 sonucumu eşim almıştı , bu defa kendim alacağım, korkuyorummmm: (((
bende pco var, insülin direnci var uff bir sürü ilaç alıyorum bıktım artık.
evet canım doktorumla konuştum bırakmamı söyledi 2-3 gün sonra adet olmazsan tekrar tahlil yaptır dedi yine beklemedeyimm
canım benim bak şimdi, biz neden 12. yada 14. günde kan testi yaptırıyoruz??? çünkü bhcg öncelikle kanda belli oluyor.yani hamilelik ilerlediğinde ( adet tarihin geçtiktin en az 5 gün sonra ) idrarda belli oluyor.
bu nedenle adet tarihi geçmeden evde idrar testiyle uğraşmak moral bozmak sadece.
hamilelik önce idrarda belli olsaydı doktorlar kanda baktırın derlermiydi acaba??
sigara olayı tam bir felaket, bende içiyorum.günde 3-4 tane
evet canım ilk aşılamamdı ve çok umutluydum herşey süperdi dr dediğine göre ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?