Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam herkese ..ben de aşılama yaptırdım ..
ya aşılama değerlerim düşükmü millet sizce ..
ilkinde 64 milyon % 10 hareketli , %20 yavaş vardı ve 33 milyon enjekte edildi ..
ertesi gün ise 62 milyon sperm %14 hareketli % 20 yavaş ve 41 milyon enjekte edildi..
acaba kaç olması lazım iice tutması için ..bilen varsa bi aydınlatsın beni yaaa...
doktor on gün sonra progestan bitince çağırdı .hayırlısı

banada sadece 1 gün aşılama yapıldı.ilk kez duydum 2 gün yapıldığını.inş tutar..
ben bu progestan ilacını 1 hafta kullandım sadece sonra bıraktım.bişi olur mu ki acaba.başka bi doktor çok gerekli değil demişti.ondan bıraktım aslında

bence adetini bekle derim tabiki beklemek çok zor bunuda biliyorum sabır diliyorum senin için bizede aşılama sonrası 5 gün ilişki demişti dr. bende geç döllenme olmuşsa diye sonucu kabullenemiyorum

senin adetin ne zaman? bide 0.1 demişsin kaç olması lazım ki.ben çok bilgisizim galiba :S

selam,
bence sayılara bu kadar takılma.farkında olmadan hamile kalanlar hep bu sayıları mı düşünüyor ?? yada onların değerleri mükemmel mi?

bizim şanssızlığımız herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek.

selam kızlar,

aşılama yöntemi ile hamile kalan var mı aranızda nasıl bir işlem süreci kısaca anlatabilirmisiniz

çocuk olmadığı durumlarda mı yoksa zaman uzamasın diye mi yaptırdınız

henüz 2. ayındayım denemelerin dr. önerdi ama henüz düşünmüyorum

fikirlerinizi almak istiyorum

deli kız0606 sana iki gün mü aşılama yapıldı ?
evet iki kere aşılama yapıldı ..bir gün ara ile

evet zaten az doktor yapıyor bunu ..gerçekten aşılamada tutturmak isteyen doktorlar yapıyor sanırım iice tutsun diye..valla bilmiyorum ama ben progestanı on gün kullandım ..düşük olmasın bebek rahme tutunsun diye veriyorlar bu ilacı ..bırakınca da 2-3 gün içinde adet oluyorsun olmazsan hamilelikten şüphe edebilirsin.

canım bende progestan kullanıyorum fitil olarak doktorum adet olana kadar kullan demişti bana sen neden 10 gün kullandın

evet canım doktorumla konuştum bırakmamı söyledi 2-3 gün sonra adet olmazsan tekrar tahlil yaptır dedi yine beklemedeyimm

bendede ınsulın dırencı var cnm gulukopage kullanıyorum pco da var bende aynen folıkasıt falanda ıcıyorum bı avuc ılac bende esıme aldırmayı duusnuyorum valla kalbım dayanmazz

Zaten testte dunyanin en dandik testiyli. Gebe time mi Bebe time mi ne... Turkiyeden almistim 1 cuval ucuz diye.... Her ay 10 tane denedigim icin
Cuma gideyim yaptirayim kismetse ozaman..

evet canım ilk aşılamamdı ve çok umutluydum herşey süperdi dr dediğine göre ama olmadı

Bizimde superdi hersey guya.. yikanmadan once 286mio, yikandiktan sonra 18mio sperm ve hepsinin hizi %98!! Hiza bak! Ama olmadimi olmuyo iste..

Hizla sayiyla falan alakasi yok ben artik onu anladim.. Bu tamamen kismet meselesi..

selam morenacım varmı bi belirti
bende yok bişi,,sadece dünden beri karnım ağrıyo adet olcam sanki öle ağrı göğüslerde tık yok .
sıkıldım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…