Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zaten testte dunyanin en dandik testiyli. Gebe time mi Bebe time mi ne... Turkiyeden almistim 1 cuval ucuz diye.... Her ay 10 tane denedigim icin
Cuma gideyim yaptirayim kismetse ozaman..

kesinlikle kanda baktır, için rahat etsin canım.
bende perşembe öğreneceğim

bendede ınsulın dırencı var cnm gulukopage kullanıyorum pco da var bende aynen folıkasıt falanda ıcıyorum bı avuc ılac bende esıme aldırmayı duusnuyorum valla kalbım dayanmazz

gogicim seninle aynı kulvarda koşuyoruz, herşey var maaşallah

benim doktor hiç bişi demedi progestan için bende kafama göre bıraktım.sadece miğde bulantısı yapar içebildiğin kadar iç dedi.bende de hiç mide bulantısı yapmadı ama ne bilim sıkıldım bıraktım.daha doğrusu günde 3 öğündü c.tesi 12 kalktım ee sabahı kaçırdım diye bıraktım gitti.

canım benim doktorum hamilelik olmadığı kesinleşinceye kadar bırakma dedi.
1 öğün unutsanda diğerlerinde devam et bence.

** ilaçları zamanında kullanmak önemli , ben hafta sonu dahi aynı saatte içiyorum.uykudan fedakarlık yapıyorum.

selam morenacım varmı bi belirti
bende yok bişi,,sadece dünden beri karnım ağrıyo adet olcam sanki öle ağrı göğüslerde tık yok .
sıkıldım.......

Porkadalcim, gogusler kocaman oldu ama onlar zaten hep adet olmama yakin buyurler.. Belim agriyo ama boyle dayanilmaz bisey yok.. Yine adetime yakin zaten agrir.. Onun haricinde sinirliyim hemde cooooookkk!! Hele sabah tek cizgiyi gorunce hepten sinirlerim tepeme cikti.. Bide istahim acik ama zaten yemek yemegi pek severim

Bunlari sayarsan belirtim var canim :2:

Karnimda agri yok canim. Nasil geciyor senin gunler

bugun kasıklarım cok agrıyooo ( dün ne güzel geçmişti bugun tekrardan basladı ne zaman bıtıcek bu agrılar yaa göğüslerim aynı tempoda bıde onlar ınse hıc fena olmıcak

işte nası geçsin hep belirti kovalıyorum,,üzgünüm ve umudum yok,,veeee kızgınım
yoruldum gerçekten,
cuma regl günüm onu bekliyorum bakalım nolcak,nolcaksa olsun beklemek çok zor,,piskopata bağladım annıcaan

progestan baş dönmesi çok yapıyor ..o yüzden bana doktorum sabah akşam değil ,sadece gece yatarken 2 tane birden al dedi ..gerçekten de yatarken alınca hiçbişey olmuyor..ama gündüz almıştım bi kere ,baş dönmesinden 2 saat sersem gibi gezdim

ya hep bi belirti arıyoruz ama bu işler belirti ile hiç alakalı değil ,belirti olmadan hamile kalan da çok var ,kaldıki bizim belirti sandığımız şeyler de hep psikolojik ,o yüzden hiç belirti aramadan günümüzü beklemek en mantıklısı yoksa iice psikopat oluyor insan

MORENA
Canım şimdi sen sonucunu kesinleştirdinmi? tek çizgi çıktı yazmışsın da
bende sağdan kasık ta batma hissediyorum işlh hayırlısı olur

Bazen sorun olmasada bebek sahibi olunamadığı durumlar var. herşey normal görünüyor ama olmuyor. işte bunun için olabilir yada kadının ayrı bazende erkeğin ayrı prblemi oluyor
bekleme süresini kısaltmak için deneniyor.
aşılamada da kesin diye bişey yok.
sadece labratuar ortamında gerçekleşiyor işlem ....

MORENA
Canım şimdi sen sonucunu kesinleştirdinmi? tek çizgi çıktı yazmışsın da
bende sağdan kasık ta batma hissediyorum işlh hayırlısı olur

Canim simdi soyle, benim 10.gunum dayanamadim idrar testi yaptim. kopkoyu tek cizgi. 2.cizginin eseri bile yok..
Insallah canim kasikta agri iyi diyorlar.. Allah emeklerini bosa cikarmasin..

Canim simdi soyle, benim 10.gunum dayanamadim idrar testi yaptim. kopkoyu tek cizgi. 2.cizginin eseri bile yok..
Insallah canim kasikta agri iyi diyorlar.. Allah emeklerini bosa cikarmasin..

belki erken davranmışsındır bir kaç gün sonra bide kanda bak ....
gerçi sana diyorum ama bende fenayım
şu bikaç günüde hayırlısıyl Bİ geçirsekk
stres mahvetti....

negatif malesef kıslar. üzülmüyorum bundada vardır bir hayır diyorum zaten belitide yok... sıkıldığım tek aynı ilaçları tekrar kullanmak çok şişirdiler yaaaa pufffff...

:) mi , mı bilemedim bende puffff oldum yaniii. zaten balık etliyimdir şimdi bide şimşiş bi karınnn... hareketlerimide kısıtlayınca iyice bi vücudumu tanıyamaz hale geliyom
Ama moraline bayıldım zaten moral olmayınca olmuyor...

Bide kanda mı baktırdın? kaçıncı günü aşılamanın...

küçüklüğmden beridir iğneye karşı bir soğukluğum var ama buna rağmen cesaretemi topladım ve kendi iğnelerimi kendim yaptım..dediğin gibi canım karın şişliği ve iştah artışı yaptı bende ayrıca gaz sorunu...tabi aldık bugün cevabımızı ne yapalım yapçak bişey yok var bir hayır var bunda.eşimle kenetlendik yine sigarayıda biraktık yine elimizden ne geliyosa yapçaz.hafif lekenmelerim var sabahtan beri dok. normal dedi gerçi.şimdi adet olmayı bekliyoz... ilaçları sevmedim ama ben yaaaa...allhım yardım etsin hepimize tüm isteyenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…