Zaten testte dunyanin en dandik testiyli. Gebe time mi Bebe time mi ne... Turkiyeden almistim 1 cuval ucuz diye.... Her ay 10 tane denedigim icin
Cuma gideyim yaptirayim kismetse ozaman..
bendede ınsulın dırencı var cnm gulukopage kullanıyorum pco da var bende aynen folıkasıt falanda ıcıyorum bı avuc ılac bende esıme aldırmayı duusnuyorum valla kalbım dayanmazz
benim doktor hiç bişi demedi progestan için bende kafama göre bıraktım.sadece miğde bulantısı yapar içebildiğin kadar iç dedi.bende de hiç mide bulantısı yapmadı ama ne bilim sıkıldım bıraktım.daha doğrusu günde 3 öğündü c.tesi 12 kalktım ee sabahı kaçırdım diye bıraktım gitti.
selam morenacım varmı bi belirti
bende yok bişi,,sadece dünden beri karnım ağrıyo adet olcam sanki öle ağrı göğüslerde tık yok .
sıkıldım.......
Porkadalcim, gogusler kocaman oldu ama onlar zaten hep adet olmama yakin buyurler.. Belim agriyo ama boyle dayanilmaz bisey yok.. Yine adetime yakin zaten agrir.. Onun haricinde sinirliyim hemde cooooookkk!! Hele sabah tek cizgiyi gorunce hepten sinirlerim tepeme cikti.. Bide istahim acik ama zaten yemek yemegi pek severim
Bunlari sayarsan belirtim var canim :2:
Karnimda agri yok canim. Nasil geciyor senin gunler
progestan baş dönmesi çok yapıyor ..o yüzden bana doktorum sabah akşam değil ,sadece gece yatarken 2 tane birden al dedi ..gerçekten de yatarken alınca hiçbişey olmuyor..ama gündüz almıştım bi kere ,baş dönmesinden 2 saat sersem gibi gezdimbenim doktor hiç bişi demedi progestan için bende kafama göre bıraktım.sadece miğde bulantısı yapar içebildiğin kadar iç dedi.bende de hiç mide bulantısı yapmadı ama ne bilim sıkıldım bıraktım.daha doğrusu günde 3 öğündü c.tesi 12 kalktım ee sabahı kaçırdım diye bıraktım gitti.
işte nası geçsin hep belirti kovalıyorum,,üzgünüm ve umudum yok,,veeee kızgınım
yoruldum gerçekten,
cuma regl günüm onu bekliyorum bakalım nolcak,nolcaksa olsun beklemek çok zor,,piskopata bağladım annıcaan
işte nası geçsin hep belirti kovalıyorum,,üzgünüm ve umudum yok,,veeee kızgınım
yoruldum gerçekten,
cuma regl günüm onu bekliyorum bakalım nolcak,nolcaksa olsun beklemek çok zor,,piskopata bağladım annıcaan
kimse sorumu kaale almamış teşekkürler
selam kızlar,
aşılama yöntemi ile hamile kalan var mı aranızda nasıl bir işlem süreci kısaca anlatabilirmisiniz
çocuk olmadığı durumlarda mı yoksa zaman uzamasın diye mi yaptırdınız
henüz 2. ayındayım denemelerin dr. önerdi ama henüz düşünmüyorum
fikirlerinizi almak istiyorum
MORENA
Canım şimdi sen sonucunu kesinleştirdinmi? tek çizgi çıktı yazmışsın da
bende sağdan kasık ta batma hissediyorum işlh hayırlısı olur
hayırlı cevabını buradan alırız bizlerde inşlh...
Canim simdi soyle, benim 10.gunum dayanamadim idrar testi yaptim. kopkoyu tek cizgi. 2.cizginin eseri bile yok..
Insallah canim kasikta agri iyi diyorlar.. Allah emeklerini bosa cikarmasin..
negatif malesef kıslar. üzülmüyorum bundada vardır bir hayır diyorum zaten belitide yok... sıkıldığım tek aynı ilaçları tekrar kullanmak çok şişirdiler yaaaa pufffff...
:) mi ,mı bilemedim bende puffff oldum yaniii. zaten balık etliyimdir şimdi bide şimşiş bi karınnn... hareketlerimide kısıtlayınca iyice bi vücudumu tanıyamaz hale geliyom
Ama moraline bayıldım zaten moral olmayınca olmuyor...
Bide kanda mı baktırdın? kaçıncı günü aşılamanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?