evet canım kanda çıktı sonuç 15. günüm dü bugün idrarda test yapmayı istemedim en güzel sonuç kan çünkü.
üzülme diyecem sahte olacak ama napalım ısrarlara devam
bazen tamm yetiversin demek geliyo ama
kumarbaz hesabı bi sefer daha bi kerecik daha ....
bakalımmm tutuverse be yaaaa
bizde şişmesek böleee
üzülmücez canım üzülürsek başarı oranımız daha da düşer diyorum ben.iyi geceler sonra gürüşmek üzere..
Selam kizlar nasilsiniz bugun?
Benim 11.gunummmmm az kaldi bitiyo insallah..
Yalniz zaten ben sonucu biliyo gibiyim.. Negatif zaten ne olabilirdi ki neyseee..
Sabah doktorumu aradim. Dedim geliyim kan testi falan filan.. Oda dediki olmaz adetinden 1 hafta gecmesi en az ki anlayalim gebelik var mi yok mu..
Ne kadar mantikli dimi? Keske dedigi kadar kolay olsa beklemek...
selam morenacım, benim 12.günüm ve inanılmaz belim ağrıyo, birde kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi.son 2 gün bakalım,, kanda belli olacak ne oldugu
sende cuma günü kanda baktır bence
12.günde kanda belli oluyor beklemenize gerek yok ..benim 12.gün pazar günü doluyor ..pazartesi kan tahlili yaptıracağım inş.
12.günde kanda belli oluyor beklemenize gerek yok ..benim 12.gün pazar günü doluyor ..pazartesi kan tahlili yaptıracağım inş.
Ne sordun canim sen? Gormemisizdir kusura bakma lutfen
Bazen sorun olmasada bebek sahibi olunamadığı durumlar var. herşey normal görünüyor ama olmuyor. işte bunun için olabilir yada kadının ayrı bazende erkeğin ayrı prblemi oluyor
bekleme süresini kısaltmak için deneniyor.
aşılamada da kesin diye bişey yok.
sadece labratuar ortamında gerçekleşiyor işlem ....
aşılama yöntemi nasıl bir süreçtir onunla ilgili bilgi almak istemiştim gerekli bilgiyi edindim çok teşekkürler
dr. 14.gün kan tahlili yaptır dedi. o nedenle bekliyorum.. 2 gün kaldı sabıırrrr
en iyisi tup bebek
en iyisi tup bebek
en iyisi diyorsun ama henüz 2. ayımız denemelerde 34 yaşındayım sol yumurtalıklarda zayıflık varmışSizin sorun ne?
Benim 12.gunum yarin.. Hay allah napsam yaaOlmayacaksa tamam anlarim ama beklemek cok kotu bi olay.
dr. 14.gün kan tahlili yaptır dedi. o nedenle bekliyorum.. 2 gün kaldı sabıırrrr
ben doktor moktor dinlemem valla gider yaptırırım ..zaten pozitifse her halukarda çıkıyor ..bir günlük bile olsa ...
progestan biteli ne kadar oldu sizin ...eğer 4-5 gün geçtiyse adet olmadıysanız hemen yaptırabilirsiniz
Direnccim, nerdeyse ayni gunlerimiz cumaya kadar bir bir hamile haberlerinizi bekliyorum sabirsizlikla..
Bak haberlerinizi dedim nasil umitsizim kendim icin.
en iyisi diyorsun ama henüz 2. ayımız denemelerde 34 yaşındayım sol yumurtalıklarda zayıflık varmış
o nedenle önerdi dr. ama biz henüz kendimizi bile deneyemedik umutsuz olmak istemiyor insan ama
böyle söyleyince moralim bozuldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?