VAlla benimde niyetim o kismetse Aralikta.
canım bende düşünmeye başladım valla..aşılamayla olmayacak bu iş sanırım.
ben aşılama öncesi iğnelerden, takiplerden sıkılıyorum, tüp bebek daha zahmetli ne yaparım bilmiyorum.
işten izin almak ayrı dert anlatamıyorsun ki kimseye ...puuufff
ALLAHIM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR YA RABBİM
arkadaşim zaman kaypetme diye soyledim kusura bakma
yok niye kusura bakayım tabiki haklısın ama işte insan kendini henüz denememişken
2.ayında böyle bir öneriyle karşılaşınca üzülüyor
yok niye kusura bakayım tabiki haklısın ama işte insan kendini henüz denememişken
2.ayında böyle bir öneriyle karşılaşınca üzülüyor
adet belirtilerinin tümünü yaşıyorum,
sanıyorum yine olmadı
bu kadar stresle olacağı varsada olmayacak zaten.
o kadar sinirliyim, gerginim ki anlataması imkansızz
cnm 6 ay kadar deniyin normal yollarda ola bilirsiniz galiba allah bilir
Cok iyi anliyorum cunku bende cok sinirliyim. Haftasonu bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendim, resmen delirdim.. Suratim 5 karis oldu, dunya basima yikildi.. Esime saldirmaya basladim laflarimla yok yere.
Halbuki kiskanmak degil bu.. Ben herkesten once evlendim, nerdeyse 3 senedir evliyim. Once ben hakediyordumYani iste boyle seyler dusunuyorum surekli.. Vallahi cok zor, psikolojim bitti tamamen..
Belirtiler varsa iyidir, herkes iyiye yoruyor bende belirti yok. Yani cok afedersiniz tuvalete gidesim gelse daha cok belirti olur.. Sadece goguslerim 5kg ve ustleri yaniyo.
Baskada bisey yok..
Kizlar, hemen hepinizin bildigi gibi asilamamin 11. gunu ve SAT 27 Eylul idi.. Pazar test yaptim bisey cikmadi, bugun yine yaptim ekteki gibi cikti ama hayal mayal.. Sizce umitlenmeli miyim? Daha once hic boyle bisey cikmamisti..
Allahim bir hamile olsam varyaa aklimi oynatabilirim sevinctenEki Görüntüle 275632
ben görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ama sanki pembe bişey var yarın sabah tekrarlarsın varsa o pembe birazdaha belirgin çıkar hade hayırlısı
Gulcummm canim arkadasimmmm..Bakalim yarin tekrar yaparim
arkadaşlar size bir şey sorabilirmiyim niye aşilama yapdiriyorsunuz tup bebek yapdirmiyorsunuz kızlar
Benim yasadigim ulkede yapmiyorlar canim.. Sureci takip ediyorlar..
hangi ulke türkiyede yapiyorlar cnm
hangi ulke türkiyede yapiyorlar cnm
Kizlar, hemen hepinizin bildigi gibi asilamamin 11. gunu ve SAT 27 Eylul idi.. Pazar test yaptim bisey cikmadi, bugun yine yaptim ekteki gibi cikti ama hayal mayal.. Sizce umitlenmeli miyim? Daha once hic boyle bisey cikmamisti..
Allahim bir hamile olsam varyaa aklimi oynatabilirim sevinctenEki Görüntüle 275632
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?