Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
VAlla benimde niyetim o kismetse Aralikta.

canım bende düşünmeye başladım valla..aşılamayla olmayacak bu iş sanırım.
ben aşılama öncesi iğnelerden, takiplerden sıkılıyorum, tüp bebek daha zahmetli ne yaparım bilmiyorum.
işten izin almak ayrı dert anlatamıyorsun ki kimseye ...puuufff
ALLAHIM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR YA RABBİM

Aminnn kimseyi aratmasin rabbim cok ama cooook zormus

arkadaşim zaman kaypetme diye soyledim kusura bakma

yok niye kusura bakayım tabiki haklısın ama işte insan kendini henüz denememişken

2.ayında böyle bir öneriyle karşılaşınca üzülüyor

ben doktorun önermesine üzüldüm senin önerine değil:)

Son düzenleme:
adet belirtilerinin tümünü yaşıyorum,
sanıyorum yine olmadı
bu kadar stresle olacağı varsada olmayacak zaten.
o kadar sinirliyim, gerginim ki anlataması imkansızz

adet belirtilerinin tümünü yaşıyorum,
sanıyorum yine olmadı
bu kadar stresle olacağı varsada olmayacak zaten.
o kadar sinirliyim, gerginim ki anlataması imkansızz

Cok iyi anliyorum cunku bende cok sinirliyim. Haftasonu bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendim, resmen delirdim.. Suratim 5 karis oldu, dunya basima yikildi.. Esime saldirmaya basladim laflarimla yok yere.

Halbuki kiskanmak degil bu.. Ben herkesten once evlendim, nerdeyse 3 senedir evliyim. Once ben hakediyordum Yani iste boyle seyler dusunuyorum surekli.. Vallahi cok zor, psikolojim bitti tamamen..

Belirtiler varsa iyidir, herkes iyiye yoruyor bende belirti yok. Yani cok afedersiniz tuvalete gidesim gelse daha cok belirti olur.. Sadece goguslerim 5kg ve ustleri yaniyo.
Baskada bisey yok..

benimle aynı dönem evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebeği kucağında...kahroluyorum.neyim eksik diye düşünmekten, başkaları bizden daha çok mu hak ediyor anne olmayı? hiç kimseyle görüşmek istemiyorum, uzaklaşıyorum.bebek yapmanın zamanı geldi diyenlerden bıktım, çok kilo aldın bebek mi var yoksa diyenlerden bıktım... Allah`ım deniyor bizi ama dayanma gücü bitiyor yavaş yavaş

Kizlar, hemen hepinizin bildigi gibi asilamamin 11. gunu ve SAT 27 Eylul idi.. Pazar test yaptim bisey cikmadi, bugun yine yaptim ekteki gibi cikti ama hayal mayal.. Sizce umitlenmeli miyim? Daha once hic boyle bisey cikmamisti..
Allahim bir hamile olsam varyaa aklimi oynatabilirim sevincten

ben görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum ama sanki pembe bişey var yarın sabah tekrarlarsın varsa o pembe birazdaha belirgin çıkar hade hayırlısı

çarşamba 12.gün
akşam eczaneden evde yapılan testlerden aldım
merak işte :18::18::18::18:
daha erken olduğunu biliyorum aslında ama
bi arkadaş çıkarrr falan dedi bende zaten çatlıyom meraktan
orda 2 çizgi görsem varyaaaa

canım yarın sabah idrarı ile yap sabah daha iyi oluyormuş. hadi hayırlısıııı işallah bu arada aynı günlerde yiz :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…